Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Bilutleie i Östersund

I det engang omstridte Jämtland finner man Östersund. Omgitt av vill og vakker natur på alle kanter, er det lett å tenke at hit kommer det bare jegere og mosjonister, men da tar man feil. Byen innbyr til mye mer, og hvis man benytter muligheten til å skaffe en billig leiebil i Östersund, er man klar for det meste en ferie i området kan by på.

Å kjøre bil i Sverige er en enkel sak. De aller fleste trafikkregler er som i Norge, og det er lett å finne veien. Alle våre biler til utleie i Östersund kommer uten skjulte kostnader, hvilket gjør det forutsigbart for deg å leie.

En leiebil i Östersund som passer for liten og stor

Östersund har aktiviteter i fleng å by på året rundt. Spiller du golf, kan du finne alt du måtte ønske deg på Östersund-Frösö Golfklubb, som med sine mange fasiliteter kan tilby den beste golfopplevelsen i mils omkrets. Det er også mulig å bo på banen, dersom du ikke har ordnet deg et hotell i Östersund. Bor du i sentrum av byen, vil det allikevel ikke ta mer enn 10-15 minutter å kjøre, så det anbefales å leie en bil i Östersund.

En leiebil i Östersund vil vise seg å være veldig nyttig om du ønsker å se mer av regionen, selv om du styrer unna golfbanenes striglete forlokkenhet. Sveriges – og et av verdens – aller største og beste alpinanlegg ligger en drøy times kjøring unna. Åre har vært åsted for verdenscuprenn og en rekke andre internasjonale begivenheter, og skuffer aldri. Enten du velger et hotell her, eller legger et besøk inn som en del av din reise til Östersund, er Åre et must for alle som koser seg med ski på bena. Er man på gjennomreise, er det fullt mulig å hente en leiebil i Östersund og levere den et annet sted, og dermed kan man for eksempel stoppe flere steder på veien – det er nesten uendelige muligheter for å stå på ski i hele regionen vinterstid.

Opplevelser uten ski: Lei en bil i Östersund!

Hvis du ønsker å kjøre et stykke, og har plukket med deg en komfortabel, billig utleiebil fra Östersund, har du mange behagelige timer på veien foran deg hvis du leter etter en storbyferie. De nærmeste byene med større befolkning enn Östersund, er Trondheim – som er en 3 timers tur unna – og Stockholm, som ligger 6 timers kjøring fra Östersund. Denne avstanden til omverden, gjør at de aller fleste besøkende hit velger å fly til Östersund. Allikevel er det et område som egner seg bra til kjøring, og de svenske trafikkreglene er lette å følge for nordmenn.

Ønsker du roligere aktiviteter innendørs, tilbyr Östersund et stort utvalg kunstgallerier, der både unge, lovende og store, etablerte kunstnere gladelig viser sine beste verker. Dersom du velger å kjøre privatbil fremfor å benytte deg av billig bilutleie i Östersund, kan du kjøpe kunst og ta med deg hjem i bagasjerommet. Støtte lokal kultur: Check. Stå på ski: Check.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Östersund

Hva er den beste prisen på leiebil i Östersund?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Östersund .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Östersund?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Östersund er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Östersund?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Östersund?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Östersund

Utforsk Östersund med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!