Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Tur til Longyearbyen

Planlegger du en reise til Longyearbyen? Vår reiseguide for Longyearbyen er et bra sted å begynne dersom du vil vite mer om Longyearbyen. Les videre for å skape din pefekte reise til Longyearbyen.

Skal du bestille en ferie, weekendtur eller pakkereise til Longyearbyen så kan vår omfattende reiseguide hjelpe deg med å få så mye som mulig av besøket ditt. Finn billige reiser til Longyearbyen og les om alt fra de beste hotellene og be beste årstidene å reise, til ting å gjøre og steder å besøke. Med så mye å se og gjøre kommer du sikkert til å ønske at du hadde mer tid i Longyearbyen for å rekke over alt. Selvom du kanskje allerede har vært i Longyearbyen venter det alltid alltid nye spennende opplevelser på deg der. Har du bestilt en weekendtur og skal reise til Longyearbyen for første gang gir vår guide deg muligheten til å bli mer kjent med området før du reiser. Du finner inspirasjon om museer, butikker, markeder, barer og restauranter og anbefalinger av ulike byturer. Vi lister opp alle de beste turene og aktivitetene i Longyearbyen, og du kan bestille dem her hos oss. Vil du få en bedre følelse av området og hotellets beliggenhet kan du se på kartet over Longyearbyen. Vi har markert viktige severdigheter og landemerker slik at du kan bestille et hotell med den perfekte beliggenheten for deg - og du kan alltid tilpasse det til ditt budjett og dine forventninger. Om du ønsker deg det perfekte været under besøket ditt i Longyearbyen kan vår værstatistikk vise deg hvordan forholdene skifter i løpet av året, slik at du kan velge det perfekte tidspunktet på året å reise. Har du ikke funnet det perfekte hotellet i Longyearbyen enda? Du kan bla gjennom hele vårt hotelltilbud på kartet eller filtrere hotellene etter dine ønsker slik at du garantert finner det rette hotellet for deg i Longyearbyen. Vi tilbyr hoteller for en hver smak, fra luksushotell og familiehotell til de aller beste alternativene for forretningsreisende. Du kan se anmeldelser fra Expedias og Trip Advisors gjester for hvert hotell, hvilket gjør valget enklere for deg. Trenger du et fly til Longyearbyen, har vi en rekke ulike alternativer. Du kan også sammenligne fly til Longyearbyen ved å se på tiden, ukedagen og ulike flyselskaper for å finne det flyet som passer deg og dine reisebehov best. Du bør alltid ta en titt på våre pakkereiser og spesialtilbud på fly og hotell, ettersom du kan spare penger når du bestiller begge samtidig. Vil du utforske Longyearbyen og nærliggende områder kan det væra en god ide å leie en bil. Vi har alt fra små biler som passer i byen og familiebiler, til luksusbiler av alle typer, og henting og avlevering på flyplassen kan ordnes. Det beste er å bestille en leiebil sammen med med fly og/eller hotell så sparer du penger. Les videre dersom du ønsker mer inspirasjon om ting du kan gjøre i Longyearbyen. Kort og godt - Expedia.no har alt du trenger for reisen din!


De beste hotelltilbudene i Longyearbyen

Vis alle de 8 overnattingsstedene i Longyearbyen
Funken Lodge 2 004 kr
Anmeldelse skrevet 1. mar. 2019
Mer informasjon
 
Funken Lodge

Funken Lodge

Longyearbyen, Longyearbyen
   
  4,7 av 5
  4.0 av 5.0 Stjerner

  Dette er et av de fineste hotellene jeg har bodd på! Hjemmekoselig stemning overalt på hotellet, upåklagelig utsikt fra frokostsalen, god restaurant og nydelige rom! Ligger like i nærhet til Longyearbyen sentrum. Anbefales!

  Svalbard Hotell | Polfareren 2 190 kr
  Anmeldelse skrevet 13. jun. 2019
  Mer informasjon
   
  Svalbard Hotell | Polfareren

  Svalbard Hotell | Polfareren

  Postboks 538, Longyearbyen, Svalbard
    
   4,6 av 5
   4.0 av 5.0 Stjerner

   Det er mye bygging i nabolaget som kan gi noe støy om natten med aggregater som står og går. Dette er tildels plagsomt når man har «varme» soldager som står rett på vinduet på enderom. Da måtte vi ha vinduet åpent. Byggestøy samt bilstøy var tilstede, men ikke altfor sjenerende.

   Coal Miners Cabins 988 kr
   Anmeldelse skrevet 31. mai 2019
   Mer informasjon
    
   Coal Miners Cabins

   Coal Miners Cabins

   Vei 100-6, Longyearbyen
     
    4,0 av 5
    2.0 av 5.0 Stjerner

    De enkle og uformelle forholdene passer meg utmerket. Det gjlr at det blir lett og trives.

    Radisson Blu Polar Hotel Spitsbergen 2 295 kr
    Anmeldelse skrevet 24. mai 2019
    Mer informasjon
     
    Radisson Blu Polar Hotel Spitsbergen

    Radisson Blu Polar Hotel Spitsbergen

    Vei 229-3, Longyearbyen
      
     4,2 av 5
     4.0 av 5.0 Stjerner

     Fint hotell. Junior suiter er noe eldre standard. Flott beliggenhet. God mat og stemning på puben. God service i resepsjonen!

     Mary-Ann's Polarrigg 1 675 kr
     Anmeldelse skrevet 12. feb. 2019
     Mer informasjon
      
     Mary-Ann's Polarrigg

     Mary-Ann's Polarrigg

     Longyearbyen, Longyearbyen
       
      3,9 av 5
      2.5 av 5.0 Stjerner

      Var veldi bra og koslig plass. Anbefala absolutt denne plassen

      Svalbard Hotell | The Vault 1 990 kr
      Anmeldelse skrevet 14. mar. 2019
      Mer informasjon
       
      Svalbard Hotell | The Vault

      Svalbard Hotell | The Vault

      Vei 507-01, Longyearbyen
        
       4,6 av 5
       3.0 av 5.0 Stjerner

       Fantastisk heldig med været,strålende sol hele tiden. Sentralt til det meste,litt små rom,grei frokost,nydelige senger. Anbefales,kommer gjerne tilbake.

       Gjestehuset 102 - Hostel
       Anmeldelse skrevet 12. mar. 2019
       Mer informasjon
        
       Gjestehuset 102 - Hostel

       Gjestehuset 102 - Hostel

       Svalbard Wildlife Eiendom AS, Nybyen, Longyearbyen
         
        4,1 av 5
        2.0 av 5.0 Stjerner

        Bra standard til en ok pris! Ikke dusj og toalett på rommet. Veldig bra renhold og hyggelig betjening! Frokosten inneholder det den trenger! Muligheter for å smøre seg niste til en hyggelig pris! Overnatter gjerne på stedet igjen.

        Polar Fox Long Term Accommodation
        Polar Fox Long Term Accommodation

        Polar Fox Long Term Accommodation

        Near Coal Miners Cabin, Longyearbyen, Svalbard
          
         0.0 av 5.0 Stjerner

         Dette vandrerhjemmet ligger i Longyearbyen og 3 kilometer unna Svalbard museum, Svalbard kirke og Svalbard Kirke. Dessuten ligger Universitetssenteret på Svalbard og Spitsbergen Airship Museum kun 3 kilometer unna.

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.