Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Spar tid og penger med en pakkereise til Jerusalem

Hva er det beste med å feriere i Jerusalem? De flotte attraksjonene og severdighetene du finner der, for å nevne noe...

Spar tid og penger med en pakkereise til Jerusalem

Expedia gjør det mulig å spare både tid og penger med et pakketilbud. Bestilling av fly og overnatting er en viktig del av ferieforberedelsene. Hos oss kan du sette sammen et pakketilbud som forenkler prosessen og sparer deg tid og penger. Du kan kjøpe deg noe fint i Jerusalem takket være pengene du sparer.

Du kan spare opptil $603 ved å bestille en pakkereise til Jerusalem.

I vår database med omkring 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller over hele verden er det lett som en lek å finne den perfekte reisen.

Du får noen av de beste prisene for oppholdet i Jerusalem hos Expedia.

Nesten alle hotellbestillinger hos oss kan avbestilles uten at det påløper gebyrer.

Pakkereiser til Jerusalem

Som tilreisende til denne delen av Israel bor du side om side med ca. 800 000 innbyggere.

Husk å ta med barna på et besøk til Holyland modell av Jerusalem for en ettermiddag med latter og kos.

Hvis du vil ha med barna på en spennende tur for å bli kjent med lokale dyr, er Bibelsk dyrehage det rette stedet. Du kan gjerne spørre de ansatte om interaktive aktiviteter og om hvor du finner de mer uvanlige dyreartene i dyreparken.

I Jerusalem botaniske hager kan du utforske et utvalg av lokale og eksotiske planter fra alle deler av verden. Du kan også nyte en spasertur i Wohl Rose park og Scopusfjellet botaniske hage. Tilbring litt tid i Jerusalem botaniske hager eller Wohl Rose park for å utforske lokale blomster og planter.

Ta deg en velfortjent pause fra de travle gatene i en av områdets vakre offentlige parker. Les en spennende roman eller bare se på skyene som glir over hodet på Garden of Gethsemane og Uavhengighetsparken. Liberty Bell Park er også godt likt av reisende.

Fyll lungene med frisk luft og sett pris på den praktfulle naturen i Sionfjellet og Mount Herzl. Du vil også sette pris på å tilbringe en herlig ettermiddag i Mount of Olives.

Sett av litt tid til å besøke noen av de varierte museumsutstillingene i området. Nyt den fredfulle atmosfæren mens du ser på de forskjellige utstillingene på Shrine of the Book og Bibelens land-museet. Agnon-huset museum og Isaac Kaplan Old Yishuv Court Museum er også verdt en nærmere titt.

Oppdag et variert utvalg av gjenstander og gadgets på Bloomfield vitenskapsmuseum og Jerusalem fugleobservatorium, et par av de mest populære vitenskapsmuseene. Bloomfield vitenskapsmuseum og Jerusalem fugleobservatorium er godt kjent i regionen for sine vitenskapelige utstillinger og gjenstander.

Jorda er et sprøtt og vidunderlig sted. Om du ikke er enig, bør en liten stund på Rockefeller-museet og Wohl arkeologiske museum være nok til å få deg til å endre mening. Jerusalem arkeologiske park & ​​Davidson-senter skilter også med et imponerende utvalg av kuriositeter.

Jerusalem er et senter for kunsterisk energi, og du finner gallerier og utstillingslokaler hvor enn du snur deg. Omgi deg med den kreative atmosfæren på L.A. Meyer-instituttet for islamsk kunst og Museum på Seam. Wolfson Museum og U. Nahon museum for italiensk jødisk kunst er også vel verdt et besøk hvis du rekker det før middagen.

Bli med på en reise tilbake i tid og oppdag historier fra årevis tilbake på Israel Museum eller Davids tårn, Jerusalem byhistoriske museum. Ticho-huset og Burnt House er også gode alternativer. Virker disse bra? Du kan fortsette utforskingen på Ticho-huset og Burnt House.

For å lære om områdets fascinerende og fargerike fortid, kan du besøke Yad Vashem og Løveporten. Når det gjelder gamle dager er det alltid mer å lære. Jaffa-porten og Damaskus-porten er også flotte steder å besøke. Dra til områdets historiske monumenter og begynn historietimen.

Klagemuren og Den gyldne porten hadde en avgjørende rolle i forsvaret av Jerusalem mot fientlige angrep i farlige tider. If you're interested in the military history of the area, their battered walls have plenty of stories to tell.

Lær mer om områdets spirituelle side og omgi deg med den stille atmosfæren i Tempelhøyden eller Klippedomen. Hvis du vil se på noen flere religiøse steder, kan du ta en tur til Al-Aqsa moskeen og Den hellige gravs kirke. Du kan også utforske Al-Aqsa moskeen og Den hellige gravs kirke.

Etter at du har besøkt alle de viktigste attraksjonene i Jerusalem, kan du også se om du har tid til å besøke et par av de mindre kjente severdighetene. Nasjonalbiblioteket i Israel og Jerusalem internasjonale KFUM er et par gode alternativer. Hvis du har tid, kan du også vurdere et besøk til Montefiore vindmølle eller Rabinovich Park.

Overnatting i Jerusalem

Som hovedstad i Israel har Jerusalem mange ulike typer overnattingssteder, fra flotte hoteller til romslige leiligheter, slik at du kan bo på det riktige stedet for det oppholdet du planlegger.

