Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Billige flyreiser til Kirkenes

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Populære flyvninger til Kirkenes

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Kirkenes

Flyvninger til Kirkenes

Kirkenes er et tettsted helt nordvest i Norge, rett ved grensen til Russland. En kombinasjon av beliggenheten og den fantastiske naturen trekker mange turister til tettstedet. Bor du i Midt-Norge er turen til Kirkenes lang, bor du på Østlandet, Sørlandet eller Vestlandet er turen veldig lang. Heldigvis er det en flyplass i Kirkenes, Kirkenes lufthavn, Høybuktmoen. Man slipper dermed kjøre de flere hundre milene. Når du skal kjøpe flybilletter til Kirkenes, bør du benytte deg av Expedia. Her hos oss er du sikret å finne billige flybilletter til Kirkenes, samtidig som du kan spare penger på leiebil og hotell i Kirkenes.

Når du skal reise til Kirkenes, er det greit å være klare over at de fleste flyrutene til flyplassen er fra steder i Nord-Norge. Det er med andre ord ikke bare å kjøpe en direkte flybillett til Kirkenes fra hvor som helst i landet. For alle som bor i Midt-Norge eller lenger sør i landet, må man enten til Oslo for å fly direkte eller mellomlande i Tromsø. Det er tre daglige flyvninger til Oslo, så bestill tidlig hvis det er fellesferie eller det foregår et større arrangement i Kirkenes, siden flybillettene fort blir dyre. En fordel med å fly til Kirkenes, er at du får sett store deler av det flotte landet vårt ovenfra. Det er bare å nyte de flotte fjellformasjonene og den fantastiske naturen, vel vitende om at du vil se mye mer av naturen når du kommer frem til Kirkenes.

Opplevelser i Kirkenes

Det er mye spennende man kan gjøre i Kirkenes, men noe av det mest populære er de forskjellige typene safari. På sommerstid arrangeres det safarier med firhjuling, mens det på vinterstid brukes snøscooter. Du vil se mange spennende dyr i løpet av safariene, samtidig som det er en fin måte å se det flotte naturlandskapet rundt Kirkenes på. Mange deltar også på kongekrabbesafari i løpet av oppholdet. I vannet utenfor Kirkenes finner du noen av verdens beste kongekrabber, og det er ingenting som slår det å fange måltidet selv!

Fly til Kirkenes fra flyplasser i Norge

Dersom du reiser til Kirkenes fra et annet sted i Nord-Norge, er det Widerøe som tar seg av flyvningene. Disse rutene har ofte propellfly på strekningen, siden rullebanene på de små flyplassene er for korte til større fly. Hvis du flyr fra Oslo til Kirkenes, kan du velge mellom SAS og Norwegian. Flytiden fra Oslo er i overkant av to timer, og med Expedia er du sikret en god pris på billetten.

Flytiden fra Oslo til Sandane lufthamn er omtrent 1 time og 30 minutter, mens du fra Sogndal bruker ganske nøyaktig 30 minutter.

Kirkenes lufthavn, Høybuktmoen

Denne flyplassen er ganske liten, og årlig er det i overkant av 300 000 passasjerer innom. Det er begrenset med fasiliteter på flyplassen, men trådløst Internett og et hittegodskontor er tilgjengelig.

Fra flyplassen inn til Kirkenes sentrum er det i overkant av 12 km, en tur du bruker rundt 15 minutter på med bil. Hvis du skal ha leiebil i Kirkenes, kan du hente denne på flyplassen. Det går imidlertid også flybuss fra flyplassen inn til Kirkenes sentrum.