Billige flyreiser til Billund

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 349 kr for enveisflyvninger og 691 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Fly til Billund

Fly til Billund

Du kommer deg lett med fly til Billund fra norske flyplasser, og det tilbys mange flyvninger året rundt til dette populære reisemålet. Expedia kan by på billige flybilletter til Billund, og du kan spare penger på å bestille overnatting og leie av bil samtidig.

Billund ligger på Jylland i Danmark og har hatt en stor økonomisk og folkemessig vekst siden 1960-tallet. Dette skyldes først og fremst at verdens første LEGOLAND ble anlagt her i 1968. Byens flyplass ble bygget i forbindelse med fornøyelsesparken, og sammen utgjør de nå Billunds to største arbeidsplasser. For få år siden fikk byen dessuten et nytt tilskudd: badelandet og aktivitetssenteret Lalandia.

Flyvninger til Billund fra flyplasser i Norge

Du kan fly direkte til Billund fra Oslo Lufthavn (OSL), Bergen Lufthavn (BGO) og Stavanger Lufthavn (SVG) flere ganger i uken. Fra Oslo og Stavanger tar flyturen litt i overkant av én time, mens turen fra Bergen er noen minutter lenger. Reiser du fra en annen flyplass i Norge, må du mellomlande på en av de nevnte flyplassene for å komme deg til Billund.

Mange turister bestiller flyvninger til Billund i sommermånedene, når været er på sitt beste. Vil du finne billige flyreiser til Billund i perioden juni–august, bør du således være ute i god tid med bestillingen. Reiser du utenom sommersesongen, kan det være enklere å finne billige billetter og overnatting, men både LEGOLAND og Lalandia kan ha reduserte åpningstider og være stengt på visse dager da.

Fly til Billund lufthavn (BLL)

Billund lufthavn (BLL) er Danmarks nest største flyplass og tilbyr flyvninger til og fra rundt 60 flyplasser utenfor Danmark. Skal du videre til en annen by i Europa etter endt opphold i Billund, vil du således ikke ha noen problemer med å finne et fly herfra, og du kommer deg lett til blant annet London, Amsterdam og Frankfurt fra Billund.

Billund lufthavn (BLL) ligger kun ca. 3 kilometer nordøst for Billund sentrum, og både LEGOLAND og Lalandia ligger enda nærmere. Fra flyplassen kommer du deg lett med buss eller drosje både til sentrum og til de to kjente attraksjonene. LEGOLAND og Lalandia ligger kun ca. 5 minutter unna med buss, mens det tar i underkant av 10 minutter å komme seg til Billund sentrum med buss.

Hvor du kan overnatte

Når du har bestemt deg for datoene for din flyreise til Billund, kan du se nærmere på hvor du vil overnatte. Overnatter du ved LEGOLAND, vil du ha kort vei til en av Skandinavias mest populære fornøyelsesparker, og du vil heller ikke ha langt å gå for å komme deg til Lalandia. Du kan også overnatte i sentrum av Billund, noe som kan være å foretrekke dersom du ikke er i byen for å besøke LEGOLAND og/eller Lalandia, eller hvis du vil se noe annet i tillegg til disse.

Uavhengig av hvor du foretrekker å overnatte, kan du bestille både overnatting og en flyvning til og fra Billund på Expedia.

Populære flyvninger til Billund

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 349 kr for enveisflyvninger og 691 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.