Bilutleie i Ås

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Ås

Bilde tatt av Yasser Hamid Syed

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Ås

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Ås
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Ås?
Hvis du avbestiller minst seks timer før du skal hente bilen, er de fleste bestillinger kvalifiserte for full refusjon. Det er imidlertid ikke alle bestillinger dette er mulig for, så det er viktig at du leser leiebilavtalen. Gå gjennom bestillingsbekreftelsen, eller besøk vår kundeservice for å få vite mer.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Ås?
Alle vet at Ås er en av de mest populære destinasjonene i Oslo. Men det finnes også mange andre flotte steder å utforske hvis du bestiller leiebil og legger i vei. Her har du noen ideer som gjør at reisen får en perfekt start:

  • Rundt 85 km fra Ås finner du Skien, som er manges favoritt. Med populære severdigheter som The Adventure Factory er det ikke mangel på ting å gjøre her.
  • En annen destinasjon som er populær blant reisende, er Fredrikstad, rundt 55 km unna. Borge and Torsnes er bare én av flere grunner til at folk tar turen hit.
  • Få et avbrekk fra det yrende bylivet ved å ta turen til Fløyen, rundt 310 km fra Ås. Dette er stedet å dra til for å få litt frisk luft.

Hvorfor skal jeg leie bil i Ås gjennom Expedia?
Fra dagsturer til ukelange eventyr – Expedia har biler som passer alle behov. Du kan velge mellom leiebilselskaper i Ås, og med våre medlemspriser og eksklusive tilbud er det ingen sak å finne et bra tilbud på bilutleie. Hvis du kombinerer bestillingen av leiebil med fly eller overnatting (eller begge deler) til en pakkereise, kan du spare enda mer.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Ås hos Expedia?
Sjekk ut vurderinger og anmeldelser, velg biltype, og sammenlign prisene fra de mest populære leiebilselskapene. Expedia gjør det enkelt å finne gode priser på leiebil. Slå sammen bestillingen av leiebil i Ås med bestilling av fly eller hotell, og legg ut på tur med litt ekstra penger i lommeboken.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Ås?
Minstealderen for å bestille leiebil i Ås er 19 år. Mange leverandører krever dessuten ekstra gebyrer for unge sjåfører, så sjekk dette før bestilling, og ta høyde for ekstra kostnader. Det kan også være restriksjoner for hva slags biltyper unge sjåfører kan leie. Noen selskaper leier for eksempel kun ut små og mellomstore biler. Vilkårene kan imidlertid variere fra leverandør til leverandør, så du bør lese informasjonen med liten skrift.
Hva trenger jeg for å leie bil i Ås?
Det viktigste er gyldig førerkort og kredittkort i samme navn. Leiebilselskaper tilbyr deg også forsikring, noe som er valgfritt. Du må imidlertid legge frem dokumentasjon på en alternativ forsikring hvis du ikke vil benytte deg av den. Vi anbefaler at du sjekker dette på forhånd for å unngå unødvendige problemer.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Ås?
Med utleiepriser fra så lite som og per dag i Ås de siste sju dagene kommer du deg på veien på null komma niks.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Ås?
Du kan leie bil i over en måned i Ås, så det er ikke noe i veien for å forlenge ferien. Bare oppgi reiseinformasjonen din på siden vår for langtidsleie av biler for å bestille den ideelle bilen.
Hvor kan jeg leie bil i Ås hvis jeg er under 25?
Noen bilutleiebyråer i Ås er villige til å leie ut biler til sjåfører under 25, mens andre ikke er det. Retningslinjene varierer fra leverandør til leverandør, så det er lurt å finne ut av dette på forhånd. Du bør også sjekke om det kreves ekstra betaling. Noen leiebilselskaper legger nemlig til et tilleggsgebyr for unge sjåfører mellom 21 og 24 år. Sørg for at du leser betingelsene og vilkårene, så du slipper dyre overraskelser.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i Ås?
Det kommer an på typen bil du ender opp med å velge, sjåførens alder og en del andre faktorer. Undersøk leverandørens vilkår og betingelser for forsikringen før du velger.