Billige flyreiser til Lloret de Mar

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Lloret de Mar

Flyvninger til Lloret de Mar

Lloret de Mar, eller mest kjent som Lloret på folkemunne, er en kystby i den nordøstre delen av Spania. Byen er definitivt best kjent som en turistby, og den er et populært chartermål. Når du skal fly til Lloret de Mar, må du ofte innom Barcelona på veien for å komme deg dit, i noen tilfeller også Gerona. Når du har bestemt deg for å reise til Lloret de Mar, kan du bruke søkeverktøyet vårt til å finne billetter. Her kan du enkelt finne et billig fly til Lloret de Mar, for hos oss får du en enkel oversikt, hvor du kan sortere resultatet etter billige flybilletter til Lloret de Mar. Du kan også bestille leiebil og hotell i Lloret de Mar samtidig som fly når du er inne på nettsidene våre, så sparer du kanskje enda mer.

Opplevelser i Lloret de Mar

Lloret de Mar er i all hovedsak en turistby, kjent for sine vakre strender og det milde klimaet. Stranden er også berømt for å alltid være et rent og søppelfritt sted. Byen ligger 75 kilometer fra Barcelona, så det går an å kombinere charterferien med et besøk i en av verdens vakreste og mest besøkte byer. Det er en times kjøretur dit, men du kan også ta en av de mange bussene som går mellom byene. Temperaturene ligger på behagelige 27-30 grader i sommermånedene. Byen har også mange flotte kirker og skulpturer som er verdt å se på når du først er der, i tillegg til alle de små, hyggelige restaurantene og kafeene her. I nærheten av byen ligger det også et badeland og en dyrepark for de minste.

Flyreiser til Lloret de Mar fra flyplasser i Norge

For å komme seg til Lloret de Mar kan du fly til Barcelona. Det finnes direkteruter fra Norge, og i tillegg kan du mellomlande i andre europeiske byer. Fra Oslo, via for eksempel via Amsterdam, til Barcelona tar det i overkant av fem timer. Fra flyplassen i Barcelona er det en times busstur for å komme frem til det endelige reisemålet ditt.

Som en del av Schengen, trenger du egentlig ikke pass ved innreise til Spania. Det er ikke behov for visum. Likevel anbefales det at du tar med passet som legitimasjon. De fleste hotell og reiseselskaper krever pass som gyldig identifikasjon ved innsjekking. Skal du leie bil, er du i de fleste tilfeller også nødt til å vise passet.

Barcelona internasjonale lufthavn

Barcelona internasjonale lufthavn er Spanias nest største flyplass. Dette er en svært travel flyplass som har avganger til de aller fleste land i Europa og verden for øvrig. Den er topp moderne, med de aller fleste fasiliteter. Herifra går det busser og taxi inn til byen, eller til reisemålet ditt. Vil du ha en leiebil i Lloret de Mar, kan du ordne det på flyplassen eller bestille på forhånd.

Informasjon om flyreiser til Lloret de Mar

Ankomstflyplass Barcelona internasjonale flyplass
Ankomstflyplassens IATA-kode BCN
Ankomstby Barcelona

Populære flyvninger til Lloret de Mar

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.