Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Legian Beach

Panoramautsikt, perfekte bølger, vakre solnedganger og et spennende natteliv venter deg på Legian Beach, et møtested for surfere og andre feriegjester på Bali.

Finn en strandstol eller ta surfebrettet ditt med ut i bølgene på Balis idylliske Legian Beach.

Stranden er 3 kilometer lang og har myk, hvit sand. Det er en svært populær strand til soling og hygging med de andre gjestene på stranden, men den ligger langt nok unna nabobyen Kuta, så den blir ikke overfylt.

Med de kraftige og lange bølgene, den myke sandbunnen, de konstante bølgene som brytes både til høyre og venstre, og billig utleie av surfebrett, er Legian Beach et svært populært sted for surfere. Hvis du alltid har ønsket å lære å surfe, er dette et perfekt sted å få undervisning, for her finner du en lokal surfeskole. Hvis det ikke er surfing som gjelder for deg, kan du bare slappe av på stranden med å sole deg eller ta en svømmetur.

Legian Beach er et av de deilig avslappende stedene, hvor du virkelig kan bruke en hel dag på å bare slappe av på stranda, men hvis du gjerne vil være litt mer aktiv, kan du gå en tur til Kuta Beach mot sør eller Seminyak Beach mot nord. Når du går langs stranden, kan du se de mange resortene og hoteller som ligger ved stranden. Sett deg ned og ta deg en forfriskende cocktail på en strandkafé, eller ta deg litt å spise på en av restaurantene.

Dra til Legian Beach sent på ettermiddagen for å oppleve solnedgangen. Nyt en Bintang, den lokale ølen, og noen indonesiske peanøtter, mens du sitter og slapper av og nyter utsikten. Når det er blitt mørkt, våkner stranden til live med musikk, strandvolleyball og fotball.

Legian Beach ligger ved den lille kystbyen Legian i Sør-Kuta kun 20 minutter med bil fra Ngurah Rai internasjonale lufthavn. Hvis du bor i eller i nærheten av Kuta eller Seminyak er det enklest å gå til denne stranden, da den lokale trafikken kan være ganske hektisk. Hvis du har leid en motorsykkel, er det parkeringsplasser ved strandpromenaden. Det finnes strandstoler og parasoller på stranden, og ved strandpromenaden i Legian er det dusjer og andre offentlige fasiliteter.

Den beste tiden på året for surfing er den tørre perioden fra mai til oktober, når vinden blåser fra øst mot vest.


Guide til Legian-stranden


De beste hotelltilbudene i Legian-stranden

Vis alle de 8 758 overnattingsstedene i Legian-stranden
Fairfield By Marriott Bali Legian 310 kr
Fairfield By Marriott Bali Legian

Fairfield By Marriott Bali Legian

Jalan Sri Rama 8 C, Legian, Bali
   
  4.0 av 5.0 Stjerner

  Dette hotellet ligger i Nord-Legian og 2 kilometer unna Legian Road, Legian-stranden og Double Six strand. Dessuten ligger Kuta strand og Beachwalk kjøpesenter kun 3 kilometer unna.

  Wyndham Garden Kuta Beach, Bali 440 kr
  Wyndham Garden Kuta Beach, Bali

  Wyndham Garden Kuta Beach, Bali

  JL Pantai Kuta No 99X, Kuta, Bali
    
   4.0 av 5.0 Stjerner

   Dette hotellet ved stranden ligger i Kuta sentrum og 10 minutters gange unna Kuta strand, Beachwalk kjøpesenter og Poppies Lane II. Dessuten ligger Legian-stranden og Bali Bombing Memorial kun 2 kilometer unna.

   Mercure Bali Legian 336 kr
   Mercure Bali Legian

   Mercure Bali Legian

   Jl Legian No 328 - Legian Kelod Kuta, Legian, Bali
     
    4.0 av 5.0 Stjerner

    Dette hotellet er familievennlig og ligger nær flyplassen i Legian og 15 minutters gange unna Legian-stranden og Kuta strand. Dessuten ligger Double Six strand og Beachwalk kjøpesenter kun 2 kilometer unna.

    Sol House Bali Legian 309 kr
    Sol House Bali Legian

    Sol House Bali Legian

    Jalan Sriwijaya 16, Legian, Bali
      
     4.0 av 5.0 Stjerner

     Dette hotellet ligger i Legian bysentrum og 15 minutters gange unna Legian Road, Legian-stranden og Kuta strand. Dessuten ligger Beachwalk kjøpesenter og Double Six strand kun 2 kilometer unna.

     The Magani Hotel and Spa 360 kr
     The Magani Hotel and Spa

     The Magani Hotel and Spa

     Jalan Melasti, Legian Kelod, Legian, Bali
       
      4.0 av 5.0 Stjerner

      Dette hotellet er familievennlig og ligger nær flyplassen i Legian og 10 minutters gange unna Legian Road, Legian-stranden og Kuta strand. Dessuten ligger Double Six strand og Beachwalk kjøpesenter kun 2 kilometer unna.

      ibis Styles Bali Legian 292 kr
      ibis Styles Bali Legian

      ibis Styles Bali Legian

      Jalan Padma Utara, Kuta, Legian, Bali
        
       3.0 av 5.0 Stjerner

       Dette hotellet med et spa ligger i underholdningsområdet og 15 minutters gange unna Legian-stranden, Kuta strand og Double Six strand. Dessuten ligger Beachwalk kjøpesenter og Waterbom Bali kun 5 kilometer unna.

       Bakung Sari Resort and Spa 175 kr
       Bakung Sari Resort and Spa

       Bakung Sari Resort and Spa

       Jl. Singasari, Kuta, Bali
         
        3.0 av 5.0 Stjerner

        Dette hotellet med et spa ligger i Kartika Plaza og 15 minutters gange unna Kuta strand og Waterbom Bali. Dessuten ligger Nederlands æreskonsulat og Det sveitsiske konsulatet kun 3 kilometer unna.

        Bali Mandira Beach Resort & Spa 1 525 kr
        Bali Mandira Beach Resort & Spa

        Bali Mandira Beach Resort & Spa

        Jln Padma no 2, Legian, Bali
          
         4.5 av 5.0 Stjerner

         Dette resort-hotellet, i underholdningsområdet, befinner seg rett ved stranden i Legian og 10 minutters gange unna Legian-stranden, Kuta strand og Double Six strand. Dessuten ligger Beachwalk kjøpesenter og Poppies Lane II kun 2 kilometer unna.