Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Gode tilbud på leiebiler i Kirkenes

Kirkenes er et tettsted helt nordøst i Norge, rett ved grensen til Russland. Det bor rundt 3500 personer i Kirkenes, en by som, tross sin begrensede størrelse, har mye å tilby turister som tar turen. Det er store avstander i Kirkenes, og det er i all hovedsak naturen som regjerer. Det å ordne seg med en leiebil i Kirkenes er derfor ingen dum idé.

Det er flere steder som tilbyr utleie av bil i Kirkenes. Du bestemmer selv om du vil plukke opp en bil når du lander på Kirkenes Lufthavn, eller om du først vil sjekke inn på ditt hotell i Kirkenes og deretter ordne deg med leiebil fra et av selskapene som leier ut biler i sentrum. Bruker du Expedia er mulighetene dine gode for å få ordnet en billig leiebil i Kirkenes. Tenker du å fly til Kirkenes, har du mulighet til å spare enda mer, ettersom Expedia.no tilbyr fly og hotell til Kirkenes.

Litt mer om Kirkenes

Friluftsaktiviteter er høyt på listen over de mest populære attraksjonene og severdighetene i Kirkenes, og en av de aller mest populære er safaritur med snøscooter. Selskapet som arrangerer disse turene holder til på adressen Fjellveien 28, så hopp i leiebilen og kjør av gårde for å bestille ditt eventyr.

Har du fisket krabbe før? Hvis svaret er nei, er dette noe du har mulighet til i Kirkenes i krabbesesongen. Sett ut dine egne krabbeteiner, fang krabber og lag et ordentlig festmåltid ut av denne fantastiske råvaren.

I Kirkenes er det på vinterstid et fantastisk snøhotell, hvor man har mulighet til å overnatte. Det holder åpent fra slutten av desember til slutten av april, og har 20 rom med madrasser. Inne i snøhotellet er temperaturen 4 grader, så husk å ta med deg godt med klær. I nabobygget er det bad, dusjer og badstue, i tilfelle du trenger å få opp kroppstemperaturen litt.

Utforsk Kirkenes i leiebilen

Hovednæringen i Kirkenes var i lang tid gruvedrift, men i 1996 opphørte den opprinnelige driften. Med tilgang på leiebil kan man kjøre til gruven for å ta en nærmere titt på hvordan en gruveoperasjon fungerer, men du må holde deg over bakkenivå. I den senere tid har turisme tatt over som hovednæring i byen, noe som gagner alle turister som reiser til byen. Ta en tur innom turistinformasjonen i Kirkenes, og du vil få enda flere tips om attraksjoner og severdigheter du kan besøke i området.

Hurtigruten

Kirkenes er den siste stoppen til Hurtigruten, som starter sin ferd i Bergen. Siden Hurtigruten er en bilferge, kan du ta med deg leiebilen på båten og besøk et av de andre stedene den stopper på i Nord-Norge, som eksempelvis Vardø, Berlevåg eller Honningsvåg, som er Norges nordligste by.

Besøk nærliggende land i leiebilen

Kirkenes er en av få byer i Norge med umiddelbar nærhet til to landegrenser, og det åpner opp for en rekke muligheter med leiebilen. Hva med en kjøretur til Murmansk (sjekk visumreglene før du legger av gårde) eller en tur over den finske grensen? Du bruker bare rundt 15 minutter til den russiske grensen, mens du til den finske grensen må regne med rundt 50 minutter i leiebilen.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Kirkenes

Hva er den beste prisen på leiebil i Kirkenes?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Kirkenes .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Kirkenes?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Kirkenes er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Kirkenes?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Kirkenes?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Kirkenes

Utforsk Kirkenes med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!