Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller i Tossa de Mar

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Tossa de Mar

Delfin Hotel
4 out of 5
Avd. Costa Brava, 2, Tossa de Mar, Girona
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 031 kr per natt
0.06 km fra sentrum
4.4/5Wonderful! (263 anmeldelser)
Excellent Hotel

"Perfect situated in town Close to the Beach, best breakfast buffet ever and wonderful bed!"…"

Anmeldelse skrevet 8. jul. 2019

Delfin Hotel
Gran Hotel Reymar & Spa
4.5 out of 5
Platja de Mar Menuda, s/n, Tossa de Mar, Girona
Hent priser
0.52 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (148 anmeldelser)

"Sehr gepflegtes Hotel. Nettes Personal. Schöne Lage."…"

Anmeldelse skrevet 18. okt. 2019

Gran Hotel Reymar & Spa
Hostal del Mar
2 out of 5
Passeig del Mar, 13, Tossa de Mar, Girona
Hent priser
0.28 km fra sentrum
4.4/5Wonderful! (26 anmeldelser)

"Merveilleux séjour après un passage violent d’orages,de pluie très abondante mais qui laisse les jours suivants de merveilleux paysages avec écume ,vagues et vrombissements successifs d’une mer démontée et furibonde qui se calme au fil des jours . Petite ville magnifique et très plaisanteà ..."…"

Anmeldelse skrevet 25. okt. 2019

Hostal del Mar
Hotel Diana
4 out of 5
Plaza de España, 6, Tossa de Mar, Girona
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 156 kr per natt
0.13 km fra sentrum
4.6/5Exceptional! (120 anmeldelser)
Great hotel centrally located in Tossa de Mar

"Nice, big room with a view of the courtyard behind the hotel. Friendly and helpful service, off-site parking available and nice breakfast in front of the hotel. Would come again, and can recommend it to anyone going to Tossa de Mar."…"

Anmeldelse skrevet 10. aug. 2018

Hotel Diana
Golden Bahía de Tossa & Spa
4.5 out of 5
Av. Puerto Rico, 29, Tossa de Mar, Girona
Prisen er 1 352 kr per natt
0.57 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (147 anmeldelser)

"Ok hotell.Stort hotellrom med balkong.Trimrom med ok.sponningssykler og tredemøller.Apparater for øvrig virket litt gått ut på dato.Frokostservering og middagservering ikke noe og utsette på.Serviceminded betjening..Stor uteplass med gode solforhold. ."…"

Anmeldelse skrevet 19. sep. 2019

Golden Bahía de Tossa & Spa
Continental Tossa Hotel
3 out of 5
Avinguda de Puerto Rico, 3, Tossa de Mar, Girona
Prisen er 871 kr per natt
0.43 km fra sentrum
3.4/5 (58 anmeldelser)

"Es un bonito y prolijo hotel que necesita algunas obras de actualización."…"

Anmeldelse skrevet 1. okt. 2019

Continental Tossa Hotel
Hotel GHT Sa Riera
4 out of 5
Avinguda de Pau Casals, 8, Tossa de Mar, Girona
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 273 kr per natt
0.45 km fra sentrum
4.2/5Excellent! (58 anmeldelser)

"Very new and very modern. Hot tub and heated pool were great. Food was always hot and tasty. All staff members were polite and helpful."…"

Anmeldelse skrevet 21. okt. 2019

Hotel GHT Sa Riera
Hotel Windsor
3 out of 5
Nou 28, Tossa de Mar, Girona
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 156 kr per natt
0.12 km fra sentrum
4.7/5Exceptional! (19 anmeldelser)

"Las habitaciones son confortables, los espacios comunes muy bien cuidado y el personal del hotel es atento. Lo recomiendo."…"

Anmeldelse skrevet 30. jun. 2020

Hotel Windsor
SM Hotel Turissa
2 out of 5
Avda. del Pelegri, 27, Tossa de Mar, Girona
Hent priser
0.27 km fra sentrum
3.9/5Good! (188 anmeldelser)
Better than expected!

