Hoteller i Napa Valley

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Hoteller i Napa Valley

Hawthorn Suites by Wyndham Napa Valley
2.5 out of 5
314 Soscol Avenue, Napa, CA
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 158 kr
per night
Feb 4 - Feb 5
4/5Very Good! (1,617 anmeldelser)

"Hyggelig betjening, fine og store rom, samt grei frokost. Litt langt å gå til sentrum, men mulig. Alt i alt et godt motell til prisen."…"

Anmeldelse skrevet 7. aug. 2018

Hawthorn Suites by Wyndham Napa Valley
Silverado Resort and Spa
4 out of 5
1600 Atlas Peak Road, Napa, CA
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 578 kr
per night
Feb 2 - Feb 3
4/5Very Good! (1,988 anmeldelser)

"Vi var uheldige og bodde her når strømmen gikk i nord California! Hotellet har vært profesjonelle og refundert oss pengene for oppholdet!"…"

Anmeldelse skrevet 24. okt. 2019

Silverado Resort and Spa
Hotel Villagio
4.5 out of 5
6481 Washington Street, Yountville, CA
3 307 kr
per night
Feb 11 - Feb 12
4.6/5Wonderful! (1,055 anmeldelser)
Oase i byen Yountville i Napa

"Når man skal få utbytte av ferien i Napa og Sonoma skal man bo et et bra sted. Et sted hvor det er hyggelig å bo og at det ikke er lang vei å gå for å spise et godt måltid. Villagio er et slikt sted. Hyggelig betjening, flott område med små hus med rom som er hyggelig innredet. To svømmebasseng. ..."…"

Anmeldelse skrevet 24. jun. 2013

Hotel Villagio
River Terrace Inn - A Noble House Hotel
4 out of 5
1600 Soscol Ave, Napa, CA
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 954 kr
per night
Jan 30 - Jan 31
4.3/5Excellent! (2,091 anmeldelser)

"Veldig bra hotell med svært hyggelig personale. Fin beliggenhet ved elv og kort vei til Napa Downtown. Vi ble oppgradert med elveutsikt og valetparkering. Det som trakk litt ned var at man måtte betale ekstra for varm frokost (noe som var inkludert på alle hotell vi bodde på i california på 18-dagers ..."…"

Anmeldelse skrevet 31. jul. 2019

River Terrace Inn - A Noble House Hotel
Hotel Yountville
4.5 out of 5
6462 Washington Street, Yountville, CA
3 310 kr
per night
Jan 30 - Jan 31
4.8/5Exceptional! (426 anmeldelser)

"Fantastisk hotell, nydelige rom og første klasses service."…"

Anmeldelse skrevet 10. sep. 2019

Hotel Yountville
Archer Hotel Napa
4.5 out of 5
1230 First Street, Napa, CA
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
2 150 kr
per night
Feb 23 - Feb 24
4.6/5Wonderful! (644 anmeldelser)

"great location, great restaurant, very comfortable room."…"

Anmeldelse skrevet 20. jan. 2020

Archer Hotel Napa
Harvest Inn
4.5 out of 5
One Main St, St. Helena, CA
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
2 387 kr
per night
Feb 9 - Feb 10
4.5/5Wonderful! (1,138 anmeldelser)

"Fint hotell i fantastiske omgivelser! Rommene ligger i små hus/hytter og hagen rundt er veldig koselig med rosebusker, sittegrupper, små fontener og nydelig utsikt over vinrankene. To basseng på området, ett kun for voksne og et familiebasseng. Spiste en middag og en frokost på hotellets restaurant, ..."…"

Anmeldelse skrevet 29. jul. 2018

Harvest Inn
The Meritage Resort and Spa
4 out of 5
875 Bordeaux Way, Napa, CA
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
2 166 kr
per night
Feb 23 - Feb 24
4.1/5Very Good! (1,408 anmeldelser)
Fin opplevelse

"Hotellet lå fint til og fasilitetene var gode. Bra trimrom og fint å gå en liten tur blant vinrankene. Hvis det var noe som trakk ned så var det at restauranten var litt dyr og bråkete."…"

