Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Pauline Bautista på trover

Hoteller i L'Hospitalet de Llobregat

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i L'Hospitalet de Llobregat

AC Hotel Som by Marriott
4 out of 5
Arquitectura 1-3, L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona
Hent priser
1.73 km fra sentrum
4.2/5Excellent! (746 anmeldelser)
Nære Fira Grand Via messehall

"Nære Fira Grand Via messehall"…"

Anmeldelse skrevet 20. okt. 2016

AC Hotel Som by Marriott
Renaissance Barcelona Fira Hotel
4.5 out of 5
Placa d'Europa, 50-52, L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona
Hent priser
1.06 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (736 anmeldelser)
A must visit hotel for lovers of design hotels

"Unique design hotel with walking distance to the FIRA exhibition center. Cool rooms Very service oriented and friendly staff. Breakfast was amazing. Good resturant as well. Metrostation just a short walk from the hotel."…"

Anmeldelse skrevet 8. des. 2019

Renaissance Barcelona Fira Hotel
Hotelito Boutique Cinca
3 out of 5
Carrer Cinca 14, L'Hospitalet de Llobregat
Prisen er 719 kr per natt
1.83 km fra sentrum
3.8/5Good! (13 anmeldelser)

"There was misscommunication as we received studio without balcony, so we recommend to double-check before booking. However except of that our stay was great. Barcelona is great place to visit, hotel is well situated (near metro station), communication with hotel through emails and Whatsapp. In general, ..."…"

Anmeldelse skrevet 12. mar. 2020

Hotelito Boutique Cinca
Hotelito Boutique Mercat
3 out of 5
Carrer Estruch 14, L'Hospitalet de Llobregat
Prisen er 719 kr per natt
1.78 km fra sentrum
4.2/5Excellent! (64 anmeldelser)
Excelente HOTEL. Muito bom!

"Recebemos todas as informações sobre a estadia antes de chegar, porém não vimos ninguém no local até os últimos dias. A internet foi mudada e não nos avisaram no dia, somente no próximo dia. Apartamento muito bonito e aconchegante. Nos sentimos muito bem. Muito perto do metrô COLLBLANC."…"

Anmeldelse skrevet 2. des. 2019

Hotelito Boutique Mercat
Hotel Madanis
4 out of 5
Riera Blanca,10, L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona
Gratis avbestilling
Prisen er 679 kr per natt
2.13 km fra sentrum
4.2/5Very Good! (287 anmeldelser)
Anbefales

"Fint, ryddig og rent hotell"…"

Anmeldelse skrevet 11. sep. 2016

Hotel Madanis
Hotel Fira Congress
4 out of 5
C/ de Jose Agustín Goytisolo, 9-11, L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona
Hent priser
1.34 km fra sentrum
4/5Very Good! (954 anmeldelser)
free airport shuttle. OK room for a decent price

"desent sized room. the bathroom is open to the rest of the room and only a sliding door separates the toilet from the rest. This door does nothing to hide any sound (or smell for that matter..) so I would not share this room with a friend.. We also had a problem with our shower as the drain didn't ..."…"

Anmeldelse skrevet 26. jul. 2016

Hotel Fira Congress
Hotel Travelodge Barcelona Fira
3 out of 5
Carrer de la Botanica 25, L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona
Prisen er 426 kr per natt
1.85 km fra sentrum
3.7/5Good! (986 anmeldelser)

"Enkel og grei innsjekking, hyggelig personale. Sparsommelig rom, med kun det nødvendige. Tre-gulv og bare vegger. Ikke et rom å oppholde seg over tid (bl.a. kun én stol i dobbelt-rom). Helt greit bad/toalett."…"

Anmeldelse skrevet 2. jun. 2019

Hotel Travelodge Barcelona Fira
Hotel SB Plaza Europa
4 out of 5
Calle Ciències 11-13, L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 746 kr per natt
1.69 km fra sentrum
4.2/5Excellent! (1,484 anmeldelser)
Fint opphold!

