Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Tur til Murcia

Planlegger du en reise til Murcia? Vår reiseguide for Murcia er et bra sted å begynne dersom du vil vite mer om Murcia. Les videre for å skape din pefekte reise til Murcia.

Skal du bestille en ferie, weekendtur eller pakkereise til Murcia så kan vår omfattende reiseguide hjelpe deg med å få så mye som mulig av besøket ditt. Finn billige reiser til Murcia og les om alt fra de beste hotellene og be beste årstidene å reise, til ting å gjøre og steder å besøke. Med så mye å se og gjøre kommer du sikkert til å ønske at du hadde mer tid i Murcia for å rekke over alt. Selvom du kanskje allerede har vært i Murcia venter det alltid alltid nye spennende opplevelser på deg der. Har du bestilt en weekendtur og skal reise til Murcia for første gang gir vår guide deg muligheten til å bli mer kjent med området før du reiser. Du finner inspirasjon om museer, butikker, markeder, barer og restauranter og anbefalinger av ulike byturer. Vi lister opp alle de beste turene og aktivitetene i Murcia, og du kan bestille dem her hos oss. Vil du få en bedre følelse av området og hotellets beliggenhet kan du se på kartet over Murcia. Vi har markert viktige severdigheter og landemerker slik at du kan bestille et hotell med den perfekte beliggenheten for deg - og du kan alltid tilpasse det til ditt budjett og dine forventninger. Om du ønsker deg det perfekte været under besøket ditt i Murcia kan vår værstatistikk vise deg hvordan forholdene skifter i løpet av året, slik at du kan velge det perfekte tidspunktet på året å reise. Har du ikke funnet det perfekte hotellet i Murcia enda? Du kan bla gjennom hele vårt hotelltilbud på kartet eller filtrere hotellene etter dine ønsker slik at du garantert finner det rette hotellet for deg i Murcia. Vi tilbyr hoteller for en hver smak, fra luksushotell og familiehotell til de aller beste alternativene for forretningsreisende. Du kan se anmeldelser fra Expedias og Trip Advisors gjester for hvert hotell, hvilket gjør valget enklere for deg. Trenger du et fly til Murcia, har vi en rekke ulike alternativer. Du kan også sammenligne fly til Murcia ved å se på tiden, ukedagen og ulike flyselskaper for å finne det flyet som passer deg og dine reisebehov best. Du bør alltid ta en titt på våre pakkereiser og spesialtilbud på fly og hotell, ettersom du kan spare penger når du bestiller begge samtidig. Vil du utforske Murcia og nærliggende områder kan det væra en god ide å leie en bil. Vi har alt fra små biler som passer i byen og familiebiler, til luksusbiler av alle typer, og henting og avlevering på flyplassen kan ordnes. Det beste er å bestille en leiebil sammen med med fly og/eller hotell så sparer du penger. Les videre dersom du ønsker mer inspirasjon om ting du kan gjøre i Murcia. Kort og godt - Expedia.no har alt du trenger for reisen din!


De beste hotelltilbudene i Murcia

Vis alle de 3 567 overnattingsstedene i Murcia
Hotel Nelva 589 kr
Anmeldelse skrevet 18. jan. 2019
Mer informasjon
 
Hotel Nelva

Hotel Nelva

Avenida Primero de Mayo, 5, Murcia, Murcia
   
  4,5 av 5
  4.0 av 5.0 Stjerner

  Veldig bra hotel i utkanten av sentrum.Veldig flott hotell i luksøriøs stil.I området er det en del bygningsarbeid da det bygges veldig ut.Ca 20 min å gå til sentrum.Flott kafé og restaurant.Fint pool område.Beste hotel i Murcia

  NH Cartagena 845 kr
  Anmeldelse skrevet 12. aug. 2018
  Mer informasjon
   
  NH Cartagena

  NH Cartagena

  Real 2. Plza. Héroes de Cavite, Cartagena, Murcia
    
   4,4 av 5
   4.0 av 5.0 Stjerner

   Flott opphold i trivelige Cartagena. Nydelig hotell med super beliggenhet.

   Hotel Agalia 580 kr
   Anmeldelse skrevet 1. aug. 2019
   Mer informasjon
    
   Hotel Agalia

   Hotel Agalia

   Avda. Arquitecto Miguel Ángel Beloqui 7, Murcia
     
    4,2 av 5
    4.0 av 5.0 Stjerner

    Flott hotell, men dessverre stod ikke servicen helt i stil med hotellet. Badet trengte en oppgradering. Enkel frokost.

    Occidental Murcia Siete Coronas 589 kr
    Anmeldelse skrevet 4. aug. 2019
    Mer informasjon
     
    Occidental Murcia Siete Coronas

    Occidental Murcia Siete Coronas

    Paseo de Garay, 5, Murcia, Murcia
      
     4,3 av 5
     4.0 av 5.0 Stjerner

     Hadde et perfekt opphold på Siete Coronas. Det er et flott, moderne - og rimelig - hotell med gangavstand til katedralen og gamlebyen. Hyggelig og hjelpsom personale! Kan absolutt anbefales!

     La Manga Club Hotel Príncipe Felipe 876 kr
     Anmeldelse skrevet 6. mar. 2018
     Mer informasjon
      
     La Manga Club Hotel Príncipe Felipe

     La Manga Club Hotel Príncipe Felipe

     Ctra. Atamaria s/n, Cartagena, Murcia
       
      4,5 av 5
      5.0 av 5.0 Stjerner

      Supert hotel på et førsteklasses område som er tilrettelagt for en rekke aktiviteter. Spa, 25 m svømmebasseng, tennins og golf I verdensklasse. Utrolig hyggelig betjening over alt. Flere restaturanter som holder høy klasse I nærområdet. Som hotellgjest gratis transport til alle aktiviteter og restauranter ...

      Hotel 525 619 kr
      Anmeldelse skrevet 5. jun. 2019
      Mer informasjon
       
      Hotel 525

      Hotel 525

      Rio Borines 58, Los Alcazares, Murcia
        
       4,5 av 5
       4.0 av 5.0 Stjerner

       Super beliggenhet. Fint hotell, med basseng på taket. Eneste minus er dyr frokost. Men den kan du ta billigere på kafeer rett utenfor døren.

       Hotel Cetina 516 kr
       Anmeldelse skrevet 19. mai 2018
       Mer informasjon
        
       Hotel Cetina

       Hotel Cetina

       Calle Radio Murcia 3, Murcia
         
        4,5 av 5
        3.0 av 5.0 Stjerner

        Skikkelig bra til å vere midt i en storby.

        Hotel Roc Doblemar
        Anmeldelse skrevet 28. sep. 2018
        Mer informasjon
         
        Hotel Roc Doblemar

        Hotel Roc Doblemar

        Avenida Gran Vía de la Manga S/N, La Manga del Mar Menor, San Javier, Murcia
          
         4,0 av 5
         4.0 av 5.0 Stjerner

         Et meget stort hotell, mat såpass, rent og pent, men alt rundt var stengt, det lå for øde til, dårlig plan for å få rullestol ned på stranden. Musikk for høy. Komfort på rom og bad meget god, men matservering i spisesal ble for industripreget, smaklaus og alt i en og samme saus som var ...

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.