Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Tur til Lillepolske voivodskap

Planlegger du en reise til Lillepolske voivodskap? Vår reiseguide for Lillepolske voivodskap er et bra sted å begynne dersom du vil vite mer om Lillepolske voivodskap. Les videre for å skape din pefekte reise til Lillepolske voivodskap.

Skal du bestille en ferie, weekendtur eller pakkereise til Lillepolske voivodskap så kan vår omfattende reiseguide hjelpe deg med å få så mye som mulig av besøket ditt. Finn billige reiser til Lillepolske voivodskap og les om alt fra de beste hotellene og be beste årstidene å reise, til ting å gjøre og steder å besøke. Med så mye å se og gjøre kommer du sikkert til å ønske at du hadde mer tid i Lillepolske voivodskap for å rekke over alt. Selvom du kanskje allerede har vært i Lillepolske voivodskap venter det alltid alltid nye spennende opplevelser på deg der. Har du bestilt en weekendtur og skal reise til Lillepolske voivodskap for første gang gir vår guide deg muligheten til å bli mer kjent med området før du reiser. Du finner inspirasjon om museer, butikker, markeder, barer og restauranter og anbefalinger av ulike byturer. Vi lister opp alle de beste turene og aktivitetene i Lillepolske voivodskap, og du kan bestille dem her hos oss. Vil du få en bedre følelse av området og hotellets beliggenhet kan du se på kartet over Lillepolske voivodskap. Vi har markert viktige severdigheter og landemerker slik at du kan bestille et hotell med den perfekte beliggenheten for deg - og du kan alltid tilpasse det til ditt budjett og dine forventninger. Om du ønsker deg det perfekte været under besøket ditt i Lillepolske voivodskap kan vår værstatistikk vise deg hvordan forholdene skifter i løpet av året, slik at du kan velge det perfekte tidspunktet på året å reise. Har du ikke funnet det perfekte hotellet i Lillepolske voivodskap enda? Du kan bla gjennom hele vårt hotelltilbud på kartet eller filtrere hotellene etter dine ønsker slik at du garantert finner det rette hotellet for deg i Lillepolske voivodskap. Vi tilbyr hoteller for en hver smak, fra luksushotell og familiehotell til de aller beste alternativene for forretningsreisende. Du kan se anmeldelser fra Expedias og Trip Advisors gjester for hvert hotell, hvilket gjør valget enklere for deg. Trenger du et fly til Lillepolske voivodskap, har vi en rekke ulike alternativer. Du kan også sammenligne fly til Lillepolske voivodskap ved å se på tiden, ukedagen og ulike flyselskaper for å finne det flyet som passer deg og dine reisebehov best. Du bør alltid ta en titt på våre pakkereiser og spesialtilbud på fly og hotell, ettersom du kan spare penger når du bestiller begge samtidig. Vil du utforske Lillepolske voivodskap og nærliggende områder kan det væra en god ide å leie en bil. Vi har alt fra små biler som passer i byen og familiebiler, til luksusbiler av alle typer, og henting og avlevering på flyplassen kan ordnes. Det beste er å bestille en leiebil sammen med med fly og/eller hotell så sparer du penger. Les videre dersom du ønsker mer inspirasjon om ting du kan gjøre i Lillepolske voivodskap. Kort og godt - Expedia.no har alt du trenger for reisen din!


De beste hotelltilbudene i Lillepolske voivodskap

Vis alle de 1 909 overnattingsstedene i Lillepolske voivodskap
Radisson Blu Hotel, Krakow 688 kr
Anmeldelse skrevet 28. jun. 2019
Mer informasjon
 
Radisson Blu Hotel, Krakow

Radisson Blu Hotel, Krakow

17, Straszewskiego Street, Krakow, Lesser Poland
   
  4,6 av 5
  5.0 av 5.0 Stjerner

  Sentralt, god mat, hyggelige ansatte, rent, og ryddig:) Absolutt å anbefale

  PURO Kraków Kazimierz 718 kr
  Anmeldelse skrevet 29. jun. 2019
  Mer informasjon
   
  PURO Kraków Kazimierz

  PURO Kraków Kazimierz

  ul. Halicka 14a, Krakow
    
   4,9 av 5
   4.0 av 5.0 Stjerner

   Ikke mye negativt å si om dette hotellet. Fant ingen ting som ikke var bra. Flott rom, god seng, god frokost, stille område, lett å ta trikk til gamlebyen. Hyggelig betjening.

