Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

De beste leiebiltilbudene i Östersund

Vis alle leiebiler i Östersund

Bilutleie i Östersund

I det engang omstridte Jämtland finner man Östersund. Omgitt av vill og vakker natur på alle kanter, er det lett å tenke at hit kommer det bare jegere og mosjonister, men da tar man feil. Byen innbyr til mye mer, og hvis man benytter muligheten til å skaffe en billig leiebil i Östersund, er man klar for det meste en ferie i området kan by på.

Å kjøre bil i Sverige er en enkel sak. De aller fleste trafikkregler er som i Norge, og det er lett å finne veien. Alle våre biler til utleie i Östersund kommer uten skjulte kostnader, hvilket gjør det forutsigbart for deg å leie.

En leiebil i Östersund som passer for liten og stor

Östersund har aktiviteter i fleng å by på året rundt. Spiller du golf, kan du finne alt du måtte ønske deg på Östersund-Frösö Golfklubb, som med sine mange fasiliteter kan tilby den beste golfopplevelsen i mils omkrets. Det er også mulig å bo på banen, dersom du ikke har ordnet deg et hotell i Östersund. Bor du i sentrum av byen, vil det allikevel ikke ta mer enn 10-15 minutter å kjøre, så det anbefales å leie en bil i Östersund.

En leiebil i Östersund vil vise seg å være veldig nyttig om du ønsker å se mer av regionen, selv om du styrer unna golfbanenes striglete forlokkenhet. Sveriges – og et av verdens – aller største og beste alpinanlegg ligger en drøy times kjøring unna. Åre har vært åsted for verdenscuprenn og en rekke andre internasjonale begivenheter, og skuffer aldri. Enten du velger et hotell her, eller legger et besøk inn som en del av din reise til Östersund, er Åre et must for alle som koser seg med ski på bena. Er man på gjennomreise, er det fullt mulig å hente en leiebil i Östersund og levere den et annet sted, og dermed kan man for eksempel stoppe flere steder på veien – det er nesten uendelige muligheter for å stå på ski i hele regionen vinterstid.

Opplevelser uten ski: Lei en bil i Östersund!

Hvis du ønsker å kjøre et stykke, og har plukket med deg en komfortabel, billig utleiebil fra Östersund, har du mange behagelige timer på veien foran deg hvis du leter etter en storbyferie. De nærmeste byene med større befolkning enn Östersund, er Trondheim – som er en 3 timers tur unna – og Stockholm, som ligger 6 timers kjøring fra Östersund. Denne avstanden til omverden, gjør at de aller fleste besøkende hit velger å fly til Östersund. Allikevel er det et område som egner seg bra til kjøring, og de svenske trafikkreglene er lette å følge for nordmenn.

Ønsker du roligere aktiviteter innendørs, tilbyr Östersund et stort utvalg kunstgallerier, der både unge, lovende og store, etablerte kunstnere gladelig viser sine beste verker. Dersom du velger å kjøre privatbil fremfor å benytte deg av billig bilutleie i Östersund, kan du kjøpe kunst og ta med deg hjem i bagasjerommet. Støtte lokal kultur: Check. Stå på ski: Check.

Utforsk Östersund

Utforsk Östersund med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!