Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Tur til Mykonos

Planlegger du en reise til Mykonos? Vår reiseguide for Mykonos er et bra sted å begynne dersom du vil vite mer om Mykonos. Les videre for å skape din pefekte reise til Mykonos.

Skal du bestille en ferie, weekendtur eller pakkereise til Mykonos så kan vår omfattende reiseguide hjelpe deg med å få så mye som mulig av besøket ditt. Finn billige reiser til Mykonos og les om alt fra de beste hotellene og be beste årstidene å reise, til ting å gjøre og steder å besøke. Med så mye å se og gjøre kommer du sikkert til å ønske at du hadde mer tid i Mykonos for å rekke over alt. Selvom du kanskje allerede har vært i Mykonos venter det alltid alltid nye spennende opplevelser på deg der. Har du bestilt en weekendtur og skal reise til Mykonos for første gang gir vår guide deg muligheten til å bli mer kjent med området før du reiser. Du finner inspirasjon om museer, butikker, markeder, barer og restauranter og anbefalinger av ulike byturer. Vi lister opp alle de beste turene og aktivitetene i Mykonos, og du kan bestille dem her hos oss. Vil du få en bedre følelse av området og hotellets beliggenhet kan du se på kartet over Mykonos. Vi har markert viktige severdigheter og landemerker slik at du kan bestille et hotell med den perfekte beliggenheten for deg - og du kan alltid tilpasse det til ditt budjett og dine forventninger. Om du ønsker deg det perfekte været under besøket ditt i Mykonos kan vår værstatistikk vise deg hvordan forholdene skifter i løpet av året, slik at du kan velge det perfekte tidspunktet på året å reise. Har du ikke funnet det perfekte hotellet i Mykonos enda? Du kan bla gjennom hele vårt hotelltilbud på kartet eller filtrere hotellene etter dine ønsker slik at du garantert finner det rette hotellet for deg i Mykonos. Vi tilbyr hoteller for en hver smak, fra luksushotell og familiehotell til de aller beste alternativene for forretningsreisende. Du kan se anmeldelser fra Expedias og Trip Advisors gjester for hvert hotell, hvilket gjør valget enklere for deg. Trenger du et fly til Mykonos, har vi en rekke ulike alternativer. Du kan også sammenligne fly til Mykonos ved å se på tiden, ukedagen og ulike flyselskaper for å finne det flyet som passer deg og dine reisebehov best. Du bør alltid ta en titt på våre pakkereiser og spesialtilbud på fly og hotell, ettersom du kan spare penger når du bestiller begge samtidig. Vil du utforske Mykonos og nærliggende områder kan det væra en god ide å leie en bil. Vi har alt fra små biler som passer i byen og familiebiler, til luksusbiler av alle typer, og henting og avlevering på flyplassen kan ordnes. Det beste er å bestille en leiebil sammen med med fly og/eller hotell så sparer du penger. Les videre dersom du ønsker mer inspirasjon om ting du kan gjøre i Mykonos. Kort og godt - Expedia.no har alt du trenger for reisen din!


De beste tilbudene på fly + hotell Mykonos

De beste tilbudene på fly

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

De beste hotelltilbudene i Mykonos

Vis alle de 1 384 overnattingsstedene i Mykonos
Acrogiali Beach Hotel
Anmeldelse skrevet 8. aug. 2019
Mer informasjon
 
Acrogiali Beach Hotel

Acrogiali Beach Hotel

Platys Yialos, Mykonos, Mykonos Island
   
  4,5 av 5
  4.0 av 5.0 Stjerner

  Sentralt til strendene og kort vei til byen.

  Leto Hotel 2 503 kr
  Anmeldelse skrevet 4. okt. 2016
  Mer informasjon
   
  Leto Hotel

  Leto Hotel

  Mykonos Town Waterfront, Mykonos, Mykonos Island
    
   4,2 av 5
   4.0 av 5.0 Stjerner

   Bodde på dette hotellet i september 2016, Bestillte hos Expedia ca 6 mnd i forveien. Standard rom med utsikt mot sjø. Ved ankomst ble jeg tildelt et rom i 1.etg det var ikke utsikt mot sjø, men til grøntanlegg med trær så en kunne ikke se havna. Jeg takket nei til dette rommet - ønsket å bytte, da ...

   Semeli Hotel 1 814 kr
   Anmeldelse skrevet 29. okt. 2019
   Mer informasjon
    
   Semeli Hotel

   Semeli Hotel

   Mykonos Town, Mykonos, Mykonos Island
     
    4,6 av 5
    5.0 av 5.0 Stjerner

    The hotel was a very nice place. It was in close proximity to the windmills in Little Venice as well as the shops and dining areas. The room we had was very nice and had two balconies (one with a hot tub and another overlooking the city). The only issue we had was the cleaning person would try to ...

    Super Paradise Suites
    Anmeldelse skrevet 19. okt. 2019
    Mer informasjon
     
    Super Paradise Suites

    Super Paradise Suites

    Koundouros, Super Paradise beach, Mykonos
      
     4,7 av 5
     2.0 av 5.0 Stjerner

     Stunning location, excellent hospitality, ideal for party goers. Hotel has just been renovated so has modern finishes. Drinks at bar are pricey but this is Mykonos. Shuttle to and from the main city area.

     Nissaki Boutique Hotel
     Anmeldelse skrevet 31. okt. 2019
     Mer informasjon
      
     Nissaki Boutique Hotel

     Nissaki Boutique Hotel

     Platis Gialos Beach, Mykonos, Mykonos Island
       
      4,8 av 5
      5.0 av 5.0 Stjerner

      The bathroom needed un update. The towels were very small and thin.

      Hotel Alkyon
      Anmeldelse skrevet 1. jun. 2017
      Mer informasjon
       
      Hotel Alkyon

      Hotel Alkyon

      Dexamenes, Mykonos, Mykonos Island
        
       4,6 av 5
       4.0 av 5.0 Stjerner

       Positioned in the hills of Mykonos town with amazing views. Shortcut path into town around 5-10 min. Family run hotel where the staff could not do enough for you. Fantastic infinity pool with good sun beds and a little pool bar. Definitely worth a second visit.

       Poseidon Hotel & Suites
       Anmeldelse skrevet 22. sep. 2016
       Mer informasjon
        
       Poseidon Hotel & Suites

       Poseidon Hotel & Suites

       Mykonos Town, Mykonos, Mykonos Island
         
        4,6 av 5
        4.0 av 5.0 Stjerner

        Perfekt beliggenhet , svært hyggelig personale og en pris som er OK

        Mykonos Beach Hotel 608 kr
        Anmeldelse skrevet 5. jul. 2019
        Mer informasjon
         
        Mykonos Beach Hotel

        Mykonos Beach Hotel

        Megali Ammos, Mykonos, Mykonos Island
          
         4,1 av 5
         3.0 av 5.0 Stjerner

         Personale var flinke oog greie. Rommet/leiligheten manglet kjøleskap da vi ankom, måtte be spesielt om å få dette på plass. Dårlig. Safen på romnet var defekt, ingen vilje til å få den reparert. Manglende lys på balkongen ble først fikset etter 2 dager. Frokosten bra men veldig enkel/lite utvalg. ...

         De beste tingene å gjøre i Mykonos

         Se de 2 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Mykonos