Billige flyreiser til München

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 349 kr for enveisflyvninger og 917 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Fly til München

Flyvninger til München

Du kan fly til München fra Norge på bare litt over to timer. Du velger flyselskap, avreisetid og prisnivå slik at du kan planlegge den ideelle ferien.

München er hovedstaden i den tyske delstaten Bayern og ligger rundt 50 kilometer nord for alpene. Byen har en spennende historie og et utrolig rikt kulturliv. Enten du foretrekker museumsbesøk, idylliske avkroker, parker, festivaler eller konserter, kan du planlegge en ferie i München etter dine behov.

Englisher Garten – den engelske hagen – er en av verdens største byparker. Her finner du sykkel- og båtutleie, gateunderholdning, live musikk og selvfølgelig endeløse grøntområder med småveier og paviljonger. Med fantasifull arkitektur og fantastisk utsikt fra Olympiaturm vil et besøk til Olympiaparken glede både store og små. Hvis du er i München vinterstid, kan du leie skøyter i parker i ulike deler av München – en perfekt aktivitet som pause i juleshoppingen.

Flybilletter til München fra norske flyplasser

Det er både rimelig og lettvint å komme seg fra Norge til München. Fly fra byer som Bergen, Stavanger eller Trondheim via Oslo med flyselskaper som Lufthansa, Norwegian og SAS.

Flyplassen i München ligger bare tre mil nordøst for byen og har gode transportforbindelser. Bussreisen inn til sentrum tar bare førti minutter, og togreisen enda mindre. Hvis du liker å reise på egen hånd, kan du leie bil allerede når du lander. Bestill på Expedia i forkant, så står bilen og venter på deg når du kommer ut av flyplassen.

Finn billige flybilletter til München

Hvis du er ute etter flyreiser til München, har du mye å velge mellom. Flyselskapene konkurrerer om å gi deg den beste reiseopplevelsen enten reisefølget ditt omfatter venner, eldre eller små barn, så benytt deg av dette og se hvilke alternativer som passer deg best. Det lønner seg å planlegge i god tid hvis dere er mange, men om du vurderer en impulsiv storbyferie med kjæresten, kan du gjøre et kupp i siste liten.

Utforsk steder utenfor München

Hvis du vil se mer av Tyskland enn storbyen, kan en rundreise omtalt som Kong Ludwigs slottstur, være midt i blinken. Bruk leiebil i München og kjør rundt for å se spektakulære eventyrslott.

I ukene før jul kan du kombinere sjarmerende julemarkeder med skisport i Alpene, bare en times kjøretur fra München.

Du bør også kjøre over grensen til Tsjekkia for å besøke Cesky Krumlov, ofte omtalt som en av verdens mest verneverdige småbyer. Kjøreturen fra München tar bare rundt tre timer.

Oppdag Tyskland

Tyskland har overraskende mye å by på enten det er lokal vinproduksjon eller fornøyelsesparker, storby eller bygd som frister reisefølget ditt.

Nordmenn får mye for pengene i Tyskland. Hvis du er på rundreise, kan du bli overrasket over den store variasjonen i kulinariske spesialiteter til lave priser. I storbyer som München, er det haxe (svineknoke) med sauerkraut (surkål) som gjelder, selvsagt sammen med godt øl. Et tradisjonelt tysk måltid er en perfekt avrunding etter en dag med vandring i bygater og markeder. Hvorfor ikke avslutte kvelden med livemusikk før du finner natteroen på et gjestfritt hotell i München?

Populære flyvninger til München

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 349 kr for enveisflyvninger og 917 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.