Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Lalandia badeland

Skandinavias største badeland er mer enn bare vannsklier og bølgebasseng. Du gå på skøyter, klatre, prøve bueskyting og leie feriehus perfekte for helgeutflukter.

Lalandia badeland tilbyr mer enn bare nervepirrende vannsklier og avslapning i bølgebasseng. Det er også et feriesenter med flere restauranter, et aktivitetssenter for barn, treningssenter og innendørs sportssenter. Det er utrolig hvor mye det er å finne på her, og det meste er inkludert i prisen for overnatting.

Selv om du ikke skal bo på Lalandia-feriesenteret, kan du fortsatt bade og ha det gøy i badeland i tropiske Aquadome™. Skli ned vannrør, ha kappløp med vennene dine ned blekksprutens armer og test hvor modig du er når du suser ned den gigantiske Tornadoen i en gummibåt for fire personer. Små barn vil elske de korte skliene som går ut fra et tempel og ned i barnebassenget. Dykk under overflaten i grottebassenget for et glimt av koraller og fisk gjennom en glassvegg, og kjenn havets kraft i bølgebassenget. Slapp av på en badering i de rolige strømmene i elven, eller la musklene slappe av i den enorme badstuen. Aquadome™ har en moderat inngangspris med en rabattert pris for barn under tolv år og gratis inngang for de under tre år.

For gjestene på Lalandia-feriesenteret er det enda flere fantastiske aktiviteter. Send barna for å lære å lage sukkertøy, eller for å prøve bueskyting. Sporty typer kan spille innendørs bordtennis, fotball og basketball, eller ta turen til treningssenteret for en full treningsøkt. I Winter World kan du øve deg på piruetter mens du går på skøyter, konkurrere med radiobilene på isen eller utfordre deg selv i den ni meter høye klatreveggen.

De som har lekt litt for hardt, kan slappe av med en massasje og et besøk i boblebadet før de går tilbake til feriehusene som ligger i naturskjønne omgivelser blant vakre hager. I Lalandia er det et supermarked hvor du enkelt kan kjøpe mat og lage selv. Når du ikke har lyst til å lage mat, kan du ta turen ut for spise spareribs på Bones, grille under åpen himmel på Pampas Grill og spise vafler, dessertpannekaker og iskrem på L’Arte.

Lalandia badeland ligger ved Billund lufthavn, i nærheten av LEGOLAND® Resort, og ligger bare en kort tur med bil, buss eller til fots fra Billund sentrum.


Kart

De beste hotelltilbudene i Lalandia vannland

Vis alle de 108 overnattingsstedene i Lalandia vannland
Hotel LEGOLAND, DENMARK
Hotel LEGOLAND, DENMARK

Hotel LEGOLAND, DENMARK

Aastvej 10, Billund
   
  4.0 av 5.0 Stjerner

  Dette hotellet er familievennlig og ligger nær flyplassen i Billund og 10 minutters gange unna Legoland® Billund og Lalandia vannland. Lego House ligger 1 kilometer unna.

  Zleep Hotel Billund 1 319 kr
  Zleep Hotel Billund

  Zleep Hotel Billund

  Passager Terminalen 4, Billund
    
   3.0 av 5.0 Stjerner

   Dette hotellet ligger nær flyplassen og 5 kilometer unna Legoland® Billund, Lalandia vannland og Lego House. Skulpturpark Billund ligger 2,7 kilometer unna.

   Hotel Svanen, Billund 1 833 kr
   Hotel Svanen, Billund

   Hotel Svanen, Billund

   Nordmarksvej 8, Billund
     
    4.0 av 5.0 Stjerner

    Dette hotellet ligger nær flyplassen og 10 minutters gange unna Skulpturpark Billund, Lalandia vannland og Legoland® Billund. Dessuten ligger Lego House og Gyttegård golfklubb 10 kilometer unna.

    Lalandia Resort Billund 7 053 kr
    Lalandia Resort Billund

    Lalandia Resort Billund

    Ellehammers Alle 3, Billund
      
     4.0 av 5.0 Stjerner

     Dette resort-hotellet er familievennlig og ligger nær flyplassen i Billund og 10 minutters gange unna Lalandia vannland og Legoland® Billund. Lego House ligger 1,7 kilometer unna.

     LEGOLAND Castle Hotel DENMARK
     LEGOLAND Castle Hotel DENMARK

     LEGOLAND Castle Hotel DENMARK

     Åstvej 20, Billund
       
      3.5 av 5.0 Stjerner

      Dette hotellet ligger i Billund og 10 minutters gange unna Lalandia vannland og Legoland® Billund. Lego House ligger 1,2 kilometer unna.

      LEGOLAND Wilderness Barrels & Cabins
      LEGOLAND Wilderness Barrels & Cabins

      LEGOLAND Wilderness Barrels & Cabins

      Ellehammers Alle 2, Billund
        
       3.0 av 5.0 Stjerner

       Denne hytta ligger i Billund og 10 minutters gange unna Lalandia vannland og Legoland® Billund. Lego House ligger 1,8 kilometer unna.

       LEGOLAND NINJAGO Cabins
       LEGOLAND NINJAGO Cabins

       LEGOLAND NINJAGO Cabins

       Ellehammers Alle 2, Billund
         
        3.0 av 5.0 Stjerner

        Denne hytta ligger nær flyplassen og 10 minutters gange unna Lalandia vannland og Legoland® Billund. Lego House ligger 1,8 kilometer unna.

        LEGOLAND Pirates' Inn Motel
        LEGOLAND Pirates' Inn Motel

        LEGOLAND Pirates' Inn Motel

        Ellehammers Alle 2, Billund
          
         3.0 av 5.0 Stjerner

         Dette motellet ligger i Billund og 10 minutters gange unna Lalandia vannland og Legoland® Billund. Lego House ligger 1,8 kilometer unna.