Reiser til Kos 2023

Bestill et hotell + fly eller leiebil samtidig og få rabatter

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Skreddersy ferien din enkelt med alt på ett sted.

Fullt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar når du bestiller flyreise og hotell samtidig, og samle Expedia Rewards-poeng til fremtidige reiser

Strandferie i Kos

En ferie i Kos er virkelig midt i blinken. Uansett om planen er å drikke fancy drinker på den lokale baren eller lese en bok ved vannet, kan du få en flott strandferie i Kos. Mange velger å bo nær Tigaki strand, som ligger 9 kilometer fra sentrum av byen. Du finner også flere Kos-pakker med overnattingssteder i nærheten av Paradisstranden og Kefalos strand, to andre fine strender.

Dette bør du vite om Kos

  • Hvis duften av saltvann og spaserturer langs vannkanten høres ut som ferien over alle ferier, bør du ta en titt på et av våre strandhoteller i Kos. Å høre bølgene skvulpe er perfekt hvis du trenger en skikkelig avslappende ferie.
  • Du kan også ta en titt på utvalget vårt av hoteller, som er populære blant reisende som planlegger å dra på ferie til Kos. Her har du noen anbefalinger: Lango Design Hotel & Spa - Adults Only og OKU Kos - ex Casa Cook Kos.
  • I Kos bor det ca. 19 200 mennesker. Hva sier du til å si hei til noen av dem? På den måten kan du få vite ting om stedet som kun de som bor der vet om. Du kan også se på siden vår med severdigheter og aktiviteter i Kos.
  • Når du har spart penger på en Kos-pakkereise, kan du bruke det du får til overs, på fantastiske opplevelser. Tigaki strand, Paradisstranden og Kos havn er tre attraksjoner du ikke bør gå glipp av.

De mest populære hotellene i Kos

Labranda Marine AquaPark Resort - All Inclusive
Labranda Marine AquaPark Resort - All Inclusive
4 out of 5
Tsamourlou, Tingaki, Kos, Kos Island, 85300
4/5 Very Good! (63 anmeldelser)
"Et veldig travelt charter-hotell for småbarnsfamilier. Avsidesliggende men mulighet for buss til Kos by. Veldig vonde senger. Renhold og mat var bra."

Anmeldelse skrevet 6. aug. 2022

Labranda Marine AquaPark Resort - All Inclusive
Neptune Hotels Resort, Convention Centre & Spa
Neptune Hotels Resort, Convention Centre & Spa
5 out of 5
Mastichari, Kos, 853 02
4,7/5 Exceptional! (224 anmeldelser)
Gjennomført hotell!
"Vi tilbrakte 6 dager på hotellet og nøt hver dag. Resortet er stort og en kan velge og vrake i områder en vil oppholde seg. Personalet er et av stedet absolutte styrker, imøtekommende og veldig hyggelige! Eneste som kunne rt bedre var underholdningen. Singback på showene og pianounderholdning av ..."

Anmeldelse skrevet 31. jul. 2015

Neptune Hotels Resort, Convention Centre & Spa
OKU Hotel Kos
OKU Hotel Kos
5 out of 5
Marmari, Kos, 85300
4,6/5 Exceptional! (143 anmeldelser)
Fantastisk!
"Kjempebra opphold, fantastisk hotell. God mat. Alt i tipp topp stand."

Anmeldelse skrevet 1. aug. 2018

OKU Hotel Kos
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til Kos?
Fra bare kan du skreddersy din egen pakkereise til Kos. Det er bare å kombinere hotell, flyreise og leiebil, så sørger vi for at du får rabatt.
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til Kos?
Våre pakkereiser til Kos byr på store sparemuligheter for budsjettbevisste reisende. Du kan spare stort på å sette sammen overnatting, fly og andre aktiviteter til én pakke. Men gode priser er bare begynnelsen på ditt neste opplevelsesrike eventyr. Når du bestiller hos Expedia, kan du velge fra over 500 flyselskaper og over 1 000 000 overnattingssteder i alle deler av verden. Uansett budsjett og ønsker, kan du sette sammen en pakke som er helt perfekt for deg.
Når på året er det best å besøke Kos?
Det kommer an på hva som er viktigst for deg. De beste tilbudene får du som regel i , mens prisene har en tendens til å stige i . Det er flest besøkende i Kos i . Er du på utkikk etter en roligere reise, så er det beste tidspunktet å dra hit på.
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Kos?
Hvis du vil ha tak i de beste prisene, bør du bestille god tid i forveien. Flyselskapene pleier ofte å selge billetter til en rimelig pris nærmere et år før avreise. Hoteller, leiebiler og aktiviteter bør også bestilles i god tid, så du unngår skuffelser. Hvis du velger å bestille en ferie i Kos i siste liten, finner du alltid uslåelige tilbud på Expedia. Sjekk dem ut nå!
Hva inkluderer en pakkereise til Kos fra Expedia?
Expedia har alt du trenger for å planlegge en reise til Kos, men hva pakkereisen skal omfatte, er det du som avgjør. Du kan velge mellom en kombinasjon av hoteller, flyreiser og leiebiler. Er du også på utkikk etter interessante utflukter eller aktiviteter? Du kan legge til et par etter at du har bestilt. Uansett hva du foretrekker, så finnes det en pakkereise som passer perfekt for deg.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Kos?
Den enkleste måten å organisere reisen din på, er ved å bestille en pakkereise til Kos. Du vil også oppnå store besparelser når du kombinerer hotell, flyreiser og leiebil. Og hvorfor ikke legge til en dagstur eller aktivitet når du er ferdig med bestillingen?
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til Kos hos Expedia?
Det kan du. Expedia har over 500 partnerflyselskaper å velge blant. Med et så stort utvalg burde det være lett å finne et perfekt flyselskap ferieturen din til Kos.
Kan jeg reise til Kos akkurat nå?
Vår reiserådside for COVID-19 er den perfekte siden for å finne oppdatert informasjon om reiserestriksjoner og karantenekrav for Kos.

Populære steder å besøke