Billige flybilletter til Førde

Billige flyreiser til Førde

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 727 kr for enveisflyvninger og 1 454 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe

Fly til Førde

Skal du fly til Førde eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til Førde. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til Førde eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til Førde eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.

Ofte stilte spørsmål

Hva er navnet på flyplassen i Førde?
Byen har flere flyplasser, men de aller fleste velger Forde (FDE-Bringeland).
Hvor langt er det til Forde (FDE-Bringeland) fra sentrum av Førde?
Det er 19 km fra FDE til sentrale Førde. Det kan være en god idé å sjekke hva som er den raskeste transporten fra flyterminalen til sentrum før ankomst.
Kan jeg fly til Førde nå?
Sørg for at flyturen til Førde går knirkefritt ved å ta en titt på vår reiserådside for COVID-19. På den måten kan du enkelt holde deg oppdatert om reiserestriksjoner, som for eksempel karantenekrav, og de seneste helserådene.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Førde?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Førde, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Førde med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Førde, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er den beste å reise til i Førde?
Reisende som besøker Førde har mange alternativer å velge fra. Avhengig av hvor du planlegger å dra og tilbudene som finnes, vil du sannsynligvis ankomme til FDE (19 km fra sentrum), SOG (65 km fra sentrum) eller SDN (45 km fra sentrum).
Hvor mange flyselskaper har flyvninger til Førde?
Det er lett å bestemme seg for hvem du skal bestille med for å reise til Førde – det er kun ett flyselskap som opererer ruten. Du bør bestille på forhånd for å være sikker på at du får plass de datoene du ønsker.
Hvilke flyselskaper tilbyr flyvninger til Førde?
Wideroe betjener de fleste av flyvningene til Førde. De fleste velger å fly med Wideroe fra Frogner.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Førde?
Det går mye raskere å fly til et sted uten lange stopp underveis. Hvis du skal til Førde, så går det omtrent 104 flyvninger uten stopp ukentlig.
Hvor har de mest populære flyvningene til Førde avreise fra?
Flere av de mest populære flyvningene til Førde har avreise fra flyplasser i Oslo, Nordstrand og Bryn.
Hvor lang tid tar det å fly til Førde?
Hvis det er Oslo du reiser fra, får du en flytur på ca. 1 t før du ankommer Førde. Fra Nordstrand tar det vanligvis 1 t, og fra Bryn tar flyturen i snitt 1 t.
Hvordan gjør jeg flyreisen til Førde så rimelig som mulig?
Ikke vent til siste liten med å bestille flyreisen. Dette er et av triksene smarte reisende bruker for å finne gode priser. Hvis du bestiller i god tid, har du flere valgmuligheter, og flybillettene er billigere. Det kan også være lurt å se litt rundt på nettet og sammenligne det du finner. Hvis reisemålet kan friste med flere flyplasser, kan du dra i land gode tilbud ved å fly til en av de mindre. Og til slutt må du huske at det lønner seg å være først ute. Finner du ut hva flybillettene vanligvis koster, er det lettere å slå til når du snubler over et tilbud. De beste tilbudene varer ikke lenge.
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Førde?
Avhengig av hvor du reiser fra, kan flyturen din til Førde gå som smurt eller være langtekkelig. Vi har laget noen nyttige tips som hjelper deg med å få en god start på ferien.Dette pakker du i håndbagasjen:

  • Hemmeligheten bak en god flytur er å pakke håndbagasjen før du drar. Vi begynner med det viktigste: pass, billett, penger og viktige medisiner. Deretter bør du ta med deg ting som gjør at tiden går litt raskere, som elektroniske enheter eller noe interessant å lese på. Du bør heller ikke glemme ladere, en oppblåsbar nakkepute og et par hodetelefoner. Og til slutt – toalettsaker som tannbørste, våtservietter og rene klær er også lurt å ha med på flyet.

Hva bør jeg ikke pakke i håndbagasjen?

  • Du bør sjekke at du ikke har skarpe gjenstander (som en lommekniv) nederst i håndbagasjen. Andre ting som er forbudt å ta med på flyet, er lett antennelige eller eksplosive kjemikalier som aerosolbokser og fyrstikker samt væske og gelé i beholdere som er større enn 100 milliliter.

Hva bør du ha på deg på flyet?

  • Vil du sikre at du får en komfortabel flytur, bør du tenke på hvilke klær du skal ha på. Det kan være lurt å kle seg lagvis ettersom det kan være litt varierende temperatur på flyet. På den måten holder du deg god og varm hvis kabinen blir kald. Sko som stiletthæler og sandaler er det best å pakke i kofferten. Istedet bør du ta på deg flate og lukkede sko, f.eks. Joggesko. Du kommer ikke til å angre!
  • Mange har hørt om dyp venetrombose (DVT), en blodpropptilstand som forårsakes av redusert mobilitet eller inaktivitet. Det er imidlertid forskjellige ting du kan gjøre for å redusere risikoen. Du kan ta på et par kompresjonssokker, drikke vann ofte samt bevege på ben og føtter. Gå litt rundt eller gjør øvelser når du sitter.

Hvordan kommer man seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal fly til Førde?
Trikset er å gjøre alt klart før man kommer til kontrollen på flyplassen. På den måten er du på plass på flyet til Førde på én-to-tre. Følg disse tipsene for å få en knallbra start på ferien:

  • Ha ID og ombordstigningskort i nærheten. Dette er det første du blir spurt om i sikkerhetskontrollen.
  • Neste steg er røntgenmaskinen. Tøm lommene og fjern alt som antakeligvis piper i metalldetektoren. Det kan være øretelefoner eller hodetelefoner samt tykkere jakker og kåper. Alt dette må plasseres på båndet og sendes gjennom røntgenmaskinen.
  • Du må koble deg fra den digitale verdenen i et par minutter. Telefon, nettbrett og annen elektronikk skal også gjennomlyses.
  • Har du pakket med deg håndkrem? Det går fint. Så lenge den ikke er større enn 100 milliliter og er lagt i en gjennomsiktig pose, kan du ta den med om bord.
  • Du må kanskje også ta av skoene og sende dem gjennom maskinen, så det er smart å ha på lette joggesko.
  • Ta ut alle forbudte gjenstander av håndbagasjen. Hvis du har skarpe eller spisse gjenstander, bør du legge dem i kofferten du skal sjekke inn. Du kan ikke ta med slike ting om bord.

Informasjon om flyreiser til Førde
Ankomstflyplass
Florø
Ankomstflyplassens IATA-kode
FRO
Ankomstby
Florø
Pris tur-retur
1 359 kr

Populære flyvninger til Førde

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 727 kr for enveisflyvninger og 1 454 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe
Widerøe