"Flott hotell, litt stort og upersonlig, ingen sitteplasser på rommet, bare senger og en kontorpult med stol. Jeg likte ikke at det ikke var vask på toilettet, vasken var utenfor. Dusjen var i badekaret, jeg liker bedre at det er egen dusj, og vannet rant ikke ned når man dusjet, så man stod med vann ..."…"

Anmeldelse skrevet 12. okt. 2019

Hotel SB Plaza Europa
Hotel Porta Fira
4.5 out of 5
Plaza Europa 45, L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 799 kr per natt
1.19 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (1,013 anmeldelser)
Fint opphold

"Fint hotell. God utsikt. Litt utenfor midtbyen. God service og god standard."…"

Anmeldelse skrevet 16. aug. 2019

Hotel Porta Fira
Ona Living Barcelona
3.5 out of 5
Castelao 206-208, L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 675 kr per natt
1.25 km fra sentrum
4.2/5Very Good! (376 anmeldelser)
Ok sted

"Rommet var pent, men luktet gammel røyk. Ventilasjonen i rommet var totalt avhengig av at AC står på. Luften ble ubehagelig kald og varmt samtidig med trekk. Madrassen i sofasengen var meget tynn, og man kjenner at fjæringen stikker på en. Ellers meget praktisk beliggenhet."…"

Anmeldelse skrevet 17. jul. 2016

Ona Living Barcelona
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i L'Hospitalet de Llobregat
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for L'Hospitalet de Llobregat

Hotell i L'Hospitalet de Llobregat: L'Hospitalet de Llobregat er en by og en kommune i Barcelonaprovinsen i Spania. Den ligger vest for Barcelona sentrum, og er et populært sted å bo for turister som ikke vil bo midt i Barcelona. Det er i mange hoteller i L'Hospitalet de Llobregat, så du finner lett et overnattingssted.

Overnatting i L'Hospitalet de Llobregat – finn det perfekte hotellet for deg

Du får mye av det samme i L'Hospitalet de Llobregat som du får i Barcelona. Du har ikke like enkel tilgang til stranden, men med byens metro kommer du deg raskt dit. Skal du se Barcelona spille hjemmekamp, er du mye nærmere stadion i denne byen enn i Barcelona.

Du har et godt utvalg hoteller å velge mellom når du skal på ferie til L'Hospitalet de Llobregat, og det kan være vanskelig å vite hvor i byen man skal bo og hvilket hotell man skal velge. Et tips er å er å tenke på hvilke fasiliteter som er viktige for deg, og deretter velge hotell ut ifra disse.

Reisen til L'Hospitalet de Llobregat

Når du setter deg på et fly til L'Hospitalet de Llobregat, er det Barcelona internasjonale lufthavn du lander på. Faktisk ligger L'Hospitalet de Llobregat nærmere flyplassen enn det Barcelona gjør – du bruker bare et kvarters tid med bil inn til sentrum, eller du kan ta metroen hvis du vil reise med kollektivtransport. Hvis du har tenkt å leie bil i L'Hospitalet de Llobregat, kan du selv velge om du vil hente bilen på flyplassen eller i byen.

Hotell – L'Hospitalet de Llobregat

Når tiden kommer for å bestille hotellet til ferien, enten du ser etter billige hoteller i L'Hospitalet de Llobregat eller hoteller av den mer luksuriøse typen, er søkeverktøyet på nettstedet vårt et godt hjelpemiddel. Med dette verktøyet får du opp en liste med alle tilgjengelige hotellrom i perioden du skal til L'Hospitalet de Llobregat. Denne listen kan du sortere etter pris og andre kriterier, noe som gjør det enkelt å finne det perfekte hotellet til ferien din.

Hotellutvalg i L'Hospitalet de Llobregat

De fleste hotellene i L'Hospitalet de Llobregat har 3 eller 4 stjerner, men det er også rimeligere hoteller med 2 stjerner og luksuriøse hoteller med 5 stjerner her. Er du på jakt etter et billig hotell i L'Hospitalet de Llobregat, er hotellene med 2 eller 3 stjerner perfekte for deg. Ikke forvent deg mye av hotellet, men du skal kanskje ikke gjøre annet enn så sove der uansett. Har du litt ekstra penger å rutte med under oppholdet, er det en opplevelse i seg selv å bo på et hotell med 5 stjerner. Disse hotellene har flotte bassengområder, spa og mange andre fasiliteter.

