Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Pakkereiser til Jerusalem

Hva er det beste med å feriere i Jerusalem? De flotte attraksjonene og severdighetene du finner der, for å nevne noe...

Spar tid og penger med en pakkereise til Jerusalem

Expedia gjør det mulig å spare både tid og penger med et pakketilbud. Bestilling av fly og overnatting er en viktig del av ferieforberedelsene. Hos oss kan du sette sammen et pakketilbud som forenkler prosessen og sparer deg tid og penger. Du kan kjøpe deg noe fint i Jerusalem takket være pengene du sparer.

Du kan spare opptil $603 ved å bestille en pakkereise til Jerusalem.

I vår database med omkring 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller over hele verden er det lett som en lek å finne den perfekte reisen.

Du får noen av de beste prisene for oppholdet i Jerusalem hos Expedia.

Nesten alle hotellbestillinger hos oss kan avbestilles uten at det påløper gebyrer.

Pakkereiser til Jerusalem

Som tilreisende til denne delen av Israel bor du side om side med ca. 800 000 innbyggere.

Husk å ta med barna på et besøk til Holyland modell av Jerusalem for en ettermiddag med latter og kos.

Hvis du vil ha med barna på en spennende tur for å bli kjent med lokale dyr, er Bibelsk dyrehage det rette stedet. Du kan gjerne spørre de ansatte om interaktive aktiviteter og om hvor du finner de mer uvanlige dyreartene i dyreparken.

I Jerusalem botaniske hager kan du utforske et utvalg av lokale og eksotiske planter fra alle deler av verden. Du kan også nyte en spasertur i Wohl Rose park og Scopusfjellet botaniske hage. Tilbring litt tid i Jerusalem botaniske hager eller Wohl Rose park for å utforske lokale blomster og planter.

Ta deg en velfortjent pause fra de travle gatene i en av områdets vakre offentlige parker. Les en spennende roman eller bare se på skyene som glir over hodet på Garden of Gethsemane og Uavhengighetsparken. Liberty Bell Park er også godt likt av reisende.

Fyll lungene med frisk luft og sett pris på den praktfulle naturen i Sionfjellet og Mount Herzl. Du vil også sette pris på å tilbringe en herlig ettermiddag i Mount of Olives.

Sett av litt tid til å besøke noen av de varierte museumsutstillingene i området. Nyt den fredfulle atmosfæren mens du ser på de forskjellige utstillingene på Shrine of the Book og Bibelens land-museet. Agnon-huset museum og Isaac Kaplan Old Yishuv Court Museum er også verdt en nærmere titt.

Oppdag et variert utvalg av gjenstander og gadgets på Bloomfield vitenskapsmuseum og Jerusalem fugleobservatorium, et par av de mest populære vitenskapsmuseene. Bloomfield vitenskapsmuseum og Jerusalem fugleobservatorium er godt kjent i regionen for sine vitenskapelige utstillinger og gjenstander.

Jorda er et sprøtt og vidunderlig sted. Om du ikke er enig, bør en liten stund på Rockefeller-museet og Wohl arkeologiske museum være nok til å få deg til å endre mening. Jerusalem arkeologiske park & ​​Davidson-senter skilter også med et imponerende utvalg av kuriositeter.

Jerusalem er et senter for kunsterisk energi, og du finner gallerier og utstillingslokaler hvor enn du snur deg. Omgi deg med den kreative atmosfæren på L.A. Meyer-instituttet for islamsk kunst og Museum på Seam. Wolfson Museum og U. Nahon museum for italiensk jødisk kunst er også vel verdt et besøk hvis du rekker det før middagen.

Bli med på en reise tilbake i tid og oppdag historier fra årevis tilbake på Israel Museum eller Davids tårn, Jerusalem byhistoriske museum. Ticho-huset og Burnt House er også gode alternativer. Virker disse bra? Du kan fortsette utforskingen på Ticho-huset og Burnt House.

For å lære om områdets fascinerende og fargerike fortid, kan du besøke Yad Vashem og Løveporten. Når det gjelder gamle dager er det alltid mer å lære. Jaffa-porten og Damaskus-porten er også flotte steder å besøke. Dra til områdets historiske monumenter og begynn historietimen.

Klagemuren og Den gyldne porten hadde en avgjørende rolle i forsvaret av Jerusalem mot fientlige angrep i farlige tider. If you're interested in the military history of the area, their battered walls have plenty of stories to tell.

Lær mer om områdets spirituelle side og omgi deg med den stille atmosfæren i Tempelhøyden eller Klippedomen. Hvis du vil se på noen flere religiøse steder, kan du ta en tur til Al-Aqsa moskeen og Den hellige gravs kirke. Du kan også utforske Al-Aqsa moskeen og Den hellige gravs kirke.

Etter at du har besøkt alle de viktigste attraksjonene i Jerusalem, kan du også se om du har tid til å besøke et par av de mindre kjente severdighetene. Nasjonalbiblioteket i Israel og Jerusalem internasjonale KFUM er et par gode alternativer. Hvis du har tid, kan du også vurdere et besøk til Montefiore vindmølle eller Rabinovich Park.

