Bilutleie i Stansted

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Stansted

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Stansted

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Stansted
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hva koster det per dag å leie bil fra London (STN-Stansted)?
På London (STN-Stansted) kan du få priser fra bare 553 kr per dag. Dette er basert på prisene de siste sju dagene. Kjører du selv, er det kun du som bestemmer hvor du skal.
Kan jeg leie bil fra London (STN-Stansted)?
Det er enkelt å hente en leiebil hos et av leiebilselskapene i nærheten av London (STN-Stansted). Det finnes flere leverandører å velge mellom. Se gjennom tilbudene til Europcar, Alamo, Enterprise, National og Sixt.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen fra London (STN-Stansted)?
Hvis du må endre planene, kan de fleste bestillinger kanselleres uten gebyr. Forhåndsbetalte bestillinger må imidlertid kanselleres minst seks timer før bilen skal hentes, for å få full refusjon. Les avbestillingsreglene for eventuelle unntak. Du kan også gå til kundeservicesiden vår for mer informasjon.
Hvorfor bør jeg leie bil fra London (STN-Stansted) gjennom Expedia?
Leter du etter leiebil fra London (STN-Stansted), er det en god idé å gå til Expedia. Med våre eksklusive medlemstilbud og rabatter er det enkelt å få en glimrende pris. Har du lyst til å spare enda mer? Da kan du slå sammen bestillingene dine til en pakkereise. Vi gjør det enkelt å planlegge den neste reisen – fra aktiviteter og leiebil til flyreiser og overnatting.
Hvordan finner jeg de beste leiebiltilbudene på London (STN-Stansted) gjennom Expedia?
Det er enkelt og greit å finne fantastiske tilbud på leiebil fra London (STN-Stansted) med Expedia. Bare velg hva slags bil du vil ha, oppgi litt informasjon og sammenlign priser fra ledende leverandører. Hvorfor ikke legge til fly og hotell i bestillingen? Ved å lage en pakkereise kan du spare enda mer.
Hvor gammel må du være for å leie bil på London (STN-Stansted)?
Hvis du er 21 eller eldre, kan du leie bil i Bishop’s Stortford. De fleste selskaper krever at yngre sjåfører betaler et ekstra gebyr. Aldersgrensen kan dessuten være høyere hvis du vil leie store eller mer luksuriøse biler. Spør leverandøren du vil leie hos, for å unngå problemer når du skal hente bilen.
Hva trenger du for å leie bil på London (STN-Stansted)?
De fleste bilutleiebyråer krever følgende: gyldig førerkort og kredittkort. Hvis du ikke vil bruke selskapets forsikring, må du sannsynligvis legge frem dokumentasjon på egen forsikring. Vær oppmerksom på at krav som dette kan variere fra selskap til selskap, så det er lurt å sjekke på forhånd for å unngå kjedelige forsinkelser.
Hva er den laveste leiebilprisen på London (STN-Stansted)?
Vi kan glede deg med at 553 kr var den laveste dagsprisen for å leie bil på London (STN-Stansted) de siste sju dagene. Med slike lave priser kommer du deg på biltur med penger til overs.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger på London (STN-Stansted)?
Klart det. Uansett om du vil leie en bil i noen dager, én måned eller lenger, gjør vi det enkelt å bestille den perfekte bilen. Besøk siden vår for langtidsleie, sammenlign prisene og gjør et kupp på London (STN-Stansted).
Hvor kan jeg leie bil på London (STN-Stansted) hvis jeg er under 25 år gammel?
Det avhenger av flere faktorer. Vi anbefaler at du tar en titt på leverandørene på London (STN-Stansted), for å se om de leier biler til sjåfører under 25, og om det kreves ekstra betaling. Den beste måten å gjøre dette på er å gå gjennom betingelsene og vilkårene. Det er kjedelig med overraskelser når du skal hente bilen, så sørg for at du forstår alle regler som kan gjelde for deg.