Bilutleie i Lanzarote

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Lanzarote

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Lanzarote

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Lanzarote
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hva koster det per dag å leie bil fra Arrecife (ACE-Lanzarote)?
Du kan leie bil fra Arrecife (ACE-Lanzarote) for bare 601 kr per dag ifølge prisene de siste sju dagene. Med tilbud som dette kommer du deg ut på landeveien uten å bruke hele reisebudsjettet.
Kan jeg leie bil fra Arrecife (ACE-Lanzarote)?
Ja. Du finner leiebilbyråer på terminal 1 og 2. Arrecife (ACE-Lanzarote) tilbyr mange valgmuligheter, blant annet populære selskaper som Cabrera Medina, Avis og Topcar. Goldcar og Cicar har også et godt utvalg av biler du kan leie.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen fra Arrecife (ACE-Lanzarote)?
Avhengig av leieavtalen kan du få pengene tilbake hvis bestillingen er kvalifisert for refusjon. Du må imidlertid kansellere minst seks timer før avtalt henting. Trenger du mer informasjon? Kundeservice er tilgjengelig døgnet rundt.
Hvorfor bør jeg leie bil fra Arrecife (ACE-Lanzarote) gjennom Expedia?
Det er mange grunner til å leie bil gjennom Expedia. Se på kvalitetsbilene på Arrecife (ACE-Lanzarote), så finner vi en glimrende pris med våre medlemspriser og eksklusive tilbud. Har du lyst til å spare enda mer? Da kan du lage en pakkereise av hotellet, flyreisen og leiebilen du har bestilt. Jo mer du reiser og bestiller gjennom Expedia, desto flere fordeler får du!
Hvordan finner jeg de beste leiebiltilbudene på Arrecife (ACE-Lanzarote) gjennom Expedia?
Det er enkelt å finne de beste tilbudene via Expedia. Bare velg bilkategori, angi reisedatoer samt hente- og avleveringssted, og sammenlign priser fra flere pålitelige leverandører. Du kan dessuten spare mer hvis du lager en pakkereise av leiebilen fra Arrecife (ACE-Lanzarote) samt flyreisene og hotellbestillingene dine.
Hvor gammel må du være for å leie bil på Arrecife (ACE-Lanzarote)?
Du må være over 21 år for å kunne leie bil i San Bartolome. Andre regler gjelder vanligvis for unge sjåfører, og det kreves ofte ekstra betaling. Det meste vanlige er et ekstra aldersgebyr og egne aldersgrenser for leie av større og finere biler. Sørg for at du leser avtalen du inngår med med leverandøren på Arrecife (ACE-Lanzarote).
Hva trenger du for å leie bil på Arrecife (ACE-Lanzarote)?
Førerkort og kredittkort i samme navn er det du trenger. Tenker du ikke å bruke leverandørens forsikring? Da må du kanskje legge frem dokumentasjon på egen forsikring. Kravene kan variere fra leverandør til leverandør, så det er en god idé å sjekke på forhånd for å unngå forsinkelser.
Hva er den laveste leiebilprisen på Arrecife (ACE-Lanzarote)?
På Arrecife (ACE-Lanzarote) var det mulig å leie bil for bare 601 kr per dag de siste sju dagene. Med så gode priser gjør vi det enkelt å komme seg bak rattet.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger på Arrecife (ACE-Lanzarote)?
Det er enkelt å sette seg bak rattet i en langtidsleiebil så snart du har ankommet Arrecife (ACE-Lanzarote). Med Expedias fantastiske langtidsleietilbud er det ingen grunn til å korte ned bilturen. Som regel sparer du mer jo lenger du leier.
Hvor kan jeg leie bil på Arrecife (ACE-Lanzarote) hvis jeg er under 25 år gammel?
Om du kan leie en bil på Arrecife (ACE-Lanzarote) eller ikke, er opp til leiebilselskapet. Noen selskaper leier ut til sjåfører som er over 21 – og noen ganger enda yngre – men du er nødt til å lese betingelsene og vilkårene. Husk at sjåfører som er under 25 år, ofte må betale ekstra. I så fall lønner det seg å finne ut av dette før du bestiller.