Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

Hoteller i Malgrat de Mar

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Malgrat de Mar

Hotel Amaraigua - Adults Only
4 out of 5
Avenida dels Pins 7, Malgrat de Mar, Barcelona
Hent priser
1.09 km fra sentrum
4/5Very Good! (41 anmeldelser)

"Topp hotell, fantastisk beliggenhet på stranden med gangavstand til togstasjon og det meste.. Personalet var hyggelig og svært imøtekommende. Anbefales på det varmeste!!!! Vi kommer tilbake:-)"…"

Anmeldelse skrevet 29. okt. 2014

Hotel Amaraigua - Adults Only
Hotel Europa Splash
4.5 out of 5
Paseo Marítimo, 76-78, Malgrat de Mar, Barcelona
Hent priser
1.4 km fra sentrum
3.9/5Very Good! (37 anmeldelser)

"La atención por parte de recepción impecable. Nunca nos habían atendido así de bien. Muy servicial y atento a niveles estratosfericos!!"…"

Anmeldelse skrevet 26. okt. 2019

Hotel Europa Splash
Hotel Sorra Daurada Splash
4 out of 5
Passeig Maritim 6-8, Malgrat de Mar, Barcelona
Hent priser
0.74 km fra sentrum
3.9/5Very Good! (57 anmeldelser)
Fint for barnefamilier!

"Ok, for barnefamilier. Mye støy på kveldene, men ikke noe problem når man var på rommet. Veldig bra frokost, hyggelig renholdere og det beste av alt var badelandet."…"

Anmeldelse skrevet 31. jul. 2018

Hotel Sorra Daurada Splash
Luna Club Hotel & Spa 4 *
4 out of 5
Avenida Cristobal Colon, 12, Malgrat de Mar, Barcelona
Hent priser
1.6 km fra sentrum
3.7/5Good! (77 anmeldelser)
Ok, men finn heller noe i Mataro

"Målet var å bo på hotell med basseng og strand i nærheten, samt med Barcelona innenfor kort rekkevidde. Dette hotellet ligger 1 t 15 min fra Barcelona med tog som går omtrent hvert kvarter. Hotellet er ganske rimelig, og har greie rom, men uten kjøleskap. Det ligger 2-300 meter fra stranden, ikke ..."…"

Anmeldelse skrevet 4. aug. 2010

Luna Club Hotel & Spa 4 *
Hotel Papi
3 out of 5
Av. Barcelona/Països Catalans, S/N, Malgrat de Mar, Cataluña
Hent priser
0.9 km fra sentrum
3.9/5Very Good! (23 anmeldelser)

"Très belle vue piscine et mer mais comme la climatisation ne se règle pas et fonctionne mal obligation d’ouvrir Les fenêtres le soir et comme l’animation a lieu au bar en dessous musique jusqu’a Minuit Dommage"…"

Anmeldelse skrevet 20. sep. 2019

Hotel Papi
Aqua Hotel Silhouette & Spa - Adults Only
4 out of 5
C/ Roger De Flor, Malgrat de Mar, Barcelona
Hent priser
0.67 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (354 anmeldelser)

"Die Lage des Hotels ist nicht besonders. Das Frühstück und das Abendessen waren super lecker Personal sehr , sehr freundlich und hilfsbereit"…"

Anmeldelse skrevet 9. nov. 2019

Aqua Hotel Silhouette & Spa - Adults Only
Ibersol Hotel Sorra d'Or
3 out of 5
Passeig de Llevant 2, Malgrat de Mar, Barcelona
Hent priser
0.47 km fra sentrum
3.4/5 (49 anmeldelser)

"some staff were abrupt. Bar staff were accomodating."…"

Anmeldelse skrevet 7. okt. 2019

Ibersol Hotel Sorra d'Or
Hotel Tropic Park
4 out of 5
Passeig Maritim 68, Malgrat de Mar, Barcelona
Hent priser
1.32 km fra sentrum
3.7/5Good! (55 anmeldelser)
Tropic Park

"Kort vei til stranda. Meget god togforbindelse til Barcelona og ellers langs kysten. Noe støy fra gata. Passer for barnefamilier, voksne og eldre. Kanskje litt kjedelig for unge voksne."…"

Anmeldelse skrevet 26. mai 2010

Hotel Tropic Park
ALEGRIA Maripins
4 out of 5
Passeig Maritim 20-22, Malgrat de Mar, Barcelona
Hent priser
0.89 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (155 anmeldelser)
Bra hotell med godt utvalg på all inclusive .

"Fint hotell. God mat og rene rom. Minus-litt små rom og personal i snackbaren virket litt sure ."…"

Anmeldelse skrevet 16. jul. 2017

ALEGRIA Maripins
Sumus Hotel Monteplaya Adults Only
4 out of 5
Maritim 50-52, Malgrat de Mar, Barcelona
Hent priser
1.15 km fra sentrum
4.2/5Excellent! (52 anmeldelser)

"Veldig avslappende og god mat"…"

Anmeldelse skrevet 12. aug. 2019

Sumus Hotel Monteplaya Adults Only
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Malgrat de Mar
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Malgrat de Mar

Hotell Malgrat de Mar: Leter du etter overnatting i Malgrat de Mar? Expedia kan hjelpe deg med å finne drømmehotellet ditt til den beste tilgjengelige prisen. Uansett om du trenger et hotell for en helgetur, en forretningsreise eller om du skal tilbringe en avslappende uke eller to på stranden, så kan du spare både tid og penger med vårt brukervennlige bestillingssystem, som søker gjennom 350 000 hoteller verden rundt og finner det beste tilbudet for deg.