"Better than expected! I was super happy with this hotell! I would definitly go back! Clean towels everyday and breakfast included! Positive and happy stay!"…"

Anmeldelse skrevet 17. jun. 2010

SM Hotel Turissa
Medplaya Aparthotel San Eloy
2 out of 5
Cta. Llagostera, Km.14, Tossa de Mar, Girona
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 813 kr per natt
2.32 km fra sentrum
4/5Very Good! (19 anmeldelser)

"Hemos estado bastante bien, limpieza diaria en la habitación recién reformada y amplia, la animación bastante bien, por poner alguna pega la piscina un poco pequeña y llena de niños pequeños, la comida normal lo mejor el desayuno, un poco agobiante las colas para el comedor"…"

Anmeldelse skrevet 7. sep. 2019

Medplaya Aparthotel San Eloy
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Tossa de Mar
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Tossa de Mar

Overnatting i Tossa De Mar

Hotell Tossa de Mar: Tossa De Mar er en liten turistby ni mil nord for Barcelona og ti mil sør for den franske grensa, nærmere bestemt ved Costa Brava. Denne gamle fiskerlandsbyen har blitt svært populær de senere årene, og ønsker du å vite hvorfor, anbefaler vi deg å bestille et billig hotell i Tossa De Mar gjennom Expedia.no!

Expedia.no kan hjelpe deg med å gjøre alt fra fly, overnatting og leiebil billigere og enklere. Det vil si at din ferie til Tossa De Mar kan handle om det ferier bør handle om: avslapning og fine opplevelser. Exepdia.no gir deg billige hoteller i Tossa De Mar, eller du kan gjøre det mer eksklusivt – valget er ditt!

Turen til ditt hotell i Tossa De Mar

Dersom du har planlagt å fly til Tossa De Mar, bør du lete etter flyvninger til Girona, som er nærmeste store flyplass. Plan B kan være El Prat De Llobregat, som ligger nærmere Barcelona. Hvis du i tillegg har tenkt å ha leiebil i Tossa De Mar, kan du plukke opp bilen på flyplassen og kjøre det lille stykket derfra. Ordner du både hotell og leiebil gjennom Expedia.no, blir det enda billigere for deg. Tenk så lettvint det er å kunne kjøre rett til døren på ditt hotell i Tossa De Mar!

Forskjellige hoteller i Tossa De Mar

Bestiller du hotell ved havneområdet, får du nydelig salt sjø, strender og solnedganger i umiddelbar nærhet. Ønsker du noe mer eksklusivt, kanskje med et spatilbud til deg og din kjære? Hva med et hotell egnet for å få jobbet litt mens du er der? Expedia.no kan hjelpe deg med alle dine forskjellige preferanser. Uansett hvor du bestiller hotell i Tossa De Mar, er det ikke store avstander.

Attraksjoner i Tossa De Mar

Deler av Tossa De Mar kan dateres tilbake til 1100-tallet. Ved stranden finner du for eksempel levninger fra en gammel bymur og et fort, til og med et fyrhus på toppen av åskammen. Ved fyrhuset finner du i tillegg et lite fyrhusmuseum, mens et lite historiemuseum ligger ved kysten. Like ved busstasjonen finner du rester av gamle romerske villaer, så det er rikelig med kultur og historie i Tossa De Mar. Du bør også notere deg at det er markedsdag på tirsdager – her kan du lete og finne gode råvarer – kanskje til og med noen skjulte skatter?

