Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

De beste leiebiltilbudene i Kirkenes

Vis alle leiebiler i Kirkenes

Utforsk Kirkenes

Utforsk Kirkenes med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!

Gode tilbud på leiebiler i Kirkenes

Kirkenes er et tettsted helt nordøst i Norge, rett ved grensen til Russland. Det bor rundt 3500 personer i Kirkenes, en by som, tross sin begrensede størrelse, har mye å tilby turister som tar turen. Det er store avstander i Kirkenes, og det er i all hovedsak naturen som regjerer. Det å ordne seg med en leiebil i Kirkenes er derfor ingen dum idé.

Det er flere steder som tilbyr utleie av bil i Kirkenes. Du bestemmer selv om du vil plukke opp en bil når du lander på Kirkenes Lufthavn, eller om du først vil sjekke inn på ditt hotell i Kirkenes og deretter ordne deg med leiebil fra et av selskapene som leier ut biler i sentrum. Bruker du Expedia er mulighetene dine gode for å få ordnet en billig leiebil i Kirkenes. Tenker du å fly til Kirkenes, har du mulighet til å spare enda mer, ettersom Expedia.no tilbyr fly og hotell til Kirkenes.

Litt mer om Kirkenes

Friluftsaktiviteter er høyt på listen over de mest populære attraksjonene og severdighetene i Kirkenes, og en av de aller mest populære er safaritur med snøscooter. Selskapet som arrangerer disse turene holder til på adressen Fjellveien 28, så hopp i leiebilen og kjør av gårde for å bestille ditt eventyr.

Har du fisket krabbe før? Hvis svaret er nei, er dette noe du har mulighet til i Kirkenes i krabbesesongen. Sett ut dine egne krabbeteiner, fang krabber og lag et ordentlig festmåltid ut av denne fantastiske råvaren.

I Kirkenes er det på vinterstid et fantastisk snøhotell, hvor man har mulighet til å overnatte. Det holder åpent fra slutten av desember til slutten av april, og har 20 rom med madrasser. Inne i snøhotellet er temperaturen 4 grader, så husk å ta med deg godt med klær. I nabobygget er det bad, dusjer og badstue, i tilfelle du trenger å få opp kroppstemperaturen litt.

Utforsk Kirkenes i leiebilen

Hovednæringen i Kirkenes var i lang tid gruvedrift, men i 1996 opphørte den opprinnelige driften. Med tilgang på leiebil kan man kjøre til gruven for å ta en nærmere titt på hvordan en gruveoperasjon fungerer, men du må holde deg over bakkenivå. I den senere tid har turisme tatt over som hovednæring i byen, noe som gagner alle turister som reiser til byen. Ta en tur innom turistinformasjonen i Kirkenes, og du vil få enda flere tips om attraksjoner og severdigheter du kan besøke i området.

Hurtigruten

Kirkenes er den siste stoppen til Hurtigruten, som starter sin ferd i Bergen. Siden Hurtigruten er en bilferge, kan du ta med deg leiebilen på båten og besøk et av de andre stedene den stopper på i Nord-Norge, som eksempelvis Vardø, Berlevåg eller Honningsvåg, som er Norges nordligste by.

Besøk nærliggende land i leiebilen

Kirkenes er en av få byer i Norge med umiddelbar nærhet til to landegrenser, og det åpner opp for en rekke muligheter med leiebilen. Hva med en kjøretur til Murmansk (sjekk visumreglene før du legger av gårde) eller en tur over den finske grensen? Du bruker bare rundt 15 minutter til den russiske grensen, mens du til den finske grensen må regne med rundt 50 minutter i leiebilen.