Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Andreas Wittich på trover

Hoteller i Kirkenes

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Kirkenes

Kirkenes Hotel
3 out of 5
Dr Wesselgate 3, Kirkenes, Sør-Varanger
Prisen er 899 kr per natt
0.22 km fra sentrum
3.1/5 (79 anmeldelser)

"Triverlig. Rimelig."…"

Anmeldelse skrevet 29. okt. 2019

Kirkenes Hotel
Snowhotel Kirkenes
3 out of 5
Sandnesdalen 14, Sør-Varanger
Prisen er 1 699 kr per natt
8.05 km fra sentrum
4.8/5Exceptional! (5 anmeldelser)

"At sove på et ishotel er noget helt specielt, som vi aldrig vil glemme. Ishotellet var helt fantastisk lavet at dygtige håndværkere. Vi er dybt imponeret."…"

Anmeldelse skrevet 6. mar. 2020

Snowhotel Kirkenes
Gamme Cabins by Snowhotel Kirkenes
3 out of 5
14 Sandnesdalen, Bjørnevatn, Sør-Varanger
Prisen er 1 700 kr per natt
8.04 km fra sentrum
4.9/5Exceptional! (11 anmeldelser)

"was prima in orde geen bemerkingen. Wel zijn de prijzen voor alles erg hoog naar onze maatstaven. Met name de diverse excursies zijn erg duur"…"

Anmeldelse skrevet 9. feb. 2020

Gamme Cabins by Snowhotel Kirkenes
Scandic Kirkenes
3.5 out of 5
Kongens gate 1-3, Kirkenes, Sør-Varanger, Finnmark
Prisen er 1 026 kr per natt
0.15 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (531 anmeldelser)

"Totalt sett bra, person i resepsjon kunne smilt litt mer."…"

Anmeldelse skrevet 16. feb. 2020

Scandic Kirkenes
Sollia Lodge
3.5 out of 5
Storskog 9900, Sør-Varanger
Hent priser
9.05 km fra sentrum
4.2/5Excellent! (39 anmeldelser)
Matopplevelse

"Maten i gapahuken var det beste vi har fått servert. Her burde Michelin-stjerne vært på sin plass."…"

Anmeldelse skrevet 18. feb. 2020

Sollia Lodge
Barents Frokosthotell
2 out of 5
Presteveien 3, Kirkenes, Sør-Varanger
Prisen er 750 kr per natt
0.02 km fra sentrum
2.3/5 (79 anmeldelser)

"Jeg svarte ganske fyllestgjørende på dette ved siste spørreskjema på samme hotell som jeg bodde på 2 netter like før denne overnattingen."…"

Anmeldelse skrevet 30. okt. 2019

Barents Frokosthotell
Jarfjord Sea Resort Kirkenes
3 out of 5
Kjerrisnesveien 484, Sør-Varanger, Finnmark
Prisen er 4 400 kr per natt
13.99 km fra sentrum
Jarfjord Sea Resort Kirkenes
Thon Hotel Kirkenes
3.5 out of 5
Johan Knudtzens gate 11, Kirkenes, Sør-Varanger
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 366 kr per natt
0.13 km fra sentrum
4.4/5Wonderful! (222 anmeldelser)
Fin beliggenhet

"Fint hotell med flott beliggenhet. Super frokost."…"

Anmeldelse skrevet 13. feb. 2020

Thon Hotel Kirkenes
Neiden Hotel & Guesthouse
3 out of 5
9930 Neiden, Sør-Varanger
Hent priser
26.04 km fra sentrum
Neiden Hotel & Guesthouse
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Kirkenes
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Kirkenes

Hotell Kirkenes: Kirkenes er en by helt nord i Norge, kjent for sin flotte natur. Det er begrenset med hoteller i Kirkenes, så dersom du er ute etter et billig hotell i Kirkenes kan det være lurt å bestille i god tid i forveien. Hotellene du finner i området er 2-stjerners og 3-stjerners hoteller, og holder god standard. To av hotellene ligger sentralt plassert i byen, mens det siste ligger et stykke unna – noe du bør være oppmerksom på når du bestiller. Hotellrommene er stort sett utstyrt med gratis Wi-Fi, og du kan i tillegg forvente gratis frokost og gratis parkering på hotellet. Prisen er i det øvre sjikt i forhold til resten av Norge, noe som nok skyldes det noe begrensede hotellutvalget.

Kirkenes: nordlysets hjemby

Kirkenes ligger i Sør-Varanger kommune, en kommune som deler grense med Russland i øst og Finland i vest. Det er en liten by med rundt 3500 innbyggere, og stedet fikk navnet sitt da det i 1862 ble bygget en kirke på neset Piselvnes. Byen er et flott reisemål for den som er ute etter kontraster. I Kirkenes finner du samer som driver med reindrift, lokale som lever av fiske, både i liten og stor skala, samt turister som kommer for å oppleve den flotte naturen. Kirkenes er også det siste stoppestedet til Hurtigruten, og et ypperlig sted for å se det fantastiske nordlyset.

