Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Spar tid og penger med en pakkereise til Jerusalem

Hva er det beste med å feriere i Jerusalem? De flotte attraksjonene og severdighetene du finner der, for å nevne noe...

Spar tid og penger med en pakkereise til Jerusalem

Expedia gjør det mulig å spare både tid og penger med et pakketilbud. Bestilling av fly og overnatting er en viktig del av ferieforberedelsene. Hos oss kan du sette sammen et pakketilbud som forenkler prosessen og sparer deg tid og penger. Du kan kjøpe deg noe fint i Jerusalem takket være pengene du sparer.

Du kan spare opptil $603 ved å bestille en pakkereise til Jerusalem.

I vår database med omkring 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller over hele verden er det lett som en lek å finne den perfekte reisen.

Du får noen av de beste prisene for oppholdet i Jerusalem hos Expedia.

Nesten alle hotellbestillinger hos oss kan avbestilles uten at det påløper gebyrer.

Pakkereiser til Jerusalem

Som tilreisende til denne delen av Israel bor du side om side med ca. 800 000 innbyggere.

Husk å ta med barna på et besøk til Holyland modell av Jerusalem for en ettermiddag med latter og kos.

Hvis du vil ha med barna på en spennende tur for å bli kjent med lokale dyr, er Bibelsk dyrehage det rette stedet. Du kan gjerne spørre de ansatte om interaktive aktiviteter og om hvor du finner de mer uvanlige dyreartene i dyreparken.

I Jerusalem botaniske hager kan du utforske et utvalg av lokale og eksotiske planter fra alle deler av verden. Du kan også nyte en spasertur i Wohl Rose park og Scopusfjellet botaniske hage. Tilbring litt tid i Jerusalem botaniske hager eller Wohl Rose park for å utforske lokale blomster og planter.

Ta deg en velfortjent pause fra de travle gatene i en av områdets vakre offentlige parker. Les en spennende roman eller bare se på skyene som glir over hodet på Garden of Gethsemane og Uavhengighetsparken. Liberty Bell Park er også godt likt av reisende.

Fyll lungene med frisk luft og sett pris på den praktfulle naturen i Sionfjellet og Mount Herzl. Du vil også sette pris på å tilbringe en herlig ettermiddag i Mount of Olives.

Sett av litt tid til å besøke noen av de varierte museumsutstillingene i området. Nyt den fredfulle atmosfæren mens du ser på de forskjellige utstillingene på Shrine of the Book og Bibelens land-museet. Agnon-huset museum og Isaac Kaplan Old Yishuv Court Museum er også verdt en nærmere titt.

Oppdag et variert utvalg av gjenstander og gadgets på Bloomfield vitenskapsmuseum og Jerusalem fugleobservatorium, et par av de mest populære vitenskapsmuseene. Bloomfield vitenskapsmuseum og Jerusalem fugleobservatorium er godt kjent i regionen for sine vitenskapelige utstillinger og gjenstander.

Jorda er et sprøtt og vidunderlig sted. Om du ikke er enig, bør en liten stund på Rockefeller-museet og Wohl arkeologiske museum være nok til å få deg til å endre mening. Jerusalem arkeologiske park & ​​Davidson-senter skilter også med et imponerende utvalg av kuriositeter.

Jerusalem er et senter for kunsterisk energi, og du finner gallerier og utstillingslokaler hvor enn du snur deg. Omgi deg med den kreative atmosfæren på L.A. Meyer-instituttet for islamsk kunst og Museum på Seam. Wolfson Museum og U. Nahon museum for italiensk jødisk kunst er også vel verdt et besøk hvis du rekker det før middagen.

Bli med på en reise tilbake i tid og oppdag historier fra årevis tilbake på Israel Museum eller Davids tårn, Jerusalem byhistoriske museum. Ticho-huset og Burnt House er også gode alternativer. Virker disse bra? Du kan fortsette utforskingen på Ticho-huset og Burnt House.

For å lære om områdets fascinerende og fargerike fortid, kan du besøke Yad Vashem og Løveporten. Når det gjelder gamle dager er det alltid mer å lære. Jaffa-porten og Damaskus-porten er også flotte steder å besøke. Dra til områdets historiske monumenter og begynn historietimen.

Klagemuren og Den gyldne porten hadde en avgjørende rolle i forsvaret av Jerusalem mot fientlige angrep i farlige tider. If you're interested in the military history of the area, their battered walls have plenty of stories to tell.

Lær mer om områdets spirituelle side og omgi deg med den stille atmosfæren i Tempelhøyden eller Klippedomen. Hvis du vil se på noen flere religiøse steder, kan du ta en tur til Al-Aqsa moskeen og Den hellige gravs kirke. Du kan også utforske Al-Aqsa moskeen og Den hellige gravs kirke.

Etter at du har besøkt alle de viktigste attraksjonene i Jerusalem, kan du også se om du har tid til å besøke et par av de mindre kjente severdighetene. Nasjonalbiblioteket i Israel og Jerusalem internasjonale KFUM er et par gode alternativer. Hvis du har tid, kan du også vurdere et besøk til Montefiore vindmølle eller Rabinovich Park.