Anmeldelse skrevet 6. jul. 2018

The Meritage Resort and Spa
Hampton Inn & Suites Napa
3 out of 5
945 Hartle Court, Napa, CA
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 459 kr
per night
Feb 2 - Feb 3
4.5/5Wonderful! (591 anmeldelser)

"Very nice place, clean, very good breakfast. We are very satisfied with the services."…"

Anmeldelse skrevet 21. jan. 2020

Hampton Inn & Suites Napa
Wine Valley Lodge
2 out of 5
200 S Coombs St, Napa, CA
943 kr
per night
Feb 2 - Feb 3
4.1/5Very Good! (2,035 anmeldelser)

"Elendig frokost og service der."…"

Anmeldelse skrevet 27. jul. 2019

Wine Valley Lodge
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Napa Valley
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Napa Valley

Hotell Napa Valley: Unn deg et av de beste hotellene i Napa og Sonoma for en uforglemmelig tur til vinlandet. Vurder et opphold på luksuriøse Bardessono for tilgang til hotellets egne spa-tjenester eller kos deg om kvelden på Napa Valley sine vinsmakinger på McClelland Priest B&B Inn, med viktoriansk stil. The Resort i Sonoma County, er en fantastisk mulighet når barna er med deg, ettersom dette stedet har to utendørsbassenger, mens Hotel Yountville er berømt for sine frokoster, hvor maten kommer rett fra gården.

Det er ingen hemmelighet at Napa Valley er en innbydende destinasjon i California, men det finnes fem hemmelige Napa-hoteller som garantert kommer til å gjøre ferien din noen hakk bedre. Slapp av i vinsmakingsrommet for Materra-viner på Wydown Hotel, eller slå til på El Bonita Motel, som ligger i nærheten av noen av de beste restaurantene i St. Helena. Velt deg i luksus på Poetry Inn, leie sykler til å tråkke gjennom til vingårdene ved The Cottages of Napa Valley, og unn deg de spesialiserte spa-tjenestene tilgjengelig på Mount View Hotel & Spa.

Ferier i Napa Valley kan trylle frem bilder av langstrakte vingårder, landlige gourmetbutikker, og endeløst mange ting å finne på, men det er først og fremst hotellene i Napa Valley som virkelig utgjør magien. Her finner du noen av Californias beste – og mest idylliske – steder å bo: rustikke vertshus som ligger langs hovedgatene, luksusferiestedene som ligger i dalen, og små hytter som ligger bare noen steinkast fra vinprodusentene. Glem alt du har blitt fortalt om Napa-hoteller; disse rommene gjør skam på selv den villeste fantasi.

I tillegg kommer du til å bli forferdelig bortskjemt med valgmuligheter. Hvert av hotellene i Napa Valley tilbyr en fascinerende bredde av fasiliteter, priser og rabatt-alternativer, slik at alle reisende vil være i stand til å spore opp det stedet som treffer hans eller hennes personlige preferanser best. De som søker ro og hvile kan slappe av på et fredelig spahotell, naturelskere kan booke reservasjoner på et feriested ved elven, og budsjettbevisste reisende vil finne en rekke lave priser og fordelaktige tilbud. Du kan også kombinere disse valgene med ekstratjenester som bestilling av leiebi og fly til Napa Valley.

I tillegg, avhengig av hvilket av hotellene i Napa du velger, får du tilgang til et stort utvalg av uforglemmelige goder. Oppsøk stedets vinbar for en tilbakelent lokal vinsmaking. Bli kjent med andre gjester på en kopp ettermiddagste. Kos deg med en flaske champagne foran din egen peis, eller spaser gjennom hotellets Provence-inspirerte landskaps-arkitektur før du går for en feinschmecker-verdig middag. Alt dette er en del av det som gjør denne regionen så attraktiv overfor globetrottere; med det beste hotellene Napa Valley har å tilby, kan du oppleve hele regionens sjarm uten å forlate hotellet.

Vinsmaking i Napa og Sonoma

Vinlandet vrimler av mer enn vingårder hvor du kan forlyste deg med vinsmaking i Napa og Sonoma på sitt beste. Sett kursen mot J Winery’s Bubbel Room for 3-retters middag- og vin-kombinasjoner, eller slentre bort til Dry Creek Vineyard, for å smake på Screen Actors Guild Awards sin offisielle vin. Unn deg selv å bli med på Prestige guiding & vinsmaking på Chandon, for en kikk bak kulissene på vingården, og lær hemmelighetene rundt mat- og vin-kombinasjoner på Vineyard 29.