Aktiviteter

Det er ingen mangel på ting man kan gjøre i Kirkenes. Bli med på en utflukt for å fange kongekrabber – en tur som varer rundt tre timer og som foregår enten på båt eller på snøscooter. Den deilige, ferske krabben, som du selv er med på å hente opp og tilberede, nytes ved grensen til Russland. Blant andre populære aktiviteter kan vi nevne elvebåtturer til den norsk-russiske grensen ved Boris Gleb og safari på firehjulinger. Er du glad i hunder, er det også mulighet for sightseeing i Pasvikdalen med sledehunder.

Museer

Dersom du setter pris på et museumsbesøk i løpet av ferien din, bør du ta turen til Grenselandmuseet. Dette museet ble åpnet i 1997 og ligger omtrent én kilometer utenfor Kirkenes sentrum. Museets hovedutstilling er en krigsutstilling, hvor du blant annet kan se et fly fra krigen.

Shopping

Når du begir deg ut på shopping i Kirkenes, har du to alternativer: Du kan gå rundt i gatene for å se om du kommer over en spennende butikk, eller du kan dra til et av byens sentre. Det lureste er nok å ta turen til Kirkenes senter, som er et kjøpesenter med mer enn 20 butikker. Her får du kjøpt alt fra sportsutstyr og klær til parfyme og sko. Spareland er et annet alternativ, og dette handelssenteret har blant annet en kafé og en elektronikkbutikk.

Restauranter

Det er en rekke forskjellige restauranter å velge mellom i Kirkenes, og de holder stort sett til i byens hoteller. De fleste restaurantene har fokus på norsk mattradisjon og kjente internasjonale retter. Kanskje tiden er inne for å smake på den kjente, norske retten lutefisk?

Hotellbestilling: Kirkenes

Søk etter et hotell i Kirkenes. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Kirkenes ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Kirkenes.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Kirkenes. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Kirkenes for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Kirkenes. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Kirkenes.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Kirkenes?
Thon Hotel Kirkenes er høyt rangert av Expedia-reisende. Et hotell 3,5 stjerner kan blant annet friste med gratis frokost og en restaurant. Ifølge anmeldelser på nettstedet vårt er Scandic Kirkenes og Kirkenes Hotel også bra valg for reisen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Kirkenes hvis jeg må avbestille?
Ja! De aller fleste romreservasjoner kan refunderes i sin helhet så lenge du avbestiller før hotellets frist for avbestilling, som vanligvis er innen 24–48 timer før innsjekkingsdatoen. Hvis du har en ikke-refunderbar reservasjon, er det kanskje mulig å avbestille og få en refusjon innen 24 timer etter bestilling. Legg til datoer, klikk på <<Søk>>, og bruk filteret <<Gratis avbestilling>> for å se gode tilbud i Kirkenes.
Hvilket overnattingssted er best for en familieferie i Kirkenes?
Scandic Kirkenes er et populært overnattingssted på Expedia 3,5 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet et innendørsbasseng og en restaurant. Gabba Reindeer Safari Park er dessuten en attraksjon for barn i alle aldre.
Hva er det beste dyrevennlige stedet å bo på i Kirkenes?
Barents Frokosthotell er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet en kaffebar/kafé og TV. Scandic Kirkenes er også et alternativ hvis du vil ha med kjæledyr på tur.
Hva er det beste spahotellet i Kirkenes?
Scandic Kirkenes er blant de beste spahotellene med restaurant, innendørs basseng, treningssenter og bar/lounge. Hva med å koble av i badstuen?
Hvordan er det å bo på et overnattingssted i Kirkenes?
Kirkenes kan by på kaffebarer, som de besøkende liker godt. Turister som besøker byen, kan også glede seg over sjømatrestaurantene, nordlyset og safariene. I Kirkenes kan du velge mellom 5 hoteller og andre overnattingssteder.
Hva bør jeg få med meg i Kirkenes?
Blant byens kulturattraksjoner finner du Savio-museet og Varanger museum. Kjente severdigheter som Kirkenes kirke og Det russiske monumentet er også verdt et besøk. Du bør også legge til Gabba Reindeer Safari Park på listen over ting du bør se.
Hvordan er været på forskjellige årstider i Kirkenes?
De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 9 °C, og de kaldeste månedene er januar og desember, med en gjennomsnittstemperatur på -10 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Kirkenes er 512 mm.

Nylige anmeldelser i Kirkenes