Reiser til Kefalonia 2023

Bestill et hotell + fly eller leiebil samtidig og få rabatter

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Skreddersy ferien din enkelt med alt på ett sted.

Fullt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar når du bestiller flyreise og hotell samtidig, og samle Expedia Rewards-poeng til fremtidige reiser

Strandferie i Kefalonia

Hvis du reiser til Kefalonia, får du endelig muligheten til å senke skuldrene. Uansett om planen er å slappe av ved vannet eller gå en tur langs vannkanten og se etter skjell, er Kefalonia midt i blinken. Foretrekker du å holde deg nær sentrum, bør du finne et overnattingssted i nærheten av Myrtos strand. Denne populære stranden ligger bare 19 kilometer unna. Vi har også pakkereiser til Kefalonia med overnatting nær Lourdas strand og Petani strand, to andre fine strender.

Dette bør du vite om Kefalonia

  • Det finnes ikke noe mer avslappende enn bo i nærheten av sjøen. Hvis du drømmer om en ferie bare et steinkast unna en solrik kyst, kan du ta en titt på utvalget av strandhoteller i Kefalonia og se hva du finner.
  • Villaer er et annet populært valg for en overnatting eller to i Kefalonia. Villas Kefalonia og Piedra Villa har alt du behøver for å gjøre strandferien uforglemmelig.

De mest populære hotellene i Kefalonia

Thalassa Boutique Hotel - Adults Only
Thalassa Boutique Hotel - Adults Only
4 out of 5
Lassi, Paleostafida Beach, Kefalonia, Ionian Islands, 28100
4,5/5 Wonderful! (45 anmeldelser)
"Perfect stay"

Anmeldelse skrevet 20. okt. 2022

Thalassa Boutique Hotel - Adults Only
Electra Kefalonia Hotel & Spa
Electra Kefalonia Hotel & Spa
5 out of 5
Svoronata Beach, Kefalonia, Kefalonia Island, 28100
5/5 Exceptional! (21 anmeldelser)
Flott luksus
"Fantastisk hotell med egen solterrasse og basseng. 200 m til flott Strand . Stille og rolig hotell med alle fasiliteter . Vi spiste alle våres måltider på hotellet enten i spisesal eller de kom og dekket opp på rommet ."

Anmeldelse skrevet 24. jul. 2022

Electra Kefalonia Hotel & Spa
Makris Yialos Apartments
Makris Yialos Apartments
3 out of 5
Makris Yialos Beach, Kefalonia, 28100
5/5 Exceptional! (2 anmeldelser)
"Very clean and well maintained rooms. The pool area is all very new I believe (2022) - didn’t use but was clean and well equipped. Friendly staff and walking distance to beaches and Argostoli."

Anmeldelse skrevet 20. mai 2022

Makris Yialos Apartments
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til Kefalonia?
Vi gjør det lett å reise og se verden med pakkereiser til Kefalonia, som starter fra bare . Du kan selv bestemme hvordan du vil kombinere dine foretrukne flyselskaper, hoteller og leiebilselskaper. For den ultimate ferien kan du legge til et par opplevelser og utflukter til reiseruten.
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til Kefalonia?
Forestill deg alt det spennende du kunne gjøre i Kefalonia med litt ekstra i reisekassen. Hvis du kombinerer flyreiser, hoteller og leiebiler i én og samme pakke, kan du gjøre store besparelser, og hos Expedia får du tilgang til et enormt utvalg. Du kan faktisk velge blant over 500 flyselskaper og over 1 000 000 overnattingssteder rundt om i verden. Uansett om du organiserer en reise til Kefalonia med hele familien eller du skal på en romantisk ferie, blir alt lettere med en pakke.
Når på året er det best å reise til Kefalonia?
Alle årstider egner seg for å ta en ferie i Kefalonia. Men hvis du gjerne vil spare penger, bør du vurdere å legge reisen til . Prisene på overnatting er på det høyeste i . Kefalonia er fullt av liv i , så hvis du vil unngå store folkemengder, bør du satse på å reise hit i .
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Kefalonia?
Det lønner seg vanligvis å bestille tidlig. Flyselskapene begynner stort sett å selge billetter opptil et år innen avreise, og det er den beste muligheten til å få tak i riktig billige billetter. Skal du på ferie neste uke? Det er ingen grunn til bekymring. Expedia har hele tiden supre tilbud, så du kan få drømmeferien til en rimelig pris.
Hva inkluderer en pakkereise til Kefalonia fra Expedia?
Flyreiser, leiebiler og hoteller – i den kombinasjonen du foretrekker. Valget er ditt. Uansett om du skal på ferie i Kefalonia med familien eller alene, så finnes det en pakkereise som passer ditt budsjett og din stil. Etter at du har bestilt, kan du også legge til et par utflukter og aktiviteter.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Kefalonia?
Finn priser som passer ditt budsjett med en pakkereise fra Expedia. Vi har både hotell, leiebil og fly på ett og samme sted. Du kan spare overraskende mye bare ved å samle bestillingene dine. Uansett om du planlegger å dra på en skireise eller å slappe av på en varm sandstrand, er drømmereisen bare noen klikk unna.
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til Kefalonia hos Expedia?
Ja. Noe av det beste med å bestille en pakkereise hos Expedia, er at det er du som bestemmer. Vi har over 500 partnerflyselskaper globalt, så du har rikelig med valgmuligheter når du organiserer eventyret ditt i Kefalonia.
Kan jeg reise til Kefalonia akkurat nå?
Du finner informasjon om reiserestriksjoner, karanteneregler og mer for Kefalonia ved å ta en titt på vår reiserådside for COVID-19.

Populære steder å besøke