Billige flybilletter til Langesund

Billige flyreiser til Langesund

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 256 kr for enveisflyvninger og 1 229 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Wizz Air
Widerøe
Norwegian Air International Ltd
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Norwegian Air International Ltd
Widerøe
KLM

Fly til Langesund

Flyvninger til Langesund

Langesund er kjent som et solfylt sted, og er kystbyen i Norge som har flest soldager i året. Dette bidrar til at det yrer med liv i Langesund fra mai til august, og spesielt Strandgaten er populær. Med så mye sol er det ikke rart mange turister tar turen til byen. For de fleste er det enklest å fly til Langesund. Flyplassen som ligger nærmest byen, er Sandefjord Lufthavn, Torp. Dette er en ganske stor flyplass med en rekke flyvninger daglig, så det bør ikke være noe problem å finne flybilletter til ferieturen. Når du har bestemt deg for å kjøpe flybilletter, gjør du lurt i å benytte deg av Expedia.no sitt søkeverktøyet. Med dette verktøyets hjelp vil du ikke ha problemer med å finne billige flybilletter til Langesund. Du sparer også mye hvis du bestiller leiebil og hotell i Langesund samtidig som din flyreise, og vi vet jo alle at penger spart er penger tjent!

Når du skal reise til Langesund, er det greit å vite at det hovedsakelig er Widerøe som flyr rutene til flyplassen. Dette betyr at mindre propellfly brukes, noe som gjør reisetiden litt lengre enn vanlig.

Besøk Langøytangen fyr

Selv om Langesund hovedsakelig er kjent for sitt gode klima, har byen også noen interessante attraksjoner. Langøytangen fyr ligger på Langøya, en øy like utenfor Langesund. Det er mulig å overnatte på dette fyret, men det må avtales på forhånd. Det er fyrmesterboligen som leies ut, og man betaler for antall soverom man trenger. Hvert soverom har fra to til fire senger. En overnatting på fyret er en opplevelse du garantert vil huske lenge!

Flyreiser til Langesund fra flyplasser i Norge

Du kan fly direkte til Torp fra en rekke større byer i Norge, inkludert noen av landets nordligste byer, vel og merke bare om sommeren. Både fra Tromsø, Bodø og Harstad-Narvik er det direkteflyvinger i sommerferien, noe som er veldig praktisk for de som bor i dette området. Også de som bor i nærheten av Trondheim og Bergen kan fly direkte. Det er ingen flyvninger til flyplassen fra Oslo, siden distansen er alt for kort.

Sandefjord Lufthavn, Torp

Sandefjord Lufthavn er en mellomstor som ligger like nordøst for Sandefjord. Årlig er det rundt 1 350 000 passasjerer innom flyplassen. Flyplassen er populær blant lavprisselskapene, som Norwegian og Ryanair, siden det er billigere å lande på denne flyplassen enn på Oslo Lufthavn. Terminale til flyplassen er godt utstyr, og har blant annet flere spisesteder, kiosker og butikker. Tjenester som trådløst Internett er selvfølgelige også tilgjengelig.

Fra flyplassen til Langesund er det omtrent 60 km, en strekning du kjører med bil på omtrent 50 minutter. Dersom planen din er å ha leiebil i Langesund, kan du avtale at leiebilen skal hentes på flyplassen. Det er også mulig å reise fra flyplassen til Langesund kollektivt, men bussen bruker 40 minutter lenger enn hvis du kjører selv.

Ofte stilte spørsmål

Hva heter flyplassen i Langesund?
Hvis du tenker å fly, slipper du å velge flyplass. Byen har nemlig bare én – Sandefjord (TRF-Torp).
Hvor langt er det til TRF fra sentrum av Langesund?
Reiseveien fra TRF til sentrum av Langesund er rimelig lang. Du må reise 35 km før du kan sjekke inn på hotellet i byen.
Kan jeg fly til Langesund nå?
For å få den seneste informasjonen om å fly til Langesund kan du ta en titt på vår reiserådside for COVID-19. Der kan du se mer om eventuelle reiserestriksjoner og om du må i karantene etter landing.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Langesund?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Langesund, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Langesund med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Langesund, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er den beste å reise til i Langesund?
Flyr du til Langesund, lander du på enten Sandefjord (TRF-Torp) eller Skien (SKE-Geiteryggen). Den første ligger 35 km fra sentrumsområdet, mens den andre ligger 25 km unna.
Hvor mange flyselskaper har flyvninger til Langesund?
Det finnes totalt 6 flyselskaper som forbinder Langesund med 31 flyplasser i verden.
Hvilke flyselskaper har flyvninger til Langesund?
De fleste av flyvningene til Langesund betjenes av Wideroe. Den mest vanlige ruten har avgang fra Bergen, og Wideroe betjener de fleste flyvningene.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Langesund?
Det går mye raskere å fly til et sted hvis du slipper lange mellomlandinger underveis. Hvis du skal til Langesund, så går det omtrent 198 flyvninger uten stopp ukentlig.
Hvor har de mest populære flyvningene til Langesund avreise fra?
Flere av de mest populære flyvningene til Langesund har avreise fra flyplasser i Bergen, Gamlebyen og Trondheim.
Hvor lang tid tar det å fly til Langesund?
Hvis du reiser fra Bergen, tar det omtrent 50 min før du ankommer Langesund. Reiser du fra Gamlebyen, tar det vanligvis 2 t og 41 min, og fra Trondheim tar flyturen 1 t og 10 min.
Hvordan finner jeg de billigste flybillettene til Langesund?
Ikke vent for lenge med å bestille flyreisen. Dette er et av triksene lure jetsettere bruker for å finne gode priser. Ved å bestille tidlig har du flere valgmuligheter, og flyreisene er billigere. En annen måte å dra i land de beste tilbudene på er å sammenligne alle mulighetene. Hvis destinasjonen kan friste med flere flyplasser, bør du sjekke hva prisen er for å fly til en av de mindre. Til slutt må du huske at førstemann til mølla får først male. Finner du ut hva flybillettene vanligvis koster, er det lettere å ha betalingskortet klart når du kommer over et knallbra tilbud. De beste tilbudene var sjelden lenge.
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Langesund?
Avhengig av hvor du reiser fra, kan flyturen din til Langesund gå som smurt eller virke ekstra lang. Vi har samlet sammen noen praktiske reisetips som hjelper deg med å få en uforglemmelig ferie.Hva bør pakkes i håndbagasjen?

