Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Zac Jones på trover

Hoteller i Lidingö

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Lidingö

Oceanatelier - en Skjærgårdshytte 10 min Kjøring fra Stockholmcity
6 Trolldalsvägen, 6, Lidingö, Stockholm County
Hent priser
3.09 km fra sentrum
4.6/5Wonderful! (19 anmeldelser)
Häuschen im Trolltal

"Nettes Häuschen, in sehr schöner Lage, um die Ecke liegt ein schöner Bootssteg mit Bank zum Verweilen. Für zwei Personen optimal, mit vieren könnte es eng werden. Björn ist ein fröhlich, freundlicher, Vermieter!"…"

Anmeldelse skrevet 27. aug. 2019

Oceanatelier - en Skjærgårdshytte 10 min Kjøring fra Stockholmcity
Luksus Villa med Basseng i Nærheten av Vann og 5 Minutter til Byen og 20 Minutter til Flyplassen
Leilighet på Lidingö .
Larsbergsvägen 19, Lidingö, Stockholm County
Prisen er 403 kr per natt
2.79 km fra sentrum
Leilighet på Lidingö .
Scandic Foresta
4 out of 5
Herserudsvägen 22, Box 1023, Lidingö
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 936 kr per natt
3.24 km fra sentrum
4/5Very Good! (571 anmeldelser)
Veldig fint, kommer igjen

"Rebt og pent rom med bra størrelse. Fin beliggenhet på Lidingø med fin utsikt fra frokostrestaurant. Bra med parkering i kjelleren og fin service av de ansatte"…"

Anmeldelse skrevet 1. nov. 2019

Scandic Foresta
Villa Brevik
3.5 out of 5
Sodra Kungsvagen 254, Lidingö
Hent priser
2.81 km fra sentrum
4/5Very Good! (86 anmeldelser)
vakkert sted for å finne roen.

"Hadde hyggelig tlf samtale med personal da vi ville komme etter personal hadde dratt.Innsjekking gikk veldig greit.Savnet en minibar da det ikke var noe servering etter kl 20"…"

Anmeldelse skrevet 12. aug. 2016

Villa Brevik
Rönneberga Konferens
3.5 out of 5
Rönnebergavägen 1, Lidingö, Stockholm
Hent priser
3.74 km fra sentrum
Rönneberga Konferens
Corporate Apartments Lidingö
3 out of 5
11 Agavägen, Lidingö, Stockholms län
Hent priser
2.6 km fra sentrum
3.8/5Good! (13 anmeldelser)
Bra boende i Stockholm

"Det mesta var mycket bra, trevlig personal, god service, rent fint rum, mycket nära till allmänna kommunikationer. Man kan välja på båt, buss eller Lidingöbanan+Metro in till centrum. Tar man båten så får man lite av sightseeing inkluderad trots att man betalar samma som för övriga transportmedel.Den ..."…"

Anmeldelse skrevet 3. sep. 2019

Corporate Apartments Lidingö
Villa Lovik
3 out of 5
Loviksvägen 1, Lidingö
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 154 kr per natt
3.55 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (60 anmeldelser)
Flott sted med elendig frukost

"Hyggelig personale. Frukosten får kun 1 stjerne: dårlig utvalg. Ikke melk, ikke vann, ikke kald juice. Latterlig ekkel "eggerøre", ingen bacon.... Kanskje den svakeste frukosten jeg har opplevd. Generelt flott sted! Anbefales!"…"

Anmeldelse skrevet 5. jun. 2016

Villa Lovik
Lidingö Arena Hotell
3.5 out of 5
Stockholmsvägen 35, Lidingö
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 833 kr per natt
2.85 km fra sentrum
4/5Very Good! (44 anmeldelser)
Väldigt bra frukost.

"En mycket bra frukost och ett mysigt rum. Låg nära till Lidingö centrum och kommunaltraffiken."…"

Anmeldelse skrevet 2. jan. 2020

Lidingö Arena Hotell
Ariston Hotell
3 out of 5
Stockholmsvagen 70, Lidingö
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 647 kr per natt
1.54 km fra sentrum
3.4/5Good! (598 anmeldelser)

"Da vi ankom hotellet var ikke rommet vårt klart, men vi fikk et annet rom med en gang. Veldig fornøyd! Stort rom, mye plass. Fint bad. Helt ok frokost!"…"

Anmeldelse skrevet 27. okt. 2019

Ariston Hotell
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Lidingö
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Lidingö

Hotell Lidingö: Leter du etter overnatting i Lidingö? Expedia kan hjelpe deg med å finne drømmehotellet ditt til den beste tilgjengelige prisen. Uansett om du trenger et hotell for en helgetur, en forretningsreise eller om du skal tilbringe en avslappende uke eller to på stranden, så kan du spare både tid og penger med vårt brukervennlige bestillingssystem, som søker gjennom 350 000 hoteller verden rundt og finner det beste tilbudet for deg.