Andre ting å gjøre i Tossa De Mar

Det som samler de store folkemengdene i Tossa De Mar er strendene. Her kan du endelig få tid til boken din og jobbe med brunfargen, men det går også an å være aktiv. Prøv for eksempel dykking eller foreta en båttur med muligheter for både fisking og dykking! I Avda De La Palma, like i nærheten, finner du golfmuligheter. Du kan også bare lene deg tilbake og nyte all den gode maten og de nydelige ferske fiskemåltidene som serveres i området, eller du kan ta en rolig spasertur gjennom Gamlebyen – tempoet er ofte bedagelig i Tossa De Mar.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Tossa de Mar?
Hotel Diana er et av de beste valgene for turen din basert på tilbakemeldinger fra reisende. Et hotell 4 stjerner kan blant annet friste med 2 strandbarer og en restaurant. Overnattingsstedet ligger dessuten like i nærheten av Tossa de Mar-stranden. Noen andre muligheter er Arenas Resort Giverola og Medplaya Aparthotel San Eloy.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Tossa de Mar hvis jeg må avbestille?
Ja! De aller fleste hotellbestillinger er refunderbare så lenge du avbestiller før hotellets avbestillingsfrist, som vanligvis er innen 24–48 timer før ankomstdatoen. Hvis du har en ikke-refunderbar reservasjon, kan det være mulig å avbestille og få pengene tilbake innen 24 timer etter bestilling. Legg til datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer deretter på <<Gratis avbestilling>> for å se de beste tilbudene i Tossa de Mar.
Hvilket overnattingssted er best for en budsjettvennlig ferie i Tossa de Mar?
Basert på anmeldelser er SM Hotel Turissa et populært overnattingssted med 2 stjerner. et hotell passer for prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis frokostbuffé og gratis wi-fi. Noen andre rimelige alternativer er Hermes og Hotel Miami.
Hva er det beste overnattingsstedet hvis man reiser med barn til Tossa de Mar?
Hotel Miami er et populært valg for familier på Expedia. Dette hotellet kan blant annet friste med en restaurant og gratis wi-fi. Casa Granados Boutique Hotel er et annet bra valg for familieferien. Attraksjoner som Water World og Parc Aventura ligger i området og passer for barn i alle aldre.
Hvilket overnattingssted er best for par som skal reise til Tossa de Mar?
Casa Angels er et overnattingssted 3 stjerner. en hytte er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med privat strand og en strandbar.
Hva er det beste hotellet med alt inkludert i Tossa de Mar?
Golden Bahía de Tossa & Spa er et overnattingssted 4,5 stjerner. et hotell kan dessuten friste med 3 utendørsbassenger samt 2 barer – og er en favoritt blant Expedia-reisende. Hotel Don Juan Tossa er også et bra alternativ for ferien din.
Hva er det beste dyrevennlige hotellet i Tossa de Mar?
Hotel GHT Neptuno er et hundevennlig overnattingssted. et hotell kan blant annet friste sine menneskelige gjester med en restaurant og gratis wi-fi.
Hvor er det best å bo hvis du skal på strandferie i Tossa de Mar?
Hotel Florida er et bra valg for strandferien. To andre alternativer for strandferien er Hotel GHT Costa Brava & SPA*** og Golden Mar Menuda. Hvis du vil slappe av ved vannet, kan du ta turen til Tossa de Mar-stranden eller De la Mar Menuda strand.
Hva er det beste luksuriøse overnattingsstedet i Tossa de Mar?
Golden Bahía de Tossa & Spa har 4,5 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som vil skjemme bort seg selv litt. et hotell kan blant annet friste med restaurant ved bassenget og 2 barer. Gran Hotel Reymar & Spa og Hotel Diana er også to eksklusive alternativer for reisen din.
Hva er det beste boutique-hotellet i Tossa de Mar?
Casa Granados Boutique Hotel er et overnattingssted 4 stjerner, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. et hotell kan blant annet friste med både en restaurant og en bar.
Hva er det beste hotellet i Tossa de Mar for å lære mer om områdets historie?
Basert på vår reiseekspertise er Hotel GHT Neptuno et hotell med 3 stjerner, restaurant og utendørsbasseng, som er perfekt for historieentusiaster som bestiller via Expedia. To andre valgmuligheter nær historiske attraksjoner er Hotel Diana og Sant March. Du kan også besøke kjente landemerker som Tossa de Mar-slottet, Tossa de Mar fyr og Vår frue av Socorro kapell.

Nylige anmeldelser i Tossa de Mar

Flere reisealternativer