Bilutleie i Øksnes

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Øksnes

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Øksnes

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Øksnes
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det per dag for leiebil i Øksnes?
Denne uken var den laveste daglige prisen for en billig leiebil i Øksnes .
Kan jeg leie bil på Stokmarknes (SKN-Skagen)?
Når flyet har landet på Stokmarknes (SKN-Skagen), er det bare å sette kursen mot Hertz eller Budget, som ligger like i nærheten. Før du vet ordet av det, kan du sette deg i leiebilen din og oppleve alt Øksnes har å by på.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Øksnes?
Du finner mer informasjon om om dette på vår kundeservice. Vanligvis gis det full refusjon for bestillinger som avbestilles minimum seks timer før hentetidspunktet. Du bør lese gjennom leiebilavtalen for å se om det finnes noen unntak.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Øksnes?
Det er ingen hemmelighet at Øksnes er en av de fremste reisemålene i Nordland. Men det finnes også en haug av andre fine steder å utforske hvis du leier bil og kjører av sted. Her kan du se noen ideer som gjør at bilferien får en perfekt start:

  • Med en gang du er fremme i Tromsø, vil du føle den gode atmosfæren i byen, som ligger 170 km fra Øksnes. Der kan du utforske mange spennende attraksjoner, som Tromso Lapland.
  • En annen by som er populær blant mange reisende, er Narvik, rundt 110 km unna. Narvikfjellet er bare én av mange årsaker til at folk reiser hit.
  • Ingen ferie er komplett uten å stikke innom Saltfjellet-Svartisen nasjonalpark. Denne anerkjente naturseverdigheten ligger omtrent 250 km fra Øksnes. Det er bare å la skuldrene senke seg.

Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Øksnes hos Expedia?
Sjekk ut vårt omfattende utvalg av leiebiler, les anmeldelser og sammenlign priser fra populære byråer. Med noen få klikk kan Expedia hjelpe deg med å finne fantastiske priser på leiebilen. Hvis du allerede har bestilt hotell eller fly, kan du legge til bestillingen av leiebil i Øksnes for å spare enda mer.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Øksnes?
I Øksnes er som regel aldersgrensen 19 år. De fleste leverandører krever ekstra betaling hvis sjåføren er ung, og beløpet kan variere ut fra hvor du vil leie bil. I avtalevilkårene for unge sjåfører kan det fremgå at enkelte biltyper ikke er tilgjengelige for leie, for eksempel store SUV-er, og det kan være krav om forsikring. Husk å lese all informasjonen før du reserverer bilen.
Hva trenger jeg for å leie bil i Øksnes?
Før du kan sette deg bak rattet i Øksnes, må du ha et gyldig førerkort og kredittkort. Vil du ikke bruke leiebilselskapets forsikring, må du også legge frem bevis på at du har egen forsikring. Slike regler kan variere, så les betingelsene og vilkårene i avtalen før du velger leiebilselskap.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Øksnes?
og var de to beste prisene per dag tilbudt leiebilkunder i Øksnes de siste sju dagene.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Øksnes?
Enten planen er å utforske Øksnes eller et større område, er det enkelt å leie en bil over lenger tid med Expedia. Oppgi reisedatoer og hente-/leveringssted, så finner vi de billigste tilbudene på langtidsleie av biler.
Hvor kan jeg leie bil i Øksnes hvis jeg er under 25?
Aldersgrensene kan variere fra leiebilselskap til leiebilselskap, og du bør finne ut av dette på forhånd. Har du funnet en leverandør i Øksnes som leier biler til sjåfører som er under 25 år gamle? Flotte greier! Bare vær klar over at noen av dem krever tilleggsgebyrer av sjåfører som er mellom 21 og 24 år gamle. Du finner informasjonen du trenger, i vilkårene for hver leiebil du ser på.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Øksnes?
Pass på å lese nøye gjennom leverandørens vilkår og betingelser før du bestiller noe, så får du all informasjonen du ønsker om forsikring og leiebil.