Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

PJ på trover

Familiehoteller i Nannestad

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Populære Familiehoteller i Nannestad

Gardermoen Hotel Bed & Breakfast
3 out of 5
Gardermovegen 42, Nannestad
Hent priser
3.8/5Good! (877 anmeldelser)
Helt OK

"Koselig,lite overnattingssted for en billig penge. Hyggelig betjening. Rent og pent og gode senger. Transport til og fra flyplassen på bestilling. Ingen svær og luksuriøs frokost, men trenger man det da? Spiste meg god og mett, og savnet ingenting. Trenger ikke 3 retters middag kl 07 om mårran."…"

Anmeldelse skrevet 18. feb. 2020

Gardermoen Hotel Bed & Breakfast
Finner du ikke det du leter etter?
Familiehoteller: Vi har flere hoteller av denne typen. Finn det som passer deg.
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Reiseguide: Familiehoteller - Hoteller i Nannestad

Søk etter hoteller i Nannestad på Expedia.no. Du finner enkelt dine hoteller i Nannestad ved å hjelp av en av metodene nedenfor:

  • Se våre utvalgte hoteller i Nannestad.
  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Nannestad.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Nannestad. Velg type, kjede eller hotellklasse fra enkel (1 stjerne) til luksuriøs (5 stjerner) i Nannestad.
  • Angi dine reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Nannestad – så lenge de varer.

Ofte stilte spørsmål

Er Nannestad et bra valg for en familievennlig ferie?
Det gjestfrie reisemålet Nannestad er et godt valg dersom du tenker å feriere med barna. Skogene og sjokoladebutikkene er bare noe av det som gjør dette til et populært sted å feriere med hele familien. Bestill et fly til Oslo (OSL-Gardermoen), som ligger 8,7 km fra sentrum av byen.
Hvilket overnattingssted er best for familier i Nannestad?
Gardermoen Hotel Bed & Breakfast er et populært overnattingssted på Expedia 3 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet en restaurant og gratis wi-fi.
Hvordan er værsesongene i Nannestad?
De varmeste månedene er vanligvis juli og juni, med en gjennomsnittstemperatur på 13 °C, og de kaldeste månedene er februar og januar, med en gjennomsnittstemperatur på -5 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Nannestad er 990 mm.
Hva kan man se og gjøre på familieferie i Nannestad?
Når du og familien reiser på ferie til Nannestad, har dere kanskje lyst å sjekke ut noen barnevennlige attraksjoner som Nannestad Skisenter / Åslia og Varingskollen Alpinsenter. Sett av tid til aktiviteter, som å besøke Forsvarets flysamling og Ullensaker museum.

Flere reisealternativer