Reiser til Niseko 2022

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:
Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Skreddersy ferien din enkelt med alt på ett sted.

Fullt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar når du bestiller flyreise og hotell samtidig, og samle Expedia Rewards-poeng til fremtidige reiser

De mest populære hotellene i Niseko

One Niseko Resort Towers
One Niseko Resort Towers
4 out of 5
455-3 Niseko, Niseko, Hokkaido, 048-1511
Prisen er 1 026 kr per natt fra 1. des. til 2. des.
1 026 kr
per natt
1. des.–2. des.
4,3/5 Excellent! (592 anmeldelser)
Bra hotell for skiferie, romslige rom.
"Vi var en gjeng på 8 som booket tre rom for skiferie i Niseko. Rommene var veldig store og ga oss masse plass for å bo i 8 dager. Med vestlig standard i tillegg til tatamirommet ga det også et veldig koselig japansk preg. Hotellservicen var bra og de var veldig hyggelige. Et minus for oppholdet var ..."

Anmeldelse skrevet 15. feb. 2015

One Niseko Resort Towers
The Green Leaf Niseko Village
The Green Leaf Niseko Village
4 out of 5
Higashiyama Onsen, Niseko-cho,Abuta-gun, Niseko, Hokkaido, 048-1592
4,3/5 Excellent! (295 anmeldelser)
Perfect for skiing!
"Nice hotell With friendly staff. We stayed for sixs days and Our main goal was skiing. it was Perfect for that. Allthough if you wish to party you must take the bus from the hotell (which goes very often) to Hirafu which is only ten minutes away. For foodies, the hotell only has one buffet restaurant ..."

Anmeldelse skrevet 7. mar. 2013

The Green Leaf Niseko Village
Niseko Grand Hotel
Niseko Grand Hotel
3 out of 5
412 Niseko, Niseko, Hokkaido, 048-1511
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 966 kr per natt fra 4. des. til 5. des.
966 kr
per natt
4. des.–5. des.
3,6/5 Good! (257 anmeldelser)
Skiferie i Niseko
"Vi var på skiferie og hotellets plassering er ganske bra. Varmekilder utendørs trekker også opp. Men hotellet trenger en oppdatering!"

Anmeldelse skrevet 28. jan. 2019

Niseko Grand Hotel
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til Niseko?
Lag en skreddersydd pakkereise til Niseko fra kun . Velg blant alle kombinasjoner av hoteller, flyreiser og leiebiler for å lage reisen du alltid har ønsket deg. Sørg for også å legge til noen spennende aktiviteter og opplevelser!
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til Niseko?
Velg en flyreise som passer bra for deg. Når du så legger til overnatting i bestillingen, ser du hvor mye penger du sparer. Det er virkelig så enkelt! Med en pakkereise til Niseko kan du spare stort på ditt neste reiseeventyr, og Expedia kan tilby alt fra overnattingssteder og flyreiser til utflukter og aktiviteter. Med over 500 partnerflyselskaper og over 1 000 000 hoteller på verdensbasis å velge blant, er mulighetene uendelige.
Når på året er det best å besøke Niseko?
Hva som er den perfekte tiden å reise til Niseko, avhenger av dine preferanser. Hvis du har et begrenset budsjett, bør du kanskje unngå , som anses for å være den dyreste tiden på året. I finner du som regel de beste tilbudene. Vil du oppleve den pulserende atmosfæren i høysesongen, er den rette tiden, mens du bør vurdere hvis du gjerne vil unngå større folkemengder.
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Niseko?
Selv om prisene ofte endrer seg, anbefales det stort sett at du bestiller billett så tidlig som mulig. De fleste internasjonale flyreiser blir tilgjengelige på Expedia opptil et år i forveien. Men ikke bekymre deg hvis du er sent ute med å bestille, du kan fremdeles ha hellet med deg. Av og til er det mulig å finne billige billetter til Niseko få uker innen avreise.
Hva inkluderer en pakkereise til Niseko fra Expedia?
Pakkereiser kan bestå av leiebil, flyreise og hotell, men du kan sette dem sammen som du vil for å utforme din perfekte reise til Niseko. Du kan også legge til ting som opplevelser og aktiviteter etter at du har bestilt. Det er du som bestemmer. Når du kombinerer bestillingene dine hos Expedia, kan du benytte deg av tilbud du ikke finner andre steder.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Niseko?
Du kan oppnå overraskende store besparelser når du setter sammen en pakkereise med fly, hotell og leiebil på ett og samme sted. Så hvorfor ikke spare både tid og penger? Uansett om du planlegger en romantisk helg eller en ferie med vennegjengen, bør du ta en titt på våre pakkereiser.
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til Niseko hos Expedia?
Ja. Med over 500 flyselskaper å velge blant i verden, har du mange valgmuligheter. Ta en titt på alternativene for å finne det flyselskapet som er best egnet ut fra dine behov og ditt budsjett.
Kan jeg reise til Niseko akkurat nå?
Vår reiserådside for COVID-19 er den perfekte siden for å finne den seneste informasjonen om reiserestriksjoner og karantenekrav for Niseko.

Populære steder å besøke