Bilutleie i Kingston Upon Thames

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Kingston Upon Thames

Bilde tatt av Patrick Callaghan

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Kingston Upon Thames

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Kingston Upon Thames
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det per dag for leiebil i Kingston Upon Thames?
Leieprisene per dag var så lave som 1,193 kr denne uken. Med sånne priser er det billig å komme seg rundt i Kingston Upon Thames for å besøke attraksjonene.
Kan jeg leie bil på London (LHR-Heathrow)?
Absolutt. Når du har hentet bagasjen på London (LHR-Heathrow), finner du leiebilselskapene på terminal 2, 3, 4 og 5. Her finner du blant annet Hertz, Europcar og Alamo. Du kan også vurdere Enterprise og Sixt.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Kingston Upon Thames?
Vi har forståelse for at planer kan endres, og at fleksibilitet er viktig. Derfor tilbyr de fleste bestillinger muligheten til full tilbakebetaling hvis du avbestiller minst seks timer før det planlagte hentetidspunktet. Det kan være lurt å se gjennom leieavtalen, da det kan være visse unntak. Hvis du ikke finner opplysningene der, kan du gå til vår kundeservice.
Hva slags biler kan jeg leie i Kingston Upon Thames?
Hvis du velger å leie en kompaktbil i Kingston Upon Thames, er du ikke den eneste. Denne leiebiltypen er den mest etterspurte fordi bilene er rimelige, bruker lite drivstoff og er lette å parkere. Med en kompakt bil kan du enkelt manøvrere i trafikkerte bygater. Du kan selvfølgelig også velge noe større. Ta en titt på utvalget av større leiebilmodeller, som mellomstore, standard og store biler. Uansett hva du foretrekker, har vi en perfekt bil for deg.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Kingston Upon Thames?
Etter at du har besøkt alle de kjente attraksjonene i Kingston Upon Thames, finnes det enda mer å utforske i resten av regionen. Hent leiebilen, sleng kofferten i bagasjerommet, og legg ut på landeveien. Her er noen ruter som er midt i blinken:

  • Birmingham ligger ca. 160 km fra Kingston Upon Thames. Kjente turistattraksjoner som Bullring Shopping Centre bør være høyt på listen din når du først er her.
  • Omtrent 140 km unna ligger Bath, som også er et populært reisemål blant mange reisende. Du må få med deg Roman Baths når du er i byen. Denne severdigheten er en av grunnene til at folk elsker å besøke denne fargerike byen.
  • Tar du turen til Sherwood Forest naturpark, omtrent 210 km fra Kingston Upon Thames, kommer du deg ut i naturen og kan nyte den friske luften.

Hvorfor skal jeg leie bil i Kingston Upon Thames gjennom Expedia?
Fra dagsturer til lengre bilturer – Expedia har biler for alle behov. Du kan velge blant bilutleiefirmaer i Kingston Upon Thames, og med våre medlemspriser og eksklusive tilbud er det ingen sak å finne et bra tilbud på bilutleie. Hvis du kombinerer bestillingen av leiebil med fly eller overnatting (eller begge deler) til en pakkereise, kan du dessuten spare mye.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Kingston Upon Thames hos Expedia?
Å få tak i et bra tilbud på bilutleie i Kingston Upon Thames er ingen sak hos Expedia. Velg biltype, legg til et par detaljer og sammenlign prisene fra de mest populære leverandørene. Hvorfor ikke legge til hoteller og flyreiser i bestillingen? Du får adgang til fantastiske rabatter ved å sette sammen bestillingene dine til en pakke.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Kingston Upon Thames?
I Kingston Upon Thames er aldersgrensen vanligvis 21 år. De fleste leverandører krever ekstra betaling hvis sjåføren er ung, og beløpet kan variere ut fra hvor du vil leie bil. I avtalevilkårene for unge sjåfører kan det fremgå at visse biltyper ikke kan leies, for eksempel luksuriøse biler, og det kan være krav om å kjøpe forsikring. Husk å sjekke all informasjonen før bestilling.
Hva trenger jeg for å leie bil i Kingston Upon Thames?
Før du kan kjøre av gårde i Kingston Upon Thames, må du ha et gyldig førerkort og kredittkort. Hvis du ikke vil bruke leiebilselskapets forsikring, må du også legge frem bevis på at du har egen forsikring. Slike krav kan variere, så les betingelsene og vilkårene i avtalen før du velger leiebilbyrå.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Kingston Upon Thames?
Kingston Upon Thames har uten tvil hatt noen veldig fornøyde leiebilkunder i det siste. De daglige prisene de siste sju dagene har vært så lave som 1,193 kr og 2,503 kr.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Kingston Upon Thames?
Ja, noe som betyr at du slipper å bestille leiebilen på nytt midt i ferien. Klikk deg til siden vår for langtidsleie av biler og oppgi reiseinformasjonen din for å reservere en bil som du kan bruke hele ferien.
Hvor kan jeg leie bil i Kingston Upon Thames hvis jeg er under 25?
Dette avhenger av bilutleierne du finner i Kingston Upon Thames. De har ofte ulike regler når det gjelder alder. Har du funnet en leverandør som leier ut til sjåfører under 25, må du være klar over at det kan kreves ekstra gebyrer. Les deg opp på dette før du henter bilen.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i Kingston Upon Thames?
Husk å se nøye gjennom leverandørens vilkår og betingelser før du velger forsikring, så får du all informasjonen du ønsker angående leiebilforsikring.