   Metropolitan Boutique Hotel 648 kr
   Anmeldelse skrevet 14. okt. 2019
   Mer informasjon
    
   Metropolitan Boutique Hotel

   Metropolitan Boutique Hotel

   ul. Berka Joselewicza 19, Krakow, Lesser Poland
     
    4,8 av 5
    4.0 av 5.0 Stjerner

    Hotellet har god standard (men vegg til vegg teppe på rommet) God frukost. Beliggenheten er god med ca. 10 min. til gamlebyen og 3-4 min til det jødiske kvarter. Svært stille hotell for oss som hadde 4. etg. og ut mot bakgård

    Hilton Garden Inn Krakow Airport 908 kr
    Anmeldelse skrevet 14. mai 2019
    Mer informasjon
     
    Hilton Garden Inn Krakow Airport

    Hilton Garden Inn Krakow Airport

    3 Medweckiego Street, Balice, Zabierzow, Lesser Poland
      
     4,7 av 5
     4.0 av 5.0 Stjerner

     Perfect location at the entrance to the airport.

     Betmanowska Main Square Residence 792 kr
     Anmeldelse skrevet 21. jul. 2019
     Mer informasjon
      
     Betmanowska Main Square Residence

     Betmanowska Main Square Residence

     Ul. Rynek Glowny 44, Krakow
       
      4,9 av 5
      4.0 av 5.0 Stjerner

      We had a really nice stay at Betmanowska. We were upgraded at check-in and after that the entrer stay was a party!

      INX Design Hotel 533 kr
      Anmeldelse skrevet 19. apr. 2019
      Mer informasjon
       
      INX Design Hotel

      INX Design Hotel

      Ul. Starowislna 91, Krakow
        
       4,6 av 5
       4.0 av 5.0 Stjerner

       Fantastisk flott hotel! Vi fikk en suite i 5 etg der var det takterasse og en stor jacuzzi ved siden av dobbeltsenga, en stor og god sovesofa i andre enden av rommet. Personalet på hotellet var også kjempe hyggelige, og gav oss masse gode tips til hva vi burde få med oss og hvor vi burde spise. Frokosten ...

       Galaxy Hotel 799 kr
       Anmeldelse skrevet 19. jul. 2019
       Mer informasjon
        
       Galaxy Hotel

       Galaxy Hotel

       ul. Gesia 22a, Krakow, Lesser Poland
         
        4,4 av 5
        4.0 av 5.0 Stjerner

        Stayed in a suite with a big living room, big bed and good size bathroom with a stand alone shower and bathtub. Only one night and stayed all the time on the hotel. Ate at the restaurant, 4 different great courses. Had 3 Spa treatments, very good massages. Big and good breakfast with all you need. ...

        Amber Design Residence 661 kr
        Anmeldelse skrevet 5. okt. 2019
        Mer informasjon
         
        Amber Design Residence

        Amber Design Residence

        ul. Sw. Marka 35, Krakow
          
         4,9 av 5
         4.0 av 5.0 Stjerner

         Nytt, reint og fint hotell. Ligger utrolig bra til. 5 min gåing til shoppingsentre og 5 min gåing til gamlebyen. Stille rolig gate utenfor og med tykke vinduer, så det er helt stille om natten! Sengene var myke og gode og vi fikk 2 puter og god og deilig dyne! Kan anbefales!

         De beste tilbudene på fly + hotell Lillepolske voivodskap

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.