Nacka
trover-bilde tatt av Sophia Field

Hoteller i Nacka

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Se prisene på hoteller i Nacka

Sjekk prisene i Nacka for i kveld, 20. sep. - 21. sep.
Sjekk prisene i Nacka for denne helgen, 20. sep. - 22. sep.
Sjekk prisene i Nacka for neste helg, 27. sep. - 29. sep.

Hotellguide for Nacka

Overnatting i Nacka

Hotell Nacka: Nacka henviser både til en stor kommune og til den mest sentrale bebyggelsen innenfor Nacka kommune. Nacka ligger bare noen kilometer sør for Stockholm og byr på fantastisk skjærgårdsidyll og mye mer. Et billig hotell i Nacka finner du på Expedia.no, deretter kan du nyte fullkommen ro – bare noen kilometer fra storbyen.

Benytter du Expedia.no når du skal bestille din ferie til Nacka, kan du gjøre det raskt, enkelt og billig for deg selv. Søkeverktøyet vårt gir deg muligheten til å lete ut i fra dine egen preferanser – noe som gjør det enkelt for deg å finne et billig hotell i Nacka som passer deg perfekt. Kanskje med utsikt over vannet?

Turen til ditt hotell i Nacka

I og med at Nacka ligger såpass nære Stockholm, har vi gode nyheter: Du kan ganske enkelt fly til Nacka via Arlanda og sørge for transport derfra. Kommunikasjonsveiene fra Arlanda til Nacka er mange, men vi anbefaler allikevel en leiebil. På Arlanda kan du i tillegg velge mellom mange forskjellige tibydere og finne akkurat den som passer best for deg. Området sør for Stockholm er utpreget naturskjønt, og tenk hvor beleilig det er å kunne kjøre rett til døren på ditt hotell i Nacka! Når du først har ankommet hotellet, står du også mye sterkere med en leiebil i Nacka. Plutselig kan du bestemme når og hvor selv, noe som kommer til å heve ferieopplevelsen din betraktelig!

Forskjellige hoteller i Nacka

Bestiller du for eksempel et rom på et hotell i skjærgården, kan du nyte dager på stranden og fantastiske solnedganger i strålende omgivelser. Uansett hva formålet ditt med reisen er, har Nacka et tilbud som vil passe deg godt. Reiser du med jobben, vil du kanskje velge et konferansehotell, eller kanskje et konferanse- og spahotell for de ømme skuldrene dine? Ønsker du noe familievennlig isteden, finner gode tilbud også på det hos Expedia.no.

Attraksjoner i Nacka

Mange besøker Nacka for den fantastiske naturen. Velamsunds naturreservat er i så måte et godt utgangspunkt. Her finner du 700 hektar med badeplasser, golfbane og nydelig turterreng. Trollsjön er Nackas nyeste naturreservat. Kort og godt: Finner du ikke roen i Nacka, er den ikke å finne. Nacka kan også by på kulturhistorie: Historiearvsmuseet HAMN beretter historien om slag som har utspilt seg i området og stiller ut interessante arkeologiske utgravninger. Stockholms Läns Museum er en annen attraksjon som innkapsler hele länets historie og verdien av Nackas kulturmiljø.

Andre ting å gjøre i nærheten av ditt hotell i Nacka

Kanskje har du et spatilbud på ditt eget hotell, hvis ikke finnes det masse skjønnhet- og velværetilbud i Nacka. Ønsker du noe mer aktivt, kan du for eksempel besøke Imperial Lanes ved Sickla Köpkvarter. Her kan du blant annet spille bowling, spise på husets fine restaurant eller ta i bruk festlokalet. Hellasgården aktivitetssenter byr også på aktiviteter for liten og stor, og på Hobie Beach Club finner du mange forskjellige aktiviteter til vanns. Nacka har det meste, og hvis det noen gang blir for stille kan du alltid sette kursen mot Stockholm.

Flere reisealternativer

Nylig bestilte hoteller i Nacka

Nylige anmeldelser i Nacka