Bilutleie i La Santa

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i La Santa

Bilde tatt av C J West

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i La Santa

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i La Santa
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det per dag for leiebil i La Santa?
Med leiebilpriser i La Santa så lave som per dag denne uken er severdighetene i regionen innenfor rekkevidde.
Kan jeg leie bil på Arrecife (ACE-Lanzarote)?
Leiebilselskapene på Arrecife (ACE-Lanzarote) finner du på terminal 1 og 2. Her kan du leie en bil fra Cabrera Medina, Avis eller Topcar. Goldcar og Cicar har også noen utmerkede tilbud.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i La Santa?
Ta det med ro. Du har sannsynligvis krav på full tilbakebetaling hvis du avbestiller minst seks timer før det planlagte hentetidspunktet. Bestillingsbekreftelsen din inneholder informasjon om dette, og du finner også informasjon i vår kundeserviceportal. Ikke alle bestillinger kvalifiserer for en refusjon, så det kan være lurt å lese gjennom avbestillingsreglene.
Hvor kan jeg dra på biltur fra La Santa?
Bestill en leiebil, vri om nøkkelen og gled deg til å oppleve alle attraksjoner og severdigheter i La Santa. Det er imidlertid mye mer å se i det omkringliggende området, så dette kan ikke være siste stopp. Du bør stikke innom noen andre spennende steder i regionen:

  • Med en gang du er fremme i Pajara, kommer du til å føle den gode atmosfæren i byen, som ligger 110 km fra La Santa. Der kan du besøke mange flotte severdigheter, som Cofete strand.
  • Rundt 55 km unna finner du La Oliva, en annen destinasjon du bør legge til på listen din. Du må huske å ta turen til Corralejo-stranden når du først er her.
  • Få et avbrekk fra det travle bylivet ved å ta turen til Teide nasjonalpark, omtrent 300 km fra La Santa. Dette er det perfekte stedet å dra til for å tilbringe litt tid i naturen.

Hvorfor skal jeg leie bil i La Santa gjennom Expedia?
Noen av de beste tilbudene på bilutleie kan du finne på Expedia. Uansett om du foretrekker en kompakt bil eller en stor SUV, kan du finne din perfekte bil hos en av våre leverandører i La Santa. Våre spesialtilbud, bonusordninger og medlemspriser gir deg muligheten til å få mest mulig ut av reisebudsjettet ditt. For å spare enda mer kan du samle bestillingene dine i en pakkereise. Legg til overnatting eller flyreiser i bestillingen, og få adgang til gode rabatter.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i La Santa hos Expedia?
Å finne det beste tilbudet på bilutleie i La Santa er ikke noe problem hos Expedia. Velg bilklasse, legg til noen detaljer og sammenlign tilbud fra de mest populære leverandørene. Hvorfor ikke legge til flyreiser og hoteller i bestillingen? Du kan få enda større besparelser ved å kombinere bestillingene dine til en pakkereise.
Hvor gammel må man være for å leie bil i La Santa?
I La Santa må sjåfører være minst 21 år for å leie bil. Unge sjåfører må imidlertid forvente strengere leievilkår og ekstra kostnader. De fleste leverandører krever nemlig et ekstra daglig gebyr i tillegg til den vanlige leieprisen. Dette skal dekke ulykkesrisikoen. Selv om mange bilkategorier (som kompakt- og økonomibiler) er tilgjengelige for unge sjåfører, får yngre som regel ikke leie større biler eller SUV-er.
Hva trenger jeg for å leie bil i La Santa?
De aller fleste leiebilselskaper krever disse to tingene: et gyldig førerkort og kredittkort. Vil du ikke bruke selskapets forsikring, kreves det dessuten bevis på at du har egen forsikring. Les avtalen nøye, så du vet hva du trenger når du skal hente bilen.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i La Santa?
Vi har kikket på prisene de siste sju dagene og ser dagspriser så lave som . Den nest beste prisen for leie av bil i La Santa var per dag.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i La Santa?
Expedia gjør det enkelt å bestille en rimelig langtidsleiebil i La Santa. Bare besøk vår side for langtidsleie av biler og oppgi informasjonen din for å gå gjennom alle mulighetene du har.
Hvor kan jeg leie bil i La Santa hvis jeg er under 25?
Aldersgrensene kan variere fra bilutleiebyrå til bilutleiebyrå, og det er lurt å finne ut av dette på forhånd. Har du funnet et byrå i La Santa som leier ut til sjåfører under 25? Det er gode nyheter! Bare vær klar over at noen av dem krever tilleggsgebyrer av sjåfører som er mellom 21 og 24 år gamle. Du finner informasjonen du trenger, i vilkårene for hver bil du vurderer å leie.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i La Santa?
Vilkårene for leiebilforsikring varierer ut fra forskjellige faktorer, blant annet bilkategori og alder på sjåføren. Vi anbefaler å se på leverandørens vilkår og betingelser før du tar en endelig avgjørelse.