Bilutleie i Gatwick

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Gatwick

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Gatwick

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Gatwick
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det for leiebil i Gatwick per dag?
Strekk reisebudsjettet enda litt lenger i Gatwick med leiebilpriser fra per dag denne uken.
Kan jeg leie bil på London (LHR-Heathrow)?
Ja, det kan du, og du har mye å velge mellom. Når du har ankommet London (LHR-Heathrow), kan du gå til leiebilskrankene på terminal 2, 3, 4 og 5. Her kan du velge blant pålitelige selskaper som Budget, Sixt og Hertz. Hvis du vil ha enda flere alternativer, kan du også se hva som tilbys hos Alamo og Europcar.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Gatwick?
Du behøver ikke å bekymre deg. Du kvalifiserer sannsynligvis for full tilbakebetaling hvis du avbestiller minimum seks timer før hentetidspunktet. Bekreftelsen din inneholder informasjon om dette, og du finner også informasjon i vår kundeserviceportal. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kvalifiserer for en tilbakebetaling, så det kan være en god idé å sjekke leieavtalen for bilen.
Hva slags biler kan jeg leie i Gatwick?
Hverken for liten eller for stor. Kompakte biler er førstevalget for mange som besøker Gatwick. På grunn av det lave drivstofforbruket, kjøreegenskapene og enkel parkering er denne biltypen ideell å dra på oppdagelsesferd i byen med. En kompakt bil er romsligere enn en økonomibil, så du kan glede deg over ekstra komfort. Ser du etter noe større? Da kan du sjekke ut utvalget vårt av store, mellomstore og standard biler.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Gatwick?
Gatwick er proppfull av eventyr og moro, men ikke sats alt du har på ett sted. Skaff deg en leiebil og legg ut på den åpne landeveien for å oppleve resten av området. Her er noen ideer:

  • I Bath finner du Roman Baths og andre interessante attraksjoner. Det er ca. 150 km til Gatwick.
  • Hvorfor ikke få med seg alt Birmingham har å by på også? En kjent attraksjon i denne fargerike byen er blant annet Bullring Shopping Centre, og Birmingham ligger 190 km fra Gatwick.
  • Dra til Sherwood Forest naturpark for å oppleve lokal natur. Du kan for eksempel ta med en piknikkurv og bare lade opp i den friske luften. Avstanden fra Gatwick er ca. 240 km.

Hvorfor skal jeg leie bil i Gatwick gjennom Expedia?
Det finnes massevis av grunner til å bestille en leiebil gjennom Expedia. Vi har leiebilselskaper å velge blant i Gatwick, og med våre medlemspriser og eksklusive tilbud kan du finne de aller beste tilbudene. Kunne du tenke deg å spare enda mer? Da kan du kombinere bilutleie, flyreiser og hotell til en pakke. Jo mer du bestiller og reiser med Expedia, desto flere fordeler får du.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Gatwick hos Expedia?
Sjekk ut kundeanmeldelser, velg rett biltype, og sammenlign prisene fra de mest populære leiebilselskapene. Expedia gjør det lett å finne gode priser på leiebil. Kombiner bestillingen av leiebil i Gatwick med bestilling av fly og hotell, og start turen med ekstra penger i lommeboken.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Gatwick?
Sjåfører med gyldig førerkort og som har fylt 21 år, kan leie bil i Gatwick. Noen selskaper er kanskje villige til å leie ut til sjåfører som er yngre enn 21 år, men de krever da som regel et ekstra gebyr. Du bør finne ut hva minstealderen og kostnaden er, før du bestiller leiebil. Det kan også være at unge sjåfører ikke kan leie alle slags biler. Aldersgrensen er ofte høyere for SUV-er og store biler.
Hva trenger jeg for å leie bil i Gatwick?
Du trenger vanligvis gyldig førerkort og et kredittkort i samme navn når du skal hente nøklene til leiebilen. Du må også legge frem dokumentasjon på egen forsikring hvis du ikke vil benytte deg av forsikringen selskapet tilbyr. Krav som dette kan variere fra leiebilselskap til leiebilselskap, så det er alltid lurt å lese det med liten skrift på forhånd.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Gatwick?
Ifølge prisene de siste sju dagene kunne du ha bestilt en leiebil fra kun per dag. Den nest beste prisen i Gatwick var .
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Gatwick?
Ja, og en god nyhet er at utleiebyråene ofte tilbyr lavere priser når du leier over lenger tid. Utforsk våre tilbud for langtidsleie i Gatwick for å få en god pris.
Hvor kan jeg leie bil i Gatwick hvis jeg er under 25?
Aldersgrensene kan variere fra leiebilselskap til leiebilselskap, og det kan være lurt å finne ut av dette på forhånd. Har du funnet et selskap i Gatwick som leier ut biler til sjåfører under 25 år? Det er supert! Bare vær klar over at noen av dem krever ekstra betaling av sjåfører mellom 21 og 24 år. Du finner informasjonen du trenger, i vilkårene og betingelsene for hver leiebil du vurderer.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Gatwick?
Ikke glem å se nøye på leverandørens vilkår og betingelser før du velger forsikring, så får du all informasjonen du trenger angående forsikring for leiebil.