Overnatting i Jerusalem

Som hovedstad i Israel har Jerusalem mange ulike typer overnattingssteder, fra flotte hoteller til romslige leiligheter, slik at du kan bo på det riktige stedet for det oppholdet du planlegger.

Populære hoteller i Jerusalem inkluderer The David Citadel Hotel i 7 King David St og Mamilla Hotel - The Leading Hotels of The World, som ligger i 11 King Solomon St. Dersom disse ikke samsvarer med budsjettet ditt, er King David Jerusalem og Cramim Resort & Spa to mer budsjettvennlige alternativer som kan passe for deg.

Mens du besøker Jerusalem, vil du garantert ta en titt på Tempelhøyden, så et annet alternativ er å bo i gangavstand fra denne velkjente attraksjonen. Legacy Hotel ligger rundt 1 kilometer unna. Et annet populært valg er Jerusalem Hotel, bare 0,9 kilometer unna.


De beste hotelltilbudene i Jerusalem

Vis alle de 484 overnattingsstedene i Jerusalem
Orient Hotel Jerusalem 2 353 kr
Anmeldelse skrevet 10. jun. 2019
Mer informasjon
 
Orient Hotel Jerusalem

Orient Hotel Jerusalem

3 Emek Refaim St, Jerusalem
   
  4,5 av 5
  5.0 av 5.0 Stjerner

  Super Rooftop Pool. Sehr schöne Zimmer. Insgesamt sehr ansprechende Anlage

  Herbert Samuel Jerusalem 2 001 kr
  Anmeldelse skrevet 2. feb. 2019
  Mer informasjon
   
  Herbert Samuel Jerusalem

  Herbert Samuel Jerusalem

  Shamai 25, Jerusalem
    
   4,5 av 5
   5.0 av 5.0 Stjerner

   Excellent service and great hotel. And the best concierge!

   Notre Dame of Jerusalem Center 1 423 kr
   Anmeldelse skrevet 8. nov. 2013
   Mer informasjon
    
   Notre Dame of Jerusalem Center

   Notre Dame of Jerusalem Center

   3 Paratroopers Road, P.O. Box 20531, Jerusalem
     
    4,2 av 5
    0.0 av 5.0 Stjerner

    To dager på dette hotellet var en opplevelse med størrelse og ærverdige bygninger. Det rådet stillhet og ro på hotellet. Pilgrimsgruppene var med å skape en god stemning. Kunne vært et par vannflasker klart når du kommer på rtommet, men savnet ikke flatskjermen på veggen. Et enkelt trekors over sengen ...

    ibis Jerusalem City Center - An AccorHotels Brand 1 148 kr
    Anmeldelse skrevet 28. mai 2019
    Mer informasjon
     
    ibis Jerusalem City Center - An AccorHotels Brand

    ibis Jerusalem City Center - An AccorHotels Brand

    4 Elisar St., Jerusalem
      
     4,3 av 5
     0.0 av 5.0 Stjerner

     Only one chair in the room. Much noise on the street, late in the evening.

     ibis Styles Jerusalem City - An AccorHotels Brand 1 172 kr
     Anmeldelse skrevet 4. jun. 2019
     Mer informasjon
      
     ibis Styles Jerusalem City - An AccorHotels Brand

     ibis Styles Jerusalem City - An AccorHotels Brand

       
      4,2 av 5
      0.0 av 5.0 Stjerner

      Muy bien ubicado. El buffet de desayuno es bueno y la atención del personal muy buena. Habitaciones pequeñas pero funcionales y con buena limpieza.

      The Inbal Jerusalem 2 522 kr
      Anmeldelse skrevet 5. jun. 2019
      Mer informasjon
       
      The Inbal Jerusalem

      The Inbal Jerusalem

      Liberty Bell Park, 3, Jabotinsky St., Jerusalem
        
       4,4 av 5
       5.0 av 5.0 Stjerner

       Confortable eleguant bien placé . Piscine tres agréable. Très bon petit déjeuner riche et variée

       Abraham Hostel Jerusalem 330 kr
       Anmeldelse skrevet 22. jul. 2018
       Mer informasjon
        
       Abraham Hostel Jerusalem

       Abraham Hostel Jerusalem

       67 Hanevi'im St. Davidka Square, Jerusalem
         
        4,2 av 5
        0.0 av 5.0 Stjerner

        Ypperlig sted for å utforske Jerusalem. Råd om Israel/Palestina-turer var utmerket. Energisk internasjonalt og kulturelt miljø. Meget behjelpelig stab. Veldig bra pris.

        City Center Jerusalem 547 kr
        Anmeldelse skrevet 20. des. 2018
        Mer informasjon
         
        City Center Jerusalem

        City Center Jerusalem

        17 King George St., Jerusalem
          
         4,1 av 5
         0.0 av 5.0 Stjerner

         Fint opphold igjen, til gjentagelse.

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.