Bilutleie i Richmond

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Richmond

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Richmond

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Richmond
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det for leiebil i Richmond per dag?
Den laveste daglige prisen for en leiebil i Richmond denne uken var 1,890 kr. Hvis du kan kjøre rundt selv, får du fleksibiliteten til å dra til de attraksjonene du vil.
Kan jeg leie bil på London (LHR-Heathrow)?
Jada, det kan du. Når flyet har landet på London (LHR-Heathrow), finner du leiebilselskapene på terminal 2, 3, 4 og 5. Bestill en leiebil fra Hertz, Europcar og Alamo. Du kan også vurdere Enterprise og Sixt.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Richmond?
Det er ikke et problem. Hvis du kansellerer bestillingen minst seks timer i forkant av hentetidspunktet, har du sannsynligvis krav på full refusjon. Det kan være lurt å sjekke leiebilavtalen, da det finnes noen unntak. Gå til vår kundeservice hvis du har noen spørsmål.
Hva slags biler kan jeg leie i Richmond?
Gjør det rimelig med en økonomibil, kjør med stil i en premiumbil eller sats på noe midt imellom, som en mellomstor modell. Det er imidlertid lite som slår en kompakt bil, som er det foretrukne valget i Richmond. Disse bilene er lette å parkere og styre, drivstoffeffektive og ypperlige hvis du skal til byer. Det er en oppgradering fra økonomiklassen, så du kan forvente litt bedre plass og komfort til en pris som ikke sprenger budsjettet.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Richmond?
Etter at du har vært innom alle de kjente attraksjonene i Richmond, er det enda mer å oppdage i resten av området. Vri om nøkkelen i leiebilen, sleng bagasjen i bagasjerommet, og sus av sted. Her er noen rutetips du kommer til å like:

  • Birmingham ligger ca. 160 km fra Richmond. Populære severdigheter som Bullring Shopping Centre bør få en plass på listen din når du er her.
  • Neste stoppested? Det må være Bath, som ligger ca. 140 km unna. Roman Baths er et lokalt høydepunkt du ikke vil gå glipp av.
  • Tar du turen til Sherwood Forest naturpark, omtrent 200 km fra Richmond, kommer du deg ut i naturen og kan nyte omgivelsene.

Hvorfor skal jeg leie bil i Richmond gjennom Expedia?
Du kan spare mye hos Expedia. Uansett om du er på utkikk etter noe til hele familien eller bare deg selv, kan du sammenligne tilbud fra leiebilselskaper i Richmond. Med våre eksklusive tilbud og rabatter kan du enkelt finne den lavest mulige prisen. Kombiner leiebilen med fly og overnatting for å oppnå enda større besparelser. Er du på utkikk etter ting å gjøre i Richmond, kan du dessuten legge til noen opplevelser og aktiviteter i pakken senere.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Richmond hos Expedia?
Å få tak i et bra tilbud på bilutleie i Richmond er ikke noe problem hos Expedia. Velg bilklasse, legg til noen detaljer og sammenlign priser fra de ledende leverandørene. Hvorfor ikke legge til hoteller og flyreiser i bestillingen? Du kan få fantastiske rabatter ved å kombinere bestillingene dine til en pakkereise.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Richmond?
I Richmond må sjåfører være minst 21 år for å bestille leiebil. Unge sjåfører må imidlertid forvente strengere restriksjoner og litt dyrere priser. De fleste leverandører krever nemlig et ekstra daglig gebyr i tillegg til leieprisen. Dette skal være med på å dekke den ekstra ulykkesrisikoen. Selv om mange typer biler (som økonomi- og kompaktbiler) er tilgjengelige for unge sjåfører, får yngre som regel ikke leie store biler.
Hva trenger jeg for å leie bil i Richmond?
Det er lett som en plett å leie bil i Richmond. Det eneste du trenger, er førerkort og kredittkort. Når du har funnet den perfekte leiebilen, bør du lese vilkårene før du skal hente bilen for å sørge for at det ikke er noe mer som kreves.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Richmond?
Ut fra prisene de siste sju dagene kunne du ha bestilt en leiebil for kun 1,890 kr per dag. Den nest beste prisen i Richmond var 2,365 kr.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Richmond?
Expedia gjør det enkelt å bestille en rimelig langtidsleiebil i Richmond. Bare gå til vår side for langtidsleie av biler og oppgi reiseinformasjonen din for å gå gjennom alle mulighetene du har.
Hvor kan jeg leie bil i Richmond hvis jeg er under 25?
Noen leiebilselskaper i Richmond er villige til å leie ut biler til sjåfører under 25, og andre ikke. Aldersgrensene varierer fra leverandør til leverandør, så du bør finne ut av dette på forhånd. Du bør også sjekke om det kreves ekstra betaling. Noen leverandører legger nemlig til et tilleggsgebyr for unge sjåfører mellom 21 og 24 år. Les alltid gjennom betingelsene og vilkårene, så du vet hva du kan forvente.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i Richmond?
Først og fremst bør du velge leiebil, så bør du se på leverandørens vilkår og betingelser for forsikringen for å se om den passer dine behov.