  • Først av alt bør du pakke pass, viktige dokumenter, lommebok og eventuelle medisiner. Deretter pakker du ting som holder deg underholdt på flyet. Noen bra forslag er en god bok og en smarttelefon med forskjellige TV-serier du kan se. Tenker du å ta en lur, er en nakkepute og et par støydempende hodetelefoner også kjekt å ha med seg. Til slutt kan du finne plass til tannbørste og deodorant, så du ser bra ut når du er fremme.

Hva bør jeg ikke pakke i håndbagasjen?

  • Du må pakke større flasker med hårgelé og hårspray i den innsjekkede bagasjen. Hvis du har med mer enn 100 milliliter gelé og væske i håndbagasjen, konfiskeres det i sikkerhetskontrollen. Skarpe eller spisse gjenstander, som lommekniver, og farlige produkter som er lett antennelige eller eksplosive, f.eks. Aerosolbeholdere, spraymaling og fyrstikker, er heller ikke lov å ta med seg på flyet.

Dette kan du ha på deg på flyet:

  • Det som er målet, er å være så komfortabel som mulig. Du bør kle deg lagvis i naturlige klær og ha med deg en genser hvis det skulle bli kaldt i kabinen. På beina er det lurt å velge et par flate, behagelige sko ettersom det er mulig at føttene og anklene hovner opp litt i løpet av flyturen. Pakk heller de høye hælene og de tunge turskoene i den innsjekkede bagasjen.
  • Tilstanden kalt dyp venetrombose (DVT) kan være en risiko på lengre flyreiser. Den kommer av blodproppdannelser som oppstår som følge av inaktivitet og dårlig blodsirkulasjon. For å forhindre utviklingen av denne tilstanden er det en god idé å gjøre ben- og fotøvelser i setet. Det kan også være lurt å ha på kompresjonssokker eller -strømper av god kvalitet.

Hvordan kommer man seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal fly til Langesund?
Erfarne reisende vet at hemmeligheten er å klargjøre alt før man skal gjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen. På den måten sitter du på flyet til Langesund før du rekker å blunke. Følg disse nyttige tipsene for å få en god start på reisen:

  • Sørg for at du har reisedokumenter og ID på et lett tilgjengelig sted. Dette er det første de spør deg om i sikkerhetskontrollen.
  • Du må legge belte, ytterklær, nøkler og småting som mynter i en kasse som sendes gjennom røntenmaskinen. Det hele går raskere hvis du kler av deg når det nærmer seg din tur.
  • Alle elektroniske duppeditter, inkludert telefon og PC, må også skannes.
  • Ta ut all væske og gelé fra bagasjen du skal ha med om bord. Dette må nemlig sendes gjennom røntgenmaskinen separat. Hver beholder kan ikke romme mer enn 100 milliliter, og alt må få plass i en gjennomsiktig pose (1 liter).
  • Det er mulig at du blir bedt om å ta av deg skoene og sende dem gjennom røntgenmaskinen, så det kan være smart å ha på sko som er enkle å ta av.
  • Flyselskapene tillater ikke at du har med skarpe gjenstander eller lommekniver i bagasjen du skal ha med på flyet. Hvis du må ta med deg slike ting, må du pakke dem i bagasjen du skal sjekke inn.

Informasjon om flyreiser til Langesund
Ankomstflyplass
Torp
Ankomstflyplassens IATA-kode
TRF
Ankomstby
Sandefjord
Pris for flyreisen
1 229 kr

Populære flyvninger til Langesund

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 256 kr for enveisflyvninger og 1 229 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe
Widerøe