Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

De beste leiebiltilbudene i Billund

Vis alle leiebiler i Billund

Utforsk Billund

Utforsk Billund med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!

Gode tilbud på leiebiler i Billund

Leiebil Billund

Bilutleie Billund – Billund er en koselig by som ligger midt i Danmark. Byen har lenge vært et populært reisemål, og det er hovedsakelig Legoland som gjør at nordmenn velger å reise til Billund i ferien. Det er gode muligheter for å ordne seg med leiebil i Billund, siden det er flere selskaper i byen som leier ut biler.

Når du har kommet så langt at du skal finne en leiebil til oppholdet i Billund, gjør du lurt i å benytte deg av søkeverktøyet her på Expedia.no. Med dette verktøyet vil du ikke ha problemer med å finne en billig leiebil i Billund. Pengene du sparer kan du i stedet bruke på Legoland!

Leie bil på flyplassen

Når du skal fly til Billund, er det Billund lufthavn du lander på. Flyplassen er nærmeste nabo til Legoland, og du bruker bare 5 minutter med bil inn til Billund sentrum. På denne flyplassen er det flere forskjellige selskaper som driver med bilutleie, så det er ikke noe problem å avtale av leiebilen skal hentes på flyplassen. En fordel med å hente leiebilen når du lander på Billund lufthavn, er at du kan kjøre rett til ditt utvalgte hotell i Billund for egen maskin, noe som både er praktisk og sparer deg for tid.

Hvilken leiebil passer for deg?

Når du skal bestemme deg for å leie bil i Billund, er det flere ting du bør ta hensyn til. Dersom du reiser med hele familien, noe sannsynligheten er stor for når du skal til Billund, kan det vært lurt å velge en stasjonsvogn. En stasjonsvogn har et stort bagasjerom, noe som gjør det enkelt å få plass til all bagasjen. Reiser du imidlertid med en venn eller kjæresten din, er fort en liten bil et bedre valg. Ikke bare er disse bilene billigere å leie, de er også mer miljøvennlige og bruker mindre drivstoff. Uansett hvilken valg du faller ned på, er du hos Expedia.no sikret en god pris på bilen.

Legoland

For de aller fleste som besøker Billund, er fornøyelsesparken Legoland som er hovedmålet med turen. I denne fornøyelsesparken er det karuseller, gigantiske legofigurer og mye annet spennende. Parken åpnet dørene i 1968, og den er Danmarks største turistattraksjon. Årlig er rundt 1,5 millioner personer innom parken, noe som er et ganske imponerende tall. Det er godt med parkering ved parken, så hvis du har leiebil i Billund kan du godt kjøre til parken.

Andre attraksjoner i Billund

Når du først har vært i Legoland, er det morsomt å se hvordan legoklossene du har sett så mange av faktisk lages. Ta turen til LEGO-fabrikken, som ligger midt mellom Legoland og Billund sentrum. Du må ta kontakt med fabrikken for å avtale en omvisning. Billund har også en flott skulpturpark, med en rekke turstier og forskjellige sportsaktiviteter. Selv om navnet får det til å høres ut som parken er fylt med skulpturer, er dette en ganske så vanlig park. En annen populær attraksjon i byen er Lalandia Billund, en stor innendørs tropisk vannparken på hele 10 000 m2.