Vi her hos Expedia hjelper deg også med å finne den hotelltypen du helst vil bo på, for vi forstår at våre reisende har ulike behov. Uansett om du vil ha luksuriøs overnatting i Malgrat de Mar, leter etter et trivelig og familievennlig hotell i Malgrat de Mar eller vil bo på et sjarmerende boutique-hotell i Malgrat de Mar, så vil søkefiltrene våre hjelpe deg med å finne det du er ute etter. Det samme gjelder hvis du gjerne vil bo nær en spesiell severdighet eller enkelt bestemme hvilken bydel du vil bo i.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i Malgrat de Mar?
Hotel Sorra Daurada Splash er et av de beste valgene for turen din basert på tilbakemeldinger fra reisende. Hotell 4-stjerners kan blant annet friste med gratis badeland og en restaurant. Andre muligheter er ALEGRIA Maripins og Hotel Luna Park & Spa.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Malgrat de Mar hvis jeg må avbestille?
Ja, de aller fleste hotellreservasjoner er refunderbare så lenge du avbestiller før hotellets avbestillingsfrist, som ofte er 24 eller 48 timer før du planlegger å ankomme. Hvis du egentlig ikke kan få en refusjon for bestillingen din, er det kanskje mulig å avbestille og få pengene tilbake innen 24 timer etter bestilling. Angi datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer på <<Gratis avbestilling>> for å se de beste tilbudene i Malgrat de Mar.
Hva er det beste overnattingsstedet for en budsjettvennlig tur til Malgrat de Mar?
Basert på anmeldelser er htop Planamar et populært overnattingssted med 3 stjerner. hotell passer for prisbevisste reisende og kan friste med blant annet et utendørsbasseng og en restaurant.
Hvilket overnattingssted er best hvis man reiser med barn til Malgrat de Mar?
Aparthotel Iris er et populært valg for familier på Expedia. Dette leilighetshotellet kan blant annet friste med en restaurant og gratis parkering. Andre valgmuligheter for familieturen er Hotel Reymar og Luna Club Hotel & Spa 4 *. Attraksjoner som Water World og Marineland ligger i området og passer for barn i alle aldre.
Hva er det beste hotellet for en romantisk ferie i Malgrat de Mar?
Beach House Barcelona Malgrat De Mar I er et overnattingssted 3,5-stjerners. leilighet er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med gratis wi-fi og gratis parkering.
Hva er det beste overnattingsstedet med alt inkludert i Malgrat de Mar?
ALEGRIA Maripins er et overnattingssted 4-stjerners. hotell kan dessuten friste med en restaurant samt utendørsbasseng – og er en favoritt blant Expedia-reisende. Noen andre alternativer for reisen er Hotel Amaraigua - Adults Only og Hotel Europa Splash.
Hva er det beste dyrevennlige stedet å bo på i Malgrat de Mar?
Aparthotel Iris er et hundevennlig overnattingssted. leilighetshotell kan blant annet friste sine menneskelige gjester med en restaurant og tekjøkken på rommet. ALEGRIA Maripins er også et alternativ for deg og kjæledyret ditt.
Hva er det beste hotellet for en strandferie i Malgrat de Mar?
Hotel Sorra Daurada Splash er et bra valg for strandferien. To andre alternativer nær stranden er Hotel Europa Splash og ALEGRIA Maripins. For å nyte ferien ved vannet kan du ta turen til Malgrat de Mar-stranden eller Levante-stranden.
Hva er det beste luksuriøse hotellet i Malgrat de Mar?
Hotel Europa Splash har 4,5 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som er på utkikk etter et elegant sted å bo. hotell kan blant annet friste med en restaurant og en bassengbar.
Hvordan er det å overnatte i Malgrat de Mar?
Malgrat de Mar kan by på strender og barer, som de besøkende liker godt. Turister som besøker byen, kan også glede seg over parkene, spasentrene og kaffebarene. Noen av de mest populære attraksjonene i området er Lloret de Mar strand, Santa Susanna strand og Calella strand. I Malgrat de Mar kan du velge mellom 154 hoteller og andre overnattingssteder.
Hva bør jeg gjøre i Malgrat de Mar?
Byen har vakre naturomgivelser og kan friste med blant annet strender og steder som Malgrat de Mar-stranden, Levante-stranden og Parc Francesc Macia. I området finner du også Lloret de Mar strand og Santa Susanna strand.
Hvordan er det best å utforske Malgrat de Mar?
Hvis du vil bevege deg utenfor området, kan du ta tog fra Malgrat de Mar stasjon. Kollektivtilbudet i Malgrat de Mar er kanskje ikke tilpasset turister, så det kan lønne seg å leie bil i stedet.

Nylige anmeldelser i Malgrat de Mar

Flere reisealternativer