Bilutleie i Andøya

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Andøya

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Andøya

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Andøya
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det for leiebil i Andøya per dag?
Budsjettvennlige leiebiler koster fra per dag i Andøya, basert på denne ukens priser. Med sånne priser gjør vi det enkelt å komme seg rundt for en rimelig penge.
Kan jeg leie bil på Andenes (ANX-Andoya)?
Gå ut av Andenes (ANX-Andoya) og hent leiebilen din hos Hertz. Dette leiebilselskapet ligger i kort avstand fra terminalen.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Andøya?
Du kan lese mer om om dette på vår kundeservice. I de fleste tilfeller tilbys det full tilbakebetaling for forhåndsbetalte bestillinger som avbestilles minimum seks timer i forkant av det planlagte hentetidspunktet. Du bør lese gjennom bilens avbestillingsregler for å se om det er noen unntak.
Hva slags biler kan jeg leie i Andøya?
Hverken for liten eller for stor. En kompakt bil er det mest populære valget for mange besøkende i Andøya. På grunn av det lave drivstofforbruket, enkel parkering og håndtering er denne biltypen perfekt å kjøre rundt i byen med. En kompakt bil er romsligere enn en økonomibil, så du får litt ekstra stil og komfort. Foretrekker du noe større? Da kan du ta en titt på utvalget vårt av store, mellomstore og standard biler.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Andøya?
Når du kjører selv, er det ikke vanskelig å utforske regionen. Andøya er et opplagt sted å starte, men det er mye annet rundt omkring du også bør få med deg. Lei en bil, sleng kofferten i bagasjerommet og ta en titt på disse andre stedene:

  • Med en gang du er fremme i Tromsø, vil du føle den pulserende atmosfæren i byen, som ligger 140 km fra Andøya. Der kan du utforske mange spennende steder, som Tromso Lapland.
  • En annen destinasjon som er populær blant reisende, er Vestvågøy, rundt 140 km unna. Lofotr vikingmuseum er bare én av mange grunner til at folk liker dette stedet.
  • Ingen bilferie er komplett uten et besøk til Saltfjellet-Svartisen nasjonalpark. Denne velkjente naturseverdigheten ligger rundt 290 km fra Andøya. Bare nyt den friske luften og la skuldrene senke seg.

Hvorfor skal jeg leie bil i Andøya gjennom Expedia?
Noen av de beste tilbudene på bilutleie kan du finne på Expedia. Uansett om du foretrekker en økonomibil eller en SUV, finner du det du ser etter, hos en av de leiebilselskapene vi samarbeider med i Andøya. Våre eksklusive tilbud, bonusordninger og medlemspriser gir deg muligheten til å få mest mulig ut av reisebudsjettet ditt. Vil du spare enda mer, kan du samle bestillingene dine i en pakkereise. Legg til overnatting eller flyreiser (eller begge deler) i bestillingen, og få adgang til store rabatter.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Andøya hos Expedia?
Sjekk ut vårt omfattende utvalg av leiebiler, les anmeldelser og sammenlign priser fra anerkjente byråer. Med bare noen få klikk kan Expedia hjelpe deg med å finne fantastiske priser på leiebilen. Hvis du allerede har bestilt fly eller hotell, kan du legge til bestillingen av leiebil i Andøya og få enda større besparelser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Andøya?
I Andøya er aldersgrensen vanligvis 19 år eller eldre. De fleste selskaper krever ekstra betaling hvis sjåføren er ung, men hvor mye kommer an på hvor du skal leie bil. I leieavtalen for unge sjåfører kan det fremgå at enkelte biltyper ikke er tilgjengelige for leie, f.eks. Luksusbiler, og det kan være krav om å kjøpe forsikring. Ikke glem å sjekke all informasjonen før bestilling.
Hva trenger jeg for å leie bil i Andøya?
Du trenger gyldig førerkort og et kredittkort i samme navn når du skal hente bilen du har leid. Du må også legge frem dokumentasjon på egen forsikring hvis du ikke vil benytte deg av forsikringen selskapet tilbyr. Disse kravene kan variere fra leverandør til leverandør, så husk å sjekke på forhånd.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Andøya?
Ut fra prisene de siste sju dagene kunne du ha bestilt en leiebil fra kun per dag. Den nest laveste prisen i Andøya var .
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Andøya?
Ja, og det som er bra, er at utleiebyråene ofte tilbyr lavere priser jo lenger du leier. Bla gjennom våre tilbud for langtidsleie i Andøya for å finne den beste prisen.
Hvor kan jeg leie bil i Andøya hvis jeg er under 25?
Noen leiebilselskaper i Andøya er villige til å leie ut biler til sjåfører under 25, mens andre ikke er det. Retningslinjene varierer fra leverandør til leverandør, så det er best å finne ut av dette på forhånd. Du bør også sjekke om det kreves ekstra betaling. Noen legger nemlig til et tilleggsgebyr for unge sjåfører mellom 21 og 24 år. Du må alltid lese betingelsene og vilkårene, så du vet hva du kan forvente.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i Andøya?
Husk å lese gjennom leverandørens vilkår og betingelser før du bestemmer deg for forsikring, så får du svar på alt du lurer på angående forsikring for leiebil.