Før du gjør deg klar for å reise, kan du også lese hotellguiden for Jerusalem for å sammenligne denne flotte byens mange komfortable overnattingsalternativer.

Besøkende som har sansen for et rom eller en suite i øvre enden av skalaen, vil like at Jerusalem tilbyr en rekke utmerkede alternativer, for eksempel The David Citadel Hotel i 7 King David St og King David Jerusalem i 23 King David Street.

Waldorf Astoria Jerusalem i 26-28 Agron Street og Inbal Hotel i Liberty Bell Park, 3, Jabotinsky St er også noen overnattingsalternativer det er verdt å sjekke hvis du har et stramt budsjett.

Klagemuren er en attraksjon man ikke bør gå glipp av når man besøker Jerusalem. Hvis du ønsker å bo i nærheten av denne ikoniske attraksjonen, er Mount Zion Boutique Hotel og Notre Dame of Jerusalem Center begge gode muligheter.


De beste tilbudene på fly

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

De beste hotelltilbudene i Jerusalem

Vis alle de 765 overnattingsstedene i Jerusalem
Mamilla Hotel - The Leading Hotels of The World 3 543 kr
Anmeldelse skrevet 19. mar. 2014
Mer informasjon
 
Mamilla Hotel - The Leading Hotels of The World

Mamilla Hotel - The Leading Hotels of The World

11 King Solomon St., Jerusalem
   
  4,5 av 5
  5.0 av 5.0 Stjerner

  Fin beliggenhet med gå distanse til gamlebyen.Frokosten var super!! Rommene er fine.Service var veldig flott Spa og trimromm var slitne og ikke som på foto. For mange menensker der da det er offentlig. Basseng var også en skuffelse.

  Waldorf Astoria Jerusalem 3 601 kr
  Anmeldelse skrevet 3. mar. 2017
  Mer informasjon
   
  Waldorf Astoria Jerusalem

  Waldorf Astoria Jerusalem

  26-28 Agron Street, Jerusalem
    
   4,6 av 5
   0.0 av 5.0 Stjerner

   Fin og sentral beliggenhet. meget bra frokost. Anbefales!

   The David Citadel Hotel 3 543 kr
   Anmeldelse skrevet 5. jan. 2020
   Mer informasjon
    
   The David Citadel Hotel

   The David Citadel Hotel

   7 King David St, Jerusalem
     
    4,3 av 5
    5.0 av 5.0 Stjerner

    Incredible room. Meals perfect. Service impeccable.

    Orient Hotel Jerusalem 2 321 kr
    Anmeldelse skrevet 17. jan. 2020
    Mer informasjon
     
    Orient Hotel Jerusalem

    Orient Hotel Jerusalem

    3 Emek Refaim St, Jerusalem
      
     4,5 av 5
     5.0 av 5.0 Stjerner

     Serene and beautiful an oasis in a busy city. Would definitely go back

     Dan Boutique Jerusalem 1 212 kr
     Anmeldelse skrevet 27. sep. 2018
     Mer informasjon
      
     Dan Boutique Jerusalem

     Dan Boutique Jerusalem

     31 Hebron Road, Jerusalem
       
      4,1 av 5
      4.5 av 5.0 Stjerner

      God service, hyggelig betjening

      The Inbal Jerusalem 2 738 kr
      Anmeldelse skrevet 7. jan. 2020
      Mer informasjon
       
      The Inbal Jerusalem

      The Inbal Jerusalem

      Liberty Bell Park, 3, Jabotinsky St., Jerusalem
        
       4,4 av 5
       5.0 av 5.0 Stjerner

       Very attentive staff. A huge swimming pool which is covered in winter and warm with a life guard in attendance. Delicious buffet breakfast

       Cinema Hostel Jerusalem 171 kr
       Anmeldelse skrevet 26. mar. 2019
       Mer informasjon
        
       Cinema Hostel Jerusalem

       Cinema Hostel Jerusalem

       4 Shamai St., Jerusalem
         
        4,3 av 5
        0.0 av 5.0 Stjerner

        Excellent staff and breakfast! Very clean and welcoming. The bar in the same building is also a great thing.

        King Solomon Hotel Jerusalem 1 168 kr
        Anmeldelse skrevet 18. jan. 2019
        Mer informasjon
         
        King Solomon Hotel Jerusalem

        King Solomon Hotel Jerusalem

        32 King David Street, Jerusalem
          
         3,7 av 5
         0.0 av 5.0 Stjerner

         Bodde en natt på king solomon hotell, hotellet var midt i oppussing, så det medførte litt støy og kaos rundt inngangspartiet. Vennlig og serviceinnstilte ansatte så det var et pluss. Hotellet virket gammelt, senga var god men badet var veldig kaldt og vi fikk ikke varmtvann i dusjen eller vasken. ...

         De beste tingene å gjøre i Jerusalem

         Se de 1 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Tel Aviv