Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Monica Nunez Jimenez på trover

Hoteller i Førde

Førde Vandrerhjem - Hostel
2 out of 5
Solvang 3, Førde
Hent priser
11.05 km fra sentrum
3.9/5Very Good! (58 anmeldelser)
Hyggelig betjening og fint rom!

"Det var hyggelige personer som jobbet der og et enkelt men ryddig og rent rom vi hadde fått. Sønnen min og jeg var en tur på forballbanen. Målet var "deffekt" og banen litt rufsete... Ellers hadde vi et fint opphold med flott sted."…"

Anmeldelse skrevet 19. aug. 2019

Førde Vandrerhjem - Hostel
3 Roms Villa, Soveplass til 4 med
2 Unnamed Road, Førde, Sogn og Fjordane (county)
Hent priser
8.12 km fra sentrum
3 Roms Villa, Soveplass til 4 med
Villa med ett Soverom, Soveplass til 3 med
Sekundær Fylkesveg 483, Førde, Sogn og Fjordane (county)
Hent priser
14.42 km fra sentrum
Villa med ett Soverom, Soveplass til 3 med
4 Stjerners Feriehus i Førde
NORDBØEN, Førde, Vestland
Hent priser
2.26 km fra sentrum
Ingen anmeldelser
Lage

"Lage"…"

Anmeldelse skrevet 10. aug. 2019

4 Stjerners Feriehus i Førde
4 Roms Overnatting i Førde
Furevikstrand, Førde, Vestland
Hent priser
18.5 km fra sentrum
4 Roms Overnatting i Førde
3 Roms Villa, Soveplass til 5 med Walk to Beach & Shops
Unnamed road, with local plus code, C9GH+78, Førde, Vestland
Hent priser
15.33 km fra sentrum
3 Roms Villa, Soveplass til 5 med Walk to Beach & Shops
Feriehus Elvehuset i Haukedalsvatn - 8 Personer, 5 Soverom
5 Roms Villa, Soveplass til 8 med
2 Unnamed Road, Førde, Vestland
Hent priser
15.55 km fra sentrum
5 Roms Villa, Soveplass til 8 med
Feriehus Skogly i Førde - 4 Personer, 3 Soverom
Feriehus Haukedalspanorama i Haukedalsvatn - 6 Personer, 2 Soverom
Feriehus Fjellro i Haukedalsvatn - 6 Personer, 3 Soverom
Feriehus Fjellbris i Haukedalsvatn - 5 Personer, 3 Soverom
Feriehus Haukedalsblikk i Haukedalsvatn - 3 Personer, 1 Soverom
4 Star Holiday Home in Førde
3.5 out of 5
NORDBØEN, Førde, Vestland
Hent priser
2.26 km fra sentrum
4 Star Holiday Home in Førde
8 Person Holiday Home in Førde
4 out of 5
VISKEDAL, Førde, Vestland
Hent priser
2.24 km fra sentrum
8 Person Holiday Home in Førde
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Førde
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Førde

Hotell Førde: Førde ligger i Sogn og Fjordane fylke, og har i underkant av 13 000 innbyggere. Det er begrenset med hoteller i Førde. Du finner noen billige hoteller, men de virkelig store luksushotellene er ikke å finne i byen. Et par av hotellene ligger plassert i sentrum av byen, og egner seg godt for de som bare vil slappe av. Vil du imidlertid bo litt mer isolert, kan et hotell utenfor sentrum være tingen for deg.

Hotellene har stort sett 3 stjerner, men standarden på hotellrommene er god. Prisnivået er relativt høyt på hotellene i sentrum, spesielt i høysesongen. Velg et hotell utenfor sentrum eller med lavere standard hvis du vil bo billig.

Kultur og festivaler i Førde

Førde profileres som kulturbyen i Sogn og Fjordane, og i byen finner du blant annet Sogn og Fjordane Kunstmuseum og Førdehuset. Sistnevnte inneholder blant annet et bibliotek, en kino, kunstutstillinger og en stor innendørs idrettshall.

Det arrangeres også flere festivaler i Førde, som sommerfesten Larris. Festivalen tiltrekker seg mange kjente norske artister, og festivalens stikkord er kreativitet. Festivalen har som mål å stimulere til kreativ aktivitet både blant barn og voksne. Den arrangeres i slutten av mai på Rådhusplassen og andre deler av Sentrum Sør. En annen festival som arrangeres i byen, er Førdefestivalen. Denne festivalen går av stabelen i starten av juli og foregår på forskjellige steder i byen, med hovedarena i Førdehuset. Festivalens fokus er folkemusikk, men det er også kunstutstillinger og filmfremvisninger i løpet av festivalen.

Severdigheter i Førde

Setter du pris på kirker, vil du trives godt i Førde. Byen har tre flotte kirker: Førde kirke, Holsen kirke og Haukedalen kirke. Foretrekker du heller å gå på museum, kan du ta turen til Sogn og Fjordane Kunstmuseum. Dette museet ble grunnlagt i 1987, og har i dag ansvar for rundt 2900 kunstverk. Foretrekker du natur, er Huldefossen et imponerende skue. Den ligger i utkanten av Førde, i elva Hulda, og har et fall på hele 90 meter.

Aktiviteter

Hafstadfjellet er et populært fjell i Førde med en topp som er 706 moh. Det brukes av mange turgåere, og egner seg for både treningsvante og mosjonister. Det er lagt godt til rette for å komme seg til toppen av fjellet, og en vanlig mosjonist må regne med å bruke omtrent 60 til 70 minutter opp og 30 til 40 minutter ned. Er du på jakt etter noe litt mer actionfylt, kan du prøve deg på rafting eller kajakkpadling i elva Jølstra. Elva brukes også mye til ørret- og laksefiske, men husk å kjøpe deg fiskekort før du kaster snøret ut i elva!

Hotellbestilling: Førde

Søk etter et hotell i Førde. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Førde ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Førde.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Førde. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Førde for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Førde. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Førde.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Førde?
Scandic Sunnfjord Hotel & Spa er en favoritt blant Expedia-reisende. Et hotell 3,5 stjerner kan blant annet friste med spa med full service og gratis frokost. Et annet toppvalg for oppholdet ditt basert på anmeldelser fra reisende er Thon Hotel Førde.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Førde hvis jeg må avbestille?
Ja, de fleste hotellreservasjoner kan refunderes, gitt at du avbestiller før hotellets frist for avbestilling, som vanligvis er innen 24–48 timer før du planlegger å ankomme. Selv om du egentlig ikke kan få noen refusjon for bestillingen din, finnes det en mulighet for at du kan avbestille og få tilbake pengene innen 24 timer etter bestilling. Oppgi dato, klikk på <<Søk>>, og filtrer på <<Gratis avbestilling>> for å finne gode tilbud i Førde.
Hva er det beste hotellet hvis man reiser med barn til Førde?
Førde Vandrerhjem - Hostel er et populært valg for familier på Expedia. Dette overnattingsstedet kan blant annet friste med gratis parkering og vaskeritjenester. Andre valgmuligheter for familieturen er Scandic Sunnfjord Hotel & Spa og Thon Hotel Førde.
Hva er det beste dyrevennlige stedet å bo på i Førde?
Scandic Sunnfjord Hotel & Spa er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet spa med full service og gratis wi-fi. Thon Hotel Førde er også en valgmulighet hvis du skal ha med kjæledyret ditt.

Nylige anmeldelser i Førde

Flere reisealternativer