Vi her hos Expedia hjelper deg også med å finne den hotelltypen du helst vil bo på, for vi forstår at våre reisende har ulike behov. Uansett om du vil ha luksuriøs overnatting i Lidingö, leter etter et trivelig og familievennlig hotell i Lidingö eller vil bo på et sjarmerende boutique-hotell i Lidingö, så vil søkefiltrene våre hjelpe deg med å finne det du er ute etter. Det samme gjelder hvis du gjerne vil bo nær en spesiell severdighet eller enkelt bestemme hvilken bydel du vil bo i.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Lidingö?
Lidingö Arena Hotell er høyt rangert av Expedia-reisende. Et hotell 3,5 stjerner kan blant annet friste med gratis frokost og gratis wi-fi. Noen andre mulige valg basert på anmeldelser er blant annet Villa Lovik og Scandic Foresta.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Lidingö hvis jeg må avbestille?
Ja! De aller fleste rombestillinger er refunderbare hvis du avbestiller før hotellets frist for avbestilling, som vanligvis er innen 24–48 timer før du planlegger å ankomme. Hvis du har en ikke-refunderbar reservasjon, er det kanskje mulig å avbestille og få pengene tilbake innen 24 timer etter bestilling. Legg til datoer, klikk på <<Søk>>, og bruk deretter filteret <<Gratis avbestilling>> for å se gode tilbud i Lidingö.
Hva er det beste overnattingsstedet for en budsjettvennlig tur til Lidingö?
Basert på anmeldelser er Ariston Hotell et populært overnattingssted med 3 stjerner. et hotell passer for prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis frokost og gratis wi-fi.
Hva er det beste overnattingsstedet for en tur med hele familien til Lidingö?
Ariston Hotell er et populært overnattingssted på Expedia 3 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet gratis parkering og gratis frokost. Andre alternativer for barnevennlige ferier er Scandic Foresta og Skogshem & Wijk. Attraksjoner som Gröna Lund tivoli og Fjärilshuset (sommerfuglhuset) ligger i området og passer for barn i alle aldre.
Hva er det beste dyrevennlige overnattingsstedet i Lidingö?
Villa Lovik er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet spa med full service og en restaurant. Andre valgmuligheter hvis du vil ta med kjæledyr, er Villa Brevik og Ariston Hotell.
Hva er det beste hotellet hvis du skal på strandferie i Lidingö?
Lidingö Arena Hotell er et populært overnattingssted 3,5 stjerner og strand i nærheten. et hotell kan dessuten friste med et utendørsbasseng og gratis frokostbuffé. Skogshem & Wijk er også et bra valg for strandferien. Hvis du vil slappe av ved vannet, kan du ta turen til Lilla viken eller Sandviksbadet.
Hva er det beste golfhotellet i Lidingö?
Ariston Hotell er et populært overnattingssted 3 stjerner, og er et bra valg hvis du liker golf. et hotell kan blant annet friste med gratis frokost og gratis wi-fi. Du kan spille golf på Lidingö golfklubb i løpet av ferien.
Hva er det beste overnattingsstedet hvis man vil bo nær skibakkene i Lidingö?
Basert på reisestatistikken vår er Villa Brevik er et populært overnattingssted 3,5 stjerner, som er perfekt hvis du liker å gå på ski. et hotell kan blant annet friste med gratis wi-fi og gratis ubetjent parkering. To andre gode valgmuligheter for skiferien er Scandic Foresta og Bosön.
Hva er det beste spahotellet i Lidingö?
Bosön er et spahotell i toppklasse med restaurant og bar/lounge. Senk skuldrene og slapp av i badstuen. Lidingö har også andre populære spahoteller, som Skogshem & Wijk og Ariston Hotell.
Hvordan er det å overnatte i Lidingö?
Lidingö har mye å tilby sine besøkende, blant annet golfmulighetene og skimulighetene. Noen av de mest populære attraksjonene i området er Skansen, Vasamuseet og ABBA The Museum. I Lidingö kan du velge mellom 17 hoteller og andre overnattingssteder.
Hvilke severdigheter bør jeg få med meg i Lidingö?
Millesgården, Lilla viken og Sandviksbadet er noen eksempler på byens vakre natur. I området finner du også Skansen og Vasamuseet.
Hvordan kan jeg komme meg rundt i Lidingö?
Du har tilgang til T-bane fra stasjonene Lidingö Kottla trikkeholdeplass, Larsberg trikkeholdeplass og Brevik trikkeholdeplass. Hvis du vil bevege deg litt utenfor området, kan det lønne seg å leie bil.

Nylige anmeldelser i Lidingö

Flere reisealternativer