Populære hoteller i Jerusalem inkluderer The David Citadel Hotel i 7 King David St og Mamilla Hotel - The Leading Hotels of The World, som ligger i 11 King Solomon St. Dersom disse ikke samsvarer med budsjettet ditt, er King David Jerusalem og Cramim Resort & Spa to mer budsjettvennlige alternativer som kan passe for deg.

Mens du besøker Jerusalem, vil du garantert ta en titt på Tempelhøyden, så et annet alternativ er å bo i gangavstand fra denne velkjente attraksjonen. Legacy Hotel ligger rundt 1 kilometer unna. Et annet populært valg er Jerusalem Hotel, bare 0,9 kilometer unna.


De beste hotelltilbudene i Jerusalem

Vis alle de 540 overnattingsstedene i Jerusalem
Mamilla Hotel - The Leading Hotels of The World 3 553 kr
Anmeldelse skrevet 19. mar. 2014
Mer informasjon
 
Mamilla Hotel - The Leading Hotels of The World

Mamilla Hotel - The Leading Hotels of The World

11 King Solomon St., Jerusalem
   
  4,5 av 5
  5.0 av 5.0 Stjerner

  Fin beliggenhet med gå distanse til gamlebyen.Frokosten var super!! Rommene er fine.Service var veldig flott Spa og trimromm var slitne og ikke som på foto. For mange menensker der da det er offentlig. Basseng var også en skuffelse.

  The David Citadel Hotel 3 356 kr
  Anmeldelse skrevet 23. aug. 2019
  Mer informasjon
   
  The David Citadel Hotel

  The David Citadel Hotel

  7 King David St, Jerusalem
    
   4,4 av 5
   5.0 av 5.0 Stjerner

   Le standing , le service , le Petit dejeuner copieux varié la propreté des lieux le personnel a notre ecoute

   Orient Hotel Jerusalem 2 545 kr
   Anmeldelse skrevet 11. aug. 2019
   Mer informasjon
    
   Orient Hotel Jerusalem

   Orient Hotel Jerusalem

   3 Emek Refaim St, Jerusalem
     
    4,5 av 5
    5.0 av 5.0 Stjerner

    施設は完璧に近いハイクラス仕様 朝食も素晴らしかったです。 プール混みすぎでしたが、最高の景色です。 スタッフは、イスラエルのスタンダードに詳しくないので、何とも言えない。 宿泊料が少し高くても価値ありです。(中途半端なホテルでも高い国なので)

    Notre Dame of Jerusalem Center 1 499 kr
    Anmeldelse skrevet 8. nov. 2013
    Mer informasjon
     
    Notre Dame of Jerusalem Center

    Notre Dame of Jerusalem Center

    3 Paratroopers Road, P.O. Box 20531, Jerusalem
      
     4,3 av 5
     0.0 av 5.0 Stjerner

     To dager på dette hotellet var en opplevelse med størrelse og ærverdige bygninger. Det rådet stillhet og ro på hotellet. Pilgrimsgruppene var med å skape en god stemning. Kunne vært et par vannflasker klart når du kommer på rtommet, men savnet ikke flatskjermen på veggen. Et enkelt trekors over sengen ...

     Waldorf Astoria Jerusalem 4 074 kr
     Anmeldelse skrevet 3. mar. 2017
     Mer informasjon
      
     Waldorf Astoria Jerusalem

     Waldorf Astoria Jerusalem

     26-28 Agron Street, Jerusalem
       
      4,7 av 5
      0.0 av 5.0 Stjerner

      Fin og sentral beliggenhet. meget bra frokost. Anbefales!

      The Inbal Jerusalem 2 560 kr
      Anmeldelse skrevet 29. jul. 2019
      Mer informasjon
       
      The Inbal Jerusalem

      The Inbal Jerusalem

      Liberty Bell Park, 3, Jabotinsky St., Jerusalem
        
       4,4 av 5
       5.0 av 5.0 Stjerner

       FANTASTIC hotel with attentive staff in a great location! Must visit.

       Leonardo Plaza Hotel Jerusalem 1 876 kr
       Anmeldelse skrevet 30. jul. 2014
       Mer informasjon
        
       Leonardo Plaza Hotel Jerusalem

       Leonardo Plaza Hotel Jerusalem

       47 King George Street Box 7686, Jerusalem
         
        3,8 av 5
        5.0 av 5.0 Stjerner

        Bra beliggenhet, med gangavstand til det meste. Fine rom og gode senger. Ok frokost, typisk kosher. Nydelig dessertavdeling på Sabbatbuffeten. Herlig bassengområde. God massasje. Men, vi opplevde å bli frastjålet penger fra to steder på rommet. Under de 2-3 timene vi hadde vært borte fra rommet, ...

        ibis Jerusalem City Center - An AccorHotels Brand 1 044 kr
        Anmeldelse skrevet 20. aug. 2019
        Mer informasjon
         
        ibis Jerusalem City Center - An AccorHotels Brand

        ibis Jerusalem City Center - An AccorHotels Brand

        4 Elisar St., Jerusalem
          
         4,3 av 5
         0.0 av 5.0 Stjerner

         受付の女性が非常に親切でした。私は英語が苦手ですが、イライラせずに話を聞いていただき、適切な回答をいただきました。

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.