Starten på sidens hovedinnhold
Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Gode tilbud på leiebiler i Billund

Leiebil Billund

Bilutleie Billund – Billund er en koselig by som ligger midt i Danmark. Byen har lenge vært et populært reisemål, og det er hovedsakelig Legoland som gjør at nordmenn velger å reise til Billund i ferien. Det er gode muligheter for å ordne seg med leiebil i Billund, siden det er flere selskaper i byen som leier ut biler.

Når du har kommet så langt at du skal finne en leiebil til oppholdet i Billund, gjør du lurt i å benytte deg av søkeverktøyet her på Expedia.no. Med dette verktøyet vil du ikke ha problemer med å finne en billig leiebil i Billund. Pengene du sparer kan du i stedet bruke på Legoland!

Leie bil på flyplassen

Når du skal fly til Billund, er det Billund lufthavn du lander på. Flyplassen er nærmeste nabo til Legoland, og du bruker bare 5 minutter med bil inn til Billund sentrum. På denne flyplassen er det flere forskjellige selskaper som driver med bilutleie, så det er ikke noe problem å avtale av leiebilen skal hentes på flyplassen. En fordel med å hente leiebilen når du lander på Billund lufthavn, er at du kan kjøre rett til ditt utvalgte hotell i Billund for egen maskin, noe som både er praktisk og sparer deg for tid.

Hvilken leiebil passer for deg?

Når du skal bestemme deg for å leie bil i Billund, er det flere ting du bør ta hensyn til. Dersom du reiser med hele familien, noe sannsynligheten er stor for når du skal til Billund, kan det vært lurt å velge en stasjonsvogn. En stasjonsvogn har et stort bagasjerom, noe som gjør det enkelt å få plass til all bagasjen. Reiser du imidlertid med en venn eller kjæresten din, er fort en liten bil et bedre valg. Ikke bare er disse bilene billigere å leie, de er også mer miljøvennlige og bruker mindre drivstoff. Uansett hvilken valg du faller ned på, er du hos Expedia.no sikret en god pris på bilen.

Legoland

For de aller fleste som besøker Billund, er fornøyelsesparken Legoland som er hovedmålet med turen. I denne fornøyelsesparken er det karuseller, gigantiske legofigurer og mye annet spennende. Parken åpnet dørene i 1968, og den er Danmarks største turistattraksjon. Årlig er rundt 1,5 millioner personer innom parken, noe som er et ganske imponerende tall. Det er godt med parkering ved parken, så hvis du har leiebil i Billund kan du godt kjøre til parken.

Andre attraksjoner i Billund

Når du først har vært i Legoland, er det morsomt å se hvordan legoklossene du har sett så mange av faktisk lages. Ta turen til LEGO-fabrikken, som ligger midt mellom Legoland og Billund sentrum. Du må ta kontakt med fabrikken for å avtale en omvisning. Billund har også en flott skulpturpark, med en rekke turstier og forskjellige sportsaktiviteter. Selv om navnet får det til å høres ut som parken er fylt med skulpturer, er dette en ganske så vanlig park. En annen populær attraksjon i byen er Lalandia Billund, en stor innendørs tropisk vannparken på hele 10 000 m2.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Billund

Hva er den beste prisen på leiebil i Billund?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Billund .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Billund?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Billund er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Billund?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Billund?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Billund

Utforsk Billund med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!