Hotell i Nordfjordeid

Se alle 7 hoteller i Nordfjordeid
Bryggen Hotel Nordfjord A/s
Bryggen Hotel Nordfjord A/s

Kaivegen 1, Eid 6770

4.0 av 5.0
3,9 av 5 (41 anmeldelser)

Dette hotellet ligger i Nordfjordeid og 15 minutters gange unna Operahuset Nordfjord og Eid kirke. Nordfjord golfklubb ligger …

Hent priser
Scandic Partner Nordfjord Hotel & Spa
Scandic Partner Nordfjord Hotel & Spa

Sandplassen 1, Eid 6770

4.0 av 5.0
4,3 av 5 (14 anmeldelser)

Dette hotellet med et spa ligger i Nordfjordeid og 15 minutters gange unna Operahuset Nordfjord og Eid kirke. Nordfjord …

NOK 1 590
Sentrum Hotell Nordfjordeid
Sentrum Hotell Nordfjordeid

Radhusvegen 14, Eid 6770

3 av 5 (1 anmeldelser)

Hent priser
Leiteland Apartments
Leiteland Apartments
24,3km fra Nordfjordeid

Hent priser
Volda Turisthotell
Volda Turisthotell
24,8km fra Nordfjordeid
3.5 av 5.0
2,9 av 5 (15 anmeldelser)

Dette hotellet ligger midt i hjertet av Volda og 40 kilometer unna Sæbø marina, Sæbø kirke og Ulstein kirke. Dessuten ligge …

NOK 932
Best Western Raftevolds Hotel
Best Western Raftevolds Hotel
26,6km fra Nordfjordeid
3.0 av 5.0

Dette overnattingsstedet ligger i Hornindal og 10 minutters gange unna Anders Svor Museum og Hornindal kirke. Dessuten ligger …

Hent priser
First Hotel Raftevold
First Hotel Raftevold
26,7km fra Nordfjordeid
3.5 av 5.0
4,2 av 5 (103 anmeldelser)

Dette hotellet ligger ved The Strip og 10 minutters gange unna Anders Svor Museum og Hornindal kirke. Dessuten ligger …

NOK 679

Nylige anmeldelser i Nordfjordeid

Skjul innhold

Begrens søket ditt

Hotellguide for Nordfjordeid

Hotell Nordfjordeid: Nordfjordeid er et tettsted i Eid kommune, som ligger i Sogn og Fjordane. Det bor i underkant av 3000 innbyggere i tettstedet, som ligger på eidet mellom Hornindalsvatnet og Eidsfjorden. Turister har flere hoteller å velge mellom i området, og de ligger alle sentralt plassert i sentrum av Nordfjordeid. Hvis du bruker Expedia er du sikret å finne et billig hotell i Nordfjordeid.

Hotellene du kan velge mellom er i mellomsjiktet, og har 3 eller 4 stjerner. Det er kort avstand fra hotellene til byens mange severdigheter, og ett av hotellene har blant annet et spa. Du kan velge mellom familiehoteller, spa-hoteller og dyrevennlige hoteller – for å nevne noen.

På hotellene vil gratis frokost og Internett nesten bestandig være inkludert i prisen du betaler for rommet, og rommene holder en god standard. De er blant annet utstyrt med flatskjerm-TV og kabel, så du kan kose deg med en film etter en lang dag.

Nordfjordeid: idyllisk plassert ved vannet

Nordfjordeid er det største og viktigste tettstedet i området, og i løpet av de siste tiårene har det utviklet seg til et sterkt handelssenter. Det er også stor fokus på kultur i tettstedet, noe som vises tydelig gjennom nyskapningen Opera Nordfjord – som du kan lese mer om nedenfor.

Opera Nordfjord

Opera Nordfjord er et initiativ som ble startet opp i 1998. Siden oppstarten har operaen hatt årlige forestillinger av store oppsetninger på Nordfjordeid, og har i tillegg turnert til andre steder på Vestlandet. I 2005 tok operaen et viktig skritt fremover, da det ble gjort vedtak om å bygge et nytt operahus i byen. Operahuset sto ferdig i 2009, og den første forestillingen i nybygget gikk av stabelen i oktober 2009. Det er også startet opp et operastudium i området, så det er liten tvil om at opera er noe Nordfjordeid virkelig kan. Det er derfor ingen dum idé å ta turen innom nettsidene til operaen for å se om det er noen forestillinger du kan få med deg i løpet av oppholdet ditt.

Attraksjoner

Det er flere spennende attraksjoner i området, blant annet Eid kirke. Denne kirken er en langkirke som ble bygget i 1849. Den er bygget av tre og har plass til 550 gjester. Nordfjorden er en annen flott attraksjon, og dette er den nordligste av de tre fjordene du finner i Sogn og Fjordane. Blir du med på sightseeing i denne fjorden vil du blant annet få se ruvende fjell, lokkende strender, blå isbreer og grønne daler. For alle som setter pris på naturopplevelser, er en båttur ute på fjorden nærmest obligatorisk.

Golf

Dersom du setter pris på golf, kan du glede deg over at det ligger en flott golfbane ikke langt fra sentrum. Banen har 9 hull, og dersom du har tatt kurset Veien til golf kan du spille på banen for en billig penge. Golfklubben arrangeres også en rekke kurs, blant annet Veien til golf, så dersom du ikke har kurset kan du benytte muligheten til å melde deg på.

Hotellbestilling: Nordfjordeid

Søk etter et hotell i Nordfjordeid. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Nordfjordeid ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det strøket du foretrekker i Nordfjordeid.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Nordfjordeid. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Nordfjordeid for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Nordfjordeid. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Nordfjordeid.

false