Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

HyderabadIndia

Hovedstaden i delstaten Andhra Pradesh er berømt for sine moskeer, palasser og en nedlagt festning. 

Reis på ferie til Hyderabad, en av Indias største byer, som er berømt for sine moskeer, historiske ruiner og kunstige sjøer. Hovedstaden i den sørlige delstaten Andhra Pradesh er en smeltedigel av kulturer og stilarter, som kan spores helt tilbake til 1500-tallet. Flere regjerende dynastier, inkludert Asaf Jahi og Qutub Shahis, har påvirket den livlige byen.

Besøk et av Hyderabads eldste steder, Chilkur Balaji Temple, vest for byen. Nyt den flotte utsikten over sjøen og den rolige stemningen.

Når du kommer tilbake til Hyderabad, kan du stoppe ved Golconda Fort. Gå langs de mange stiene ved siden av eldgamle murer. Dra til Taramati Baradari i nærheten for å høre de romantiske fablene om opprinnelsen til denne paviljongen i persisk stil. Den gamle bygningen ligger nå i et moderne kompleks med restauranter, barer og et hotell.

Du kan besøke Nehru Zoological Park, som har 160 dyrearter du kan nyte synet av. Dra på safari for å se de store kattedyrene vandre fritt rundt i et habitat på 150 hektar.

Ingen reise til Hyderabad er komplett uten et besøk til Charminar, et av byens mest berømte landemerker. Det flotte tempelet og monumentet ligger like sør for Musi-elven. I det samme området kan du besøke Chowmahalla Palace, med vakre hager og en samling av antikviteter, deriblant gamle biler.

Sett av en kveld i sentrum av byen i Lumbini Park for å nyte sjøen, auditoriet og de musikalske fontenene. Se en 3D-laserforestilling for å lære mer om byens historie. Dra på en av vannfonteneforestillingene om kvelden, med sanger fra hindufilmer, og lei en båt på Hussain Sagar. Ved siden av denne vakre sjøen ligger Birla Mandir Temple, der du kan nyte en nydelig utsikt i solnedgangen.

Hyderabad ligger 700 kilometer øst for kystbyen Mumbai. Du kan reise hit med fly til den internasjonale flyplassen 22 kilometer utenfor byen eller med tog fra andre steder i India. Den enkleste måten å komme seg rundt på er med buss, rickshaw eller drosje. Området rundt Charminar er en labyrint av smug som det er best å utforske til fots. Vær forberedt på varmt vær året rundt.

Hvor du bør bo i Hyderabad

Banjara Hills, Hyderabad, Telangana, India

Banjara Hills

God mat er én av grunnene til at mange anbefaler Banjara Hills som reisemål, og mens du er i byen, kan du også ta turen til GVK One-kjøpesenteret.

Banjara Hills
HITEC City, Hyderabad, Telangana, India

HITEC City

Både trivelige barer og viktige monumenter står på menyen i HITEC City. Du bør også sette av tid til å få med deg Cyber Towers og Inorbit kjøpesenter.

HITEC City
Madhapur, Hyderabad, Telangana, India

Madhapur

Madhapur har mye å by på, blant annet god mat. Hvis du vil utforske mer av området, kan du ta turen til Cyber Towers og HITEX utstillingssenter.

Madhapur
Jubilee Hills, Hyderabad, Telangana, India

Jubilee Hills

God mat er bare én av grunnene til at mange drar til Jubilee Hills, og du bør også få med deg Kasu Brahmananda Reddy nasjonalpark.

Jubilee Hills
Kukatpally Housing Board Colony, Hyderabad, Telangana, India

Kukatpally Housing Board Colony

Selv om Kukatpally Housing Board Colony ikke har så mange velkjente severdigheter, trenger du ikke å reise langt for å få med deg attraksjoner som HITEX utstillingssenter og Cyber Towers.

Kukatpally Housing Board Colony
Kachiguda, Hyderabad, Telangana, India

Kachiguda

Hvis du ser etter noe spennende å se og gjøre i Kachiguda og omegn, kan du ta turen til Abids og Salar Jung museum.

Kachiguda

De mest populære hotellene i Hyderabad

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne
Novotel Hyderabad Airport
Novotel Hyderabad Airport
5 out of 5

Dette hotellet er familievennlig og ligger nær flyplassen og 20 kilometer unna Wonderla fornøyelsespark, Nehru dyrepark og Charminar. Dessuten ligger Salar Jung ...

4.1/5Very Good! (461 anmeldelser)

"Kun kort opphold mellom 2 flygninger . Bare for å sove."…"

Anmeldelse skrevet 18. nov. 2015

Novotel Hyderabad Airport
Hyatt Place Hyderabad Banjara Hills
Hyatt Place Hyderabad Banjara Hills
4 out of 5
Banjara Hills Road 1, Hyderabad, Telangana
Prisen er 720 kr per natt

Dette hotellet ligger i Banjara Hills og 10 kilometer unna Abids, Lumbini-parken og Salar Jung museum. Dessuten ligger Snow World og Golconda festning 10 kilometer ...

3.9/5Good! (65 anmeldelser)

"ambeties are good Hotel is centrally located nearer to air port"…"

Anmeldelse skrevet 24. jan. 2020

Hyatt Place Hyderabad Banjara Hills
Hyatt Hyderabad Gachibowli
Hyatt Hyderabad Gachibowli
4.5 out of 5
Prisen er 814 kr per natt

Dette hotellet med et spa ligger i Financial District og 15 kilometer unna Mindspace IT-parken, Inorbit kjøpesenter og HITEX utstillingssenter. Dessuten ligger ...

4.3/5Excellent! (71 anmeldelser)
Amazing Buffet Breakfast and Staff!

"What an amazing stay. We stayed at the Exec. suite and it was HUGE. 1.5 bathroom, clean and spacious. The buffet breakfast is outstanding as is the Staff. The property seems quite new."…"

Anmeldelse skrevet 10. jan. 2020

Hyatt Hyderabad Gachibowli

Populære steder å besøke i Hyderabad

Charminar
Bilde av Charminar

Charminar

Charminar er et monument som ble reist sent i det 16. århundre for å feire at et pestutbrudd tok slutt. I dag er det et av Hyderabads mest berømte landemerker.

Golconda festning
Bilde av Golconda festning

Golconda festning

Besøk de eldgamle ruinene av Golconda-festningen og rusle rundt mellom leirmurene for å lære om moskeene, palassene og artilleriet til en gammel kultur. 

Nehru dyrepark
Bilde av Nehru dyrepark

Nehru dyrepark

I Nehru-dyrehagen kan du se dyr streife fritt omkring i sine store habitater og lære om noen av de 160 sjeldne og eksotiske artene som holder til her.

Salar Jung museum
Bilde av Salar Jung museum

Salar Jung museum

Dra på en tidsreise fra år 200 til 2000-tallet mens du titter på bøker, kunst og andre fascinerende gjenstander i samlingen til eventyreren Salar Jung. 

Chowmahalla Palace
Bilde av Chowmahalla Palace

Chowmahalla Palace

I det prektige Chowmahalla-palasset kan du se veteranbiler og familieklenodier. Du kan også beundre vakre hager, flott arkitektur og det barokke interiøret. 

Abids
Bilde av Abids

Abids

Se etter den perfekte gaven å ta med hjem når du stikker innom Abids, et godt besøkt shoppingområde i Hyderabad. Stedet er kjent for sine mange restauranter, noe du burde oppleve under turen.