Napa og Sonoma, for barna

Mens vinlandet er kjent for sine utsøkte drikkevarer for voksne, er det også massevis av fristende aktiviteter for de som er under 21. Når du leter etter steder å besøke i Napa og Sonoma, for barn, kan du begynne med Francis Ford Coppola-vingården, som tilbyr barnemenyer, tipier, Bocca-baner, til og med svømmebasseng, til å underholde barna. Samtidig er ingen barnevennlig utflukt komplett uten et besøk på Safari West Animal Theme Park, hvor du får se sjiraffer, neshorn, sebraer, og mye mer fra en 4x4 uten tak. Og gå heller ikke glipp av en tur til Bale Grist Mill State Historic Park, for en reise tilbake i tid.

Hold deg i form i Napa og Sonoma

Unn deg en treningsøkt og gi deretter smaksløkene et glass Sauvignon Blanc. På din neste utflukt til vinlandet,hold deg i form i Napa og Sonoma med en uvanlig kombinasjon, som for eksempel Pilates og guidet tur på vingård, eller fotturer gjennom vinrankene og vinsmaking underveis. Sykle gjennom seks kilometer med vingårder, med en lett lunsj og vinsmaking, eller prøv TRX-stasjonene med utsikt over vinmarkene.

Hotellromantikk i Californias vinland

Fra å plukke ferske jordbær hånd i hånd ved restauranthagen på The Little River Inn, til å å sykle rundt Silverado-stien til vingårdene – det er utrolig mange muligheter til å oppleve romantikk i Californias vinland. Enten dere er et vinkjenner-par eller en spa-elskende duo, finner dere utallige aktiviteter for å tenne gnisten her. Finn et bord for to i vinsmakingsrommet på Hall Wines og unn dere en par-massasje på Farmhouse Inn & Restaurant, underveis i deres lidenskapelige opphold.

Napa og Sonoma i lavsesongen for hotellene

Selv om en visitt til vinlandet i september og oktober kan medføre ganske friskt vær og fersk sesonginnhøsting, er Napa og Sonoma i lavsesongen ofte noe som gir deg bedre tilbud og spesialbehandling. Det lavsesongen kan mangle av vær, veies opp av alle de ledige bordene på de beste restaurantene, som French Laundry i Yountville, og sesongens prix-fixe-menyer på restauranten ved Meadowood i St. Helena. Bli igjen lenge på den trengselsfrie uteplassen på det vanligvis fullstappede Truett-Hurst i Healdsburg, og nyt tomme vinsmakingsrom hvor det kan hende du får nyte en ekstra runde eller to av den vennlige bartenderen.

Guttehelg med hotell i Napa

Mens Napa absolutt har fått et rykte på seg som et ideelt reisemål for nyforelskede, kan dette populære reisemålet i Nord-California fremdeles greie å imøtekomme både de som flyr solo og de som flyr i flokk. Hvis du er ute etter å hoppe over romantikken og tilbringe en guttehelg i Napa, meld dere på en sykkeltur i Napa Valley, gjennom Clif Family Winery eller ta noen øl på Napa Smith. Fra barene med bacon og pølser hos PRESS, til tacobodene og pizza-leverandørene på markedet Oxbow, tilbyr Napa Valley rikelig med guttevennlige attraksjoner i vinlandet.

Forlystelser i Sonoma County

Tanken på vin kommer sannsynligvis til deg når du ser for deg Sonoma County, og det gjør du helt rett i. Tross alt er dette området et mekka for god vin. Likevel er det mye mer til forlystelser i Sonoma County enn vingårder og druer. På din neste ferie hit – bli med en varmluftsballong for å beundre den vakre naturen fra himmelen, prøv kajakk på Russian River, og spise på lokale steder, for eksempel Healdsburg Bar & Grill.

Ofte stilte spørsmål

Nylig bestilte hoteller i Napa Valley

Nylige anmeldelser i Napa Valley

Flere reisealternativer