Bilutleie i Davie

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Davie

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Davie

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Davie
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det per dag for leiebil i Davie?
Denne uken var den laveste dagsprisen for å leie en bil i Davie . Se gjennom det imponerende utvalget vårt av leiebiler – fra små til luksuriøse biler.
Kan jeg leie bil på Miami, Florida (MIA-Miami internasjonale flyplass)?
Absolutt. Når du ankommer Miami, Florida (MIA-Miami internasjonale flyplass), finner du leiebilselskapene på MIA Rental Car Center (3900 NW 25th Street, Miami, FL 33142). Bestill en leiebil fra Avis, National og Alamo. Du kan også ta en titt på Payless og Enterprise.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Davie?
Når du avbestiller en leiebilbestilling minimum seks timer før henting, har du vanligvis krav på full tilbakebetaling. Dette er imidlertid ikke alltid tilfelle, så det er en god idé å se gjennom reiseplanen og avbestillingsreglene. Hvis du fremdeles trenger hjelp, kan du besøke vår kundeservice.
Hva slags biler kan jeg leie i Davie?
Mange besøkende i Davie velger biler i økonomiklassen. Sjåfører liker dem fordi de kjører langt på literen. Størrelsen gjør dem dessuten velegnet for å kjøre i byer der gatene er travle og det kan være vanskelig å parkere. Men valgmulighetene stopper ikke der, for du kan også bestille SUV-er, store og kompakte biler. Uansett om du holder deg i Davie eller reiser videre, har vi en bil som passer deg.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Davie?
Det er mye å finne på i Davie, men drar du enda lenger, står enda mer på menyen. Lei en bil for å dra på biltur i en større del av området i eget tempo. Du bør legge til disse fantastiske rutene på listen din:

  • Jupiter ligger rundt 95 km fra Davie. Velkjente attraksjoner som Jupiter Beach bør være øverst på listen din når du er her.
  • Hvorfor ikke utforske det beste West Palm Beach har å by på også? En stor severdighet er blant annet Rapids Water-parken, og West Palm Beach ligger rundt 75 km fra Davie.
  • Dra til Blue Springs delstatspark for å tilbringe litt tid i naturen. Du kan for eksempel ta med en piknikkurv og nyte den friske luften. Avstanden fra Davie er ca. 340 km.

Hvorfor skal jeg leie bil i Davie gjennom Expedia?
Expedia gir deg ett sted for alt du ser etter til reisen, inkludert bilutleie. Med leverandører å velge blant i Davie gjør vi det vi kan for at du skal få den best mulige prisen. Uansett om du vil bestille leiebil, hoteller, flyreiser eller aktiviteter, finner du eksklusive tilbud og medlemspriser hos Expedia. Kombinerer du alle bestillingene dine til en pakkereise, oppnår du enda større besparelser på reisen til Davie.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Davie hos Expedia?
Sjekk ut vårt brede utvalg av leiebiler, les anmeldelser og sammenlign priser fra populære byråer. Med noen få klikk kan Expedia hjelpe deg med å finne fantastiske priser på feriebilen. Hvis du allerede har bestilt fly eller hotell, kan du legge til bestillingen av leiebil i Davie for å spare enda mer.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Davie?
Alle med førerkort og som er over 21 år, kan leie bil i Davie. Enkelte selskaper leier kanskje ut til sjåfører som er yngre enn 21 år, men da må du regne med å betale ekstra gebyrer. Finn ut hva minstealderen og kostnaden er, før du reserverer. Det kan også være at unge sjåfører ikke kan leie alle slags biler. Aldersgrensen er ofte høyere for større biler.
Hva trenger jeg for å leie bil i Davie?
Du må regne med å få spørsmål om gyldig førerkort og et kredittkort på utleiestedet. Før hentedatoen bør du høre med leverandøren om det er noe annet du trenger. Du må kanskje også legge frem forsikringsbevis.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Davie?
og var de to laveste dagsprisene for leiebiler i Davie de siste sju dagene.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Davie?
Du kan leie bil i over en måned i Davie, så det er bare å forlenge den etterlengtede ferien. Bare oppgi reisedatoene dine på siden vår for langtidsleie av biler for å reservere den ideelle bilen.
Hvor kan jeg leie bil i Davie hvis jeg er under 25?
Noen leiebilselskaper i Davie er villige til å leie ut biler til sjåfører under 25, og andre ikke. Aldersgrensene varierer fra leverandør til leverandør, så det er lurt å finne ut av dette på forhånd. Du bør også sjekke om det kreves ekstra betaling. Noen legger nemlig til et tilleggsgebyr for unge sjåfører mellom 21 og 24. Les alltid gjennom betingelsene og vilkårene, så du slipper dyre overraskelser.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i Davie?
Først bør du velge bilkategori, så bør du se nøye på leverandørens vilkår og betingelser for forsikringen for å se om det er riktig forsikring for dine behov.