Se kamp på Camp Nou

Camp Nou, hjemmebanen til Barcelona, er uten tvil den største attraksjonene i L'Hospitalet de Llobregat. Spanjolene er lidenskapelige når det kommer til fotball, og det vil du merke hver gang Barcelona spiller kamp. Bestill et hotell i nærheten av stadionet, som har plass til nesten 100 000 tilskuere, og gled deg til kamp.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i L'Hospitalet de Llobregat?
Hotel Porta Fira er en favoritt blant Expedia-reisende. Et hotell 4,5 stjerner kan blant annet friste med en restaurant og gratis wi-fi. Overnattingsstedet ligger dessuten like i nærheten av Fira Barcelona. Noen andre gode valg basert på anmeldelser er blant annet Hotel SB Plaza Europa og Hola Hostal Collblanc.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i L'Hospitalet de Llobregat hvis jeg må avbestille?
Ja, de aller fleste hotellreservasjoner kan refunderes hvis du avbestiller før overnattingsstedets avbestillingsfrist, som vanligvis er innen 24–48 timer før planlagt ankomst. Hvis du egentlig ikke kan få en refusjon for bestillingen din, kan du kanskje avbestille og få pengene tilbake innen 24 timer etter bestilling. Angi datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer på <<Gratis avbestilling>> for å finne de beste alternativene i L’Hospitalet de Llobregat.
Hva er det beste overnattingsstedet for en budsjettvennlig tur til L'Hospitalet de Llobregat?
Basert på anmeldelser er Hotel Travelodge Barcelona Fira et populært overnattingssted med 3 stjerner. et hotell passer for prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og en restaurant. To budsjettvennlige alternativer er Hotel Fira Congress og Eurostars Lex.
Hva er det beste hotellet hvis man reiser med barn til L'Hospitalet de Llobregat?
Hotel Porta Fira er et populært overnattingssted på Expedia 4,5 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet en restaurant og vaskeritjenester. Andre alternativer for familieturen er Hotel SB Plaza Europa og Renaissance Barcelona Fira Hotel. Attraksjoner som Barcelona akvarium og Barcelona zoologiske hage ligger i området og passer for barn i alle aldre.
Hva er det beste overnattingsstedet for en romantisk ferie i L'Hospitalet de Llobregat?
Hotel SB Plaza Europa er et overnattingssted 4 stjerner. et hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med regndusjer og en bassengbar. Noen andre muligheter for en reise med din bedre halvdel er Hotel Fira Congress og Hyatt Regency Barcelona Tower.
Hva er det beste dyrevennlige overnattingsstedet i L'Hospitalet de Llobregat?
Hotel SB Plaza Europa er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet en restaurant og et utendørsbasseng. Hotel Travelodge Barcelona Fira er også et alternativ hvis du vil ha med kjæledyr på tur.
Hva er det beste overnattingsstedet for en strandferie i L'Hospitalet de Llobregat?
Hotel Porta Fira er et populært overnattingssted 4 stjerner. et hotell er perfekt for strandferien og kan dessuten friste med et utendørsbasseng og en bassengbar. Andre valgmuligheter for strandferien er Hotel Madanis og Eurostars Lex. For å nyte ferien ved vannet kan du ta turen til Barceloneta strand eller San Sebastian-stranden.
Hva er det beste luksushotellet i L'Hospitalet de Llobregat?
Hotel Porta Fira har 4,5 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som vil skjemme bort seg selv litt. et hotell kan blant annet friste med en restaurant og en bar. Eurohotel Barcelona Gran Via Fira og AC Hotel Som by Marriott er også to eksklusive overnattingssteder for ferien din.
Hva er det beste boutique-hotellet i L'Hospitalet de Llobregat?
Hotel SB Plaza Europa er et overnattingssted 4 stjerner, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. et hotell kan blant annet friste med både en restaurant og en bassengbar. Hotel Porta Fira og Hyatt Regency Barcelona Tower er to andre boutique-hoteller.

Nylige anmeldelser i L'Hospitalet de Llobregat

Flere reisealternativer