Bilutleie i Andoya

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Andoya

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Andoya

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Andoya
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hva koster det per dag å leie bil fra Andenes (ANX-Andoya)?
Du kan få priser helt ned i bare per dag. Dette er basert på prisene de siste sju dagene. Vil du ikke bruke så mye penger, blir du ikke blakk av å leie en bil fra Andenes (ANX-Andoya).
Kan jeg leie bil fra Andenes (ANX-Andoya)?
Ja, det kan du, så ikke glem å ta med førerkortet. Det er bare å bestille en bil hos Hertz og legge ut på veien vekk fra Andenes (ANX-Andoya).
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen fra Andenes (ANX-Andoya)?
Kundeservicesiden vår har mye nyttig informasjon om avbestilling. Refusjon tilbys vanligvis hvis en forhåndsbetalt bestilling avbestilles minst seks timer før avtalt henting. Det finnes imidlertid unntak, så du bør lese avtalen.
Hvorfor bør jeg leie bil fra Andenes (ANX-Andoya) gjennom Expedia?
Du kan spare penger gjennom Expedia. Uansett om du er på utkikk etter noe for hele gjengen eller bare deg selv, finner du den ideelle bilen på Andenes (ANX-Andoya). Med våre eksklusive medlemstilbud og rabatter får du alltid glimrende priser. Lager du en pakkereise av leiebil, hotell og fly, kan du spare mer penger. Er du på utkikk etter ting å gjøre når du har kjørt vekk fra terminalen? Da kan du legge til opplevelser i pakken senere.
Hvordan finner jeg de beste leiebiltilbudene på Andenes (ANX-Andoya) gjennom Expedia?
Uansett hva slags biltype du ser etter, hjelper Expedia deg med å få den beste prisen. Du trenger bare å sammenligne tilbud fra kjente leiebilselskaper og bestille alternativet som passer best for deg. Har du lyst til å spare mer? Da kan du lage en pakke av leiebilen fra Andenes (ANX-Andoya) og hotellbestillingene og flyreisene dine.
Hvor gammel må du være for å leie bil på Andenes (ANX-Andoya)?
Minst 19 år. Men det er et par ting du bør vite hvis du er en ung sjåfør. Du må mest sannsynlig betale litt ekstra per dag. Det kan også være egne aldersgrenser for visse biltyper, som passasjer-vaner, SUV-er og større biler. Sørg for at du leser alle detaljene før du velger leiebilselskap på Andenes (ANX-Andoya).
Hva trenger du for å leie bil på Andenes (ANX-Andoya)?
Selv om kravene kan variere fra leverandør til leverandør, trenger du stort sett to ting, nemlig gyldig førerkort og kredittkort i samme navn. Ønsker du ikke å bruke selskapets forsikring, må du også legge frem dokumentasjon på at du har egen forsikring.
Hva er den laveste leiebilprisen på Andenes (ANX-Andoya)?
Vi kan glede deg med at var den laveste dagsprisen for å leie bil på Andenes (ANX-Andoya) de siste sju dagene. Med priser som dette kommer du deg på landeveien med penger til overs.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger på Andenes (ANX-Andoya)?
Ja, du kan kjøre rett ut av Andenes (ANX-Andoya) og utforske så lenge du vil. Oppgi datoene dine på siden vår for langtidsleie, så viser vi deg gode tilbud på mange ulike biler.
Hvor kan jeg leie bil på Andenes (ANX-Andoya) hvis jeg er under 25 år gammel?
Er du under 25 år gammel, er det lurt å sjekke betingelsene og vilkårene til leverandørene på Andenes (ANX-Andoya). Selv om noen av dem leier ut til unge sjåfører, kan det kreves ekstra gebyrer. Andre leier kanskje ikke ut til kunder under 25 i det hele tatt. Vi anbefaler at du prøver å finne et leiebilselskap som passer for deg.