Billige flybilletter til Andøya

Billige flyreiser til Andøya

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 526 kr for enveisflyvninger og 806 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe
Widerøe
SAS
Widerøe
SAS
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Widerøe
Widerøe
Norwegian Air Shuttle

Fly til Andøya

Flyvninger til Andøya

Andøya er Norges tiende største øy og ligger langt mot nord i et karrig sjø –og fjellandskap. Øya har et gigantisk myrlandskap, noe som gjør den til et yndet mål for de som er glad i å plukke multer. Det finnes også flotte strender og bratte fjelltopper du kan bestige. Fiskeindustri er en stor innkomstkilde for Andøy kommune, men de siste årene har også turistnæringen tatt seg opp, blant annet på grunn av muligheten for å se hval og store ørner. Når du har bestemt deg for å reise til Andøya, og du er klar for å kjøpe flybilletter, er søkeverktøyet her på Expedia.no til god hjelp. Med verktøyet vårt finner du enkelt flybilletter til Andøya, det viser deg nemlig alle flybillettene i en oversiktlig liste. Og så kan du sortere listen for å vise billige flybilletter til Andøya. Bestill leiebil og hotell på Andøya samtidig som fly, og du kan spare enda mer.

Opplevelser på Andøya

Andøya er stedet å dra for folk som er glade i naturen. Øya ligger i tilknytning til Lofoten og det berømte landskapet der. Den består av mye myr, som ved Dverberg strekker seg på tvers av øya. Delen av øya som kalles Hinnøydelen består av spisse tinder og en smal strandstripe. Skrivertinden på 890 m.o.h. er kommunens høyeste punkt. I løpet av de senere tiår har hvalsafari blitt en viktig turistnæring. Hvis du velger å leie bil på Andøya, kan du kjøre en strekning som er en del av Nasjonale Turistveger i Norge, en virkelig storslagen opplevelse.

Flyreiser til Andøya fra flyplasser i Norge

Du kan fly til Andøya fra alle flyplasser i Norge, men direktefly går bare fra Bodø, Tromsø, Stokmarknes, Oslo og Narvik. Både SAS, Widerøe, og Norwegian har flyvninger som vil ta deg hele veien frem til den naturskjønne øya. Fra Oslo vil flyturen ta rett under to timer, fra Bodø tar det 45 minutter å fly og fra Stokmarknes bare 25 minutter. Flyturen fra Tromsø er heller ikke lang, kun 30 minutter. Det er med andre ord ikke noen spesiell lang reise, noe som gjør at du kan godt ta en weekend på Andøya, uten at for mye av tiden går bort i reise.

Andenes flyplass

Flyplassen på Andøya ligger like i nærheten av Andenes, som er kommunesenteret på øya. Flyplassen er ganske liten, men den har det viktigste du trenger for en behagelig ankomst og avreise. Du kan ta buss hele veien inn til sentrum, eller bestille taxi hvis du synes det er bedre. Hvis du har tenkt å ordne deg med leiebil på øya, er det et godt tips å bestille leiebil på forhånd som du henter på flyplassen. Da står du fritt til å oppleve øya på egen hånd og kan kjøre rundt til flere av de små og sjarmerende stedene i landskapet i Nordland.

Ofte stilte spørsmål

Populære flyvninger til Andøya

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 526 kr for enveisflyvninger og 806 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe
Norwegian Air Shuttle