Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Tur til Lillepolske voivodskap

Planlegger du en reise til Lillepolske voivodskap? Vår reiseguide for Lillepolske voivodskap er et bra sted å begynne dersom du vil vite mer om Lillepolske voivodskap. Les videre for å skape din pefekte reise til Lillepolske voivodskap.

Skal du bestille en ferie, weekendtur eller pakkereise til Lillepolske voivodskap så kan vår omfattende reiseguide hjelpe deg med å få så mye som mulig av besøket ditt. Finn billige reiser til Lillepolske voivodskap og les om alt fra de beste hotellene og be beste årstidene å reise, til ting å gjøre og steder å besøke. Med så mye å se og gjøre kommer du sikkert til å ønske at du hadde mer tid i Lillepolske voivodskap for å rekke over alt. Selvom du kanskje allerede har vært i Lillepolske voivodskap venter det alltid alltid nye spennende opplevelser på deg der. Har du bestilt en weekendtur og skal reise til Lillepolske voivodskap for første gang gir vår guide deg muligheten til å bli mer kjent med området før du reiser. Du finner inspirasjon om museer, butikker, markeder, barer og restauranter og anbefalinger av ulike byturer. Vi lister opp alle de beste turene og aktivitetene i Lillepolske voivodskap, og du kan bestille dem her hos oss. Vil du få en bedre følelse av området og hotellets beliggenhet kan du se på kartet over Lillepolske voivodskap. Vi har markert viktige severdigheter og landemerker slik at du kan bestille et hotell med den perfekte beliggenheten for deg - og du kan alltid tilpasse det til ditt budjett og dine forventninger. Om du ønsker deg det perfekte været under besøket ditt i Lillepolske voivodskap kan vår værstatistikk vise deg hvordan forholdene skifter i løpet av året, slik at du kan velge det perfekte tidspunktet på året å reise. Har du ikke funnet det perfekte hotellet i Lillepolske voivodskap enda? Du kan bla gjennom hele vårt hotelltilbud på kartet eller filtrere hotellene etter dine ønsker slik at du garantert finner det rette hotellet for deg i Lillepolske voivodskap. Vi tilbyr hoteller for en hver smak, fra luksushotell og familiehotell til de aller beste alternativene for forretningsreisende. Du kan se anmeldelser fra Expedias og Trip Advisors gjester for hvert hotell, hvilket gjør valget enklere for deg. Trenger du et fly til Lillepolske voivodskap, har vi en rekke ulike alternativer. Du kan også sammenligne fly til Lillepolske voivodskap ved å se på tiden, ukedagen og ulike flyselskaper for å finne det flyet som passer deg og dine reisebehov best. Du bør alltid ta en titt på våre pakkereiser og spesialtilbud på fly og hotell, ettersom du kan spare penger når du bestiller begge samtidig. Vil du utforske Lillepolske voivodskap og nærliggende områder kan det væra en god ide å leie en bil. Vi har alt fra små biler som passer i byen og familiebiler, til luksusbiler av alle typer, og henting og avlevering på flyplassen kan ordnes. Det beste er å bestille en leiebil sammen med med fly og/eller hotell så sparer du penger. Les videre dersom du ønsker mer inspirasjon om ting du kan gjøre i Lillepolske voivodskap. Kort og godt - Expedia.no har alt du trenger for reisen din!


De beste hotelltilbudene i Lillepolske voivodskap

Vis alle de 1 465 overnattingsstedene i Lillepolske voivodskap
PURO Kraków Kazimierz 651 kr
Anmeldelse skrevet 7. mai 2019
Mer informasjon
 
PURO Kraków Kazimierz

PURO Kraków Kazimierz

ul. Halicka 14a, Krakow
   
  4,9 av 5
  4.0 av 5.0 Stjerner

  Veldig god service, behjelpelig personale Kaffe og te når du måtte ønske Meget godt renhold Gode råvarer til frokost Det som trekker litt ned er mye ‘teknikk’ å forholde seg til på rommet når det gjelder lys og varme regulering. Dårlig organisert frokostbuffet, vanskelig å finne tallerken f.eks og ...

  Hilton Garden Inn Krakow Airport 761 kr
  Anmeldelse skrevet 7. nov. 2018
  Mer informasjon
   
  Hilton Garden Inn Krakow Airport

  Hilton Garden Inn Krakow Airport

  3 Medweckiego Street, Balice, Zabierzow, Lesser Poland
    
   4,7 av 5
   4.0 av 5.0 Stjerner

   Hadde en fin natt, opphold, bra seng, rent, hyggelig personale

   Radisson Blu Hotel, Krakow 1 010 kr
   Anmeldelse skrevet 28. jun. 2019
   Mer informasjon
    
   Radisson Blu Hotel, Krakow

   Radisson Blu Hotel, Krakow

   17, Straszewskiego Street, Krakow, Lesser Poland
     
    4,6 av 5
    5.0 av 5.0 Stjerner

    Sentralt, god mat, hyggelige ansatte, rent, og ryddig:) Absolutt å anbefale

    Amber Design Residence 924 kr
    Anmeldelse skrevet 3. apr. 2019
    Mer informasjon
     
    Amber Design Residence

    Amber Design Residence

    ul. Sw. Marka 35, Krakow
      
     4,9 av 5
     4.0 av 5.0 Stjerner

     Vi hadde et veldig fint opphold. Glimrende beliggenhet, hyggelig betjening og flotte fasiliteter.

     Hampton by Hilton Krakow 567 kr
     Anmeldelse skrevet 10. mai 2019
     Mer informasjon
      
     Hampton by Hilton Krakow

     Hampton by Hilton Krakow

     ul. Dąbska 5, Krakow, Lesser Poland
       
      4,5 av 5
      3.5 av 5.0 Stjerner

      Fint rom og bad, helt greie senger og god frokost! Perfekt beliggenhet om man skal til Tauron Arena! Det tar ca. 45min å gå til byen fra hotellet.

      Galaxy Hotel 868 kr
      Anmeldelse skrevet 14. mai 2019
      Mer informasjon
       
      Galaxy Hotel

      Galaxy Hotel

      ul. Gesia 22a, Krakow, Lesser Poland
        
       4,4 av 5
       4.0 av 5.0 Stjerner

       Fine og renslige rom, god frokost og hyggelig personalet. Grei beliggenhet med tanke på gamlebyen, ca. 5 minutter med taxi.

       Hotel Europejski 573 kr
       Anmeldelse skrevet 20. mai 2019
       Mer informasjon
        
       Hotel Europejski

       Hotel Europejski

       Lubicz 5, Krakow, Lesser Poland
         
        4,4 av 5
        3.0 av 5.0 Stjerner

        I just spent 3 nights in Krakow at Hotel Europejski and was very happy with my stay. Breakfast was included in the price.. I was very happy with it as they did not only serve white bread. We had 2 meals in the Restaurant there.. one of them was duck... I thoroughly enjoyed it.. could not have been ...

        Sheraton Grand Krakow 1 022 kr
        Anmeldelse skrevet 26. feb. 2019
        Mer informasjon
         
        Sheraton Grand Krakow

        Sheraton Grand Krakow

        Ul. Powisle 7, Krakow, Lesser Poland
          
         4,7 av 5
         5.0 av 5.0 Stjerner

         Meget flott hotell med serviceminded ansatte. Kunne ha vært litt bedre service i bassengområdet, men ellers veldig fornøyd. Kunne også ha hatt tannbørste/krem når det først var et 5-stjernershotell.

         De beste tilbudene på fly + hotell

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.