Storbritannia kan ha innført reiserestriksjoner, inklusive karantene, i forbindelse med koronasituasjonen.

Hoteller i Bishop's Stortford

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Bishop's Stortford

Little Hallingbury Mill
Hent priser
5.02 km fra sentrum
4/5Very Good! (45 anmeldelser)

"Ich war nicht in dieser Unterkunft. Ich hatte eine Absage erhalten"…"

Anmeldelse skrevet 31. mar. 2019

Little Hallingbury Mill
The Cottage Guest House
Prisen er 920 kr per natt
1.75 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (169 anmeldelser)
Lite, men greit

"Koselig lite hus"…"

Anmeldelse skrevet 7. okt. 2015

The Cottage Guest House
Bonningtons
3 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 801 kr per natt
4.34 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (141 anmeldelser)

"Lovely location, in picturesque village. The rooms are very comfortable."…"

Anmeldelse skrevet 8. des. 2019

Bonningtons

Du kan få enda lavere priser

Med medlemspriser kan du akkurat nå spare 10 % eller mer på tusenvis av overnattingssteder.
Ramada by Wyndham London Stansted Airport
3.5 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 488 kr per natt
0.8 km fra sentrum
3.5/5Good! (981 anmeldelser)
Greit Hotel

"Trenger service på arcondition anleggene. Det første laget høye lyder og det andre randt det vann i fra. Sengene var myke og gode"…"

Anmeldelse skrevet 23. mai 2019

Ramada by Wyndham London Stansted Airport
Ravens House Sapphire Apartments
Hent priser
3.06 km fra sentrum
3.5/5Good! (2 anmeldelser)
Excellent Apartment

"Good location, close to station, cinema and other amenities. Nice views. Apartment was spacious, well equipped and furnished and the kitchen had a dishwasher and clothes washer/dryer. The owner met us at the apartment to give us keys and show us round."…"

Anmeldelse skrevet 14. nov. 2019

Ravens House Sapphire Apartments
The PitStop
4 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 050 kr per natt
5.13 km fra sentrum
4.6/5Exceptional! (29 anmeldelser)
en opplevelse

"supert innredet b&b som bør oppleves. Meget hyggelige eiere også."…"

Anmeldelse skrevet 13. jul. 2013

The PitStop
Spellbrook Farm B&B
Prisen er 850 kr per natt
5.48 km fra sentrum
4.2/5Very Good! (6 anmeldelser)

"Made very welcome by friendly host. Comfortable, spacious and peaceful accommodation with views over the garden and stream. Lovely selection of breakfast items including fresh baked bread. Well-equipped with kitchen items etc. Looking forward to our next stay. Thank you."…"

Anmeldelse skrevet 15. aug. 2019

Spellbrook Farm B&B
Old Thatch Bambers Green
Prisen er 767 kr per natt
5.94 km fra sentrum
4.7/5Exceptional! (9 anmeldelser)
Handy for Stansted

"Excellent little place handy for Stansted. Owners obviously care a lot about the property and it was full of nice little touches to ensure a nice stay. Thanks"…"

Anmeldelse skrevet 13. mar. 2020

Old Thatch Bambers Green
Days Inn by Wyndham London Stansted Airport
2.5 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 423 kr per natt
0.8 km fra sentrum
3.6/5Good! (944 anmeldelser)

"Billig, enkelt og helt perfekt til en natts overnatting! Også veldig nærme flyplassen med enkel transport."…"

Anmeldelse skrevet 6. nov. 2019

Days Inn by Wyndham London Stansted Airport
Down Hall Hotel
4 out of 5
Prisen er 1 357 kr per natt
8.82 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (720 anmeldelser)
A great experience

"We had booked a VIP concert package which included an overnight stay with vorspiel, canapes and champagne, dinner and party overnight. A wonderful experience in beautiful surroundings. We chose to stay an extra night."…"

Anmeldelse skrevet 19. jun. 2019

Down Hall Hotel
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Bishop's Stortford
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotell i Bishop’s Stortford: Etter at lavkostflyselskapene gjorde sitt inntog, har vi blitt kjent med en lang rekke nye steder å ta ferien. Kanskje den flyplassen i Storbritannia som flest nordmenn har blitt bedre kjent med, er Stansted. Med sin beliggenhet nord for London, befinner den seg i en annen region enn Londons andre flyplasser.

Bishop’s Stortford er den nærmeste byen til Stansted, men har ikke latt seg påvirke nevneverdig av denne økte turistflommen like utenfor døren. Når du leter etter overnatting i Bishop’s Stortford sentrum, har du de samme tilbudene som du hadde før flyplassen ble så populær som den er nå.

Heldigvis har den økte utbyggingen litt nærmere Stansted gjort at du nå kan velge blant en mye større samling hoteller ved Bishop’s Stortford enn du kunne i gamle dager. Og gamle dager, det er en av byens virkelige styrker. Som mange engelske landsbyer er de stolte av historien sin, og åpner villig dørene til alle som er nysgjerrig på England i svunne tider.

Finn et billig hotell i Bishop’s Stortford

Heldigvis er det ikke sånn at hotellenes fasiliteter er middelalderske! Hvis du kommer med fly til Bishop’s Stortford, kan du la deg bli hentet av en bil på flyplassen, eller ta bussen direkte til flere av hotellene – sjekk hvilke overnattingssteder som tilbyr henting. Jo mer du betaler for rommet, desto større er sjansen for at dette er tilfellet, men ta en telefon eller send en beskjed til hotellet på forhånd så du kan være helt sikker.

Hvis du føler deg komfortabel med å kjøre på venstre side av veien, kan det absolutt heve kvaliteten på ferien din å leie bil i Bisop’s Stortford. I denne delen av England ligger det mange flotte småbyer som lokker med koselige helgemarkeder, urgamle kirker og rådhus, og selvfølgelig koselige puber som serverer herlige søndagsmiddager. Snakk med hotellbetjeningen for å få de beste stalltipsene om hvor du bør dra på oppdagelsesferd.

Hotell i Bishop’s Stortford

Nå som det har blitt lettere å finne seg et sted å bo, er det mange gode grunner til å reise til Bishop’s Stortford. Spennende turlandskap, hyggelige muligheter for shopping samt lokale, joviale nabolagspuber er gode grunner til å besøke denne lille byen. Er du i mangel av de virkelig urbane opplevelsene, tar det ikke mer enn en times tid inn til London sentrum med toget. Spør på hotellet etter rutetider.

Det sies at den som er lei av London er lei av livet. Men selv om du ikke blir lei av London, er det all grunn til å oppdage nye deler av England, og andre byer enn de aller største. Med én fot i fortiden, men resten pekende fremover, er Bishop’s Stortford en engelsk by som virkelig kan vise til en egen personlighet og et særpreg de fleste som kommer på besøk setter pris på. Med tilgang til stadig flere billige hoteller i Bishop’s Storford, er det bare et spørsmål om tid før denne store småbyen virkelig får sitt store løft.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Bishop's Stortford?
Holiday Inn Express London Stansted Airport er høyt rangert av Expedia-reisende. Et hotell 3 stjerner kan blant annet friste med gratis frokost og en restaurant. Ifølge anmeldelser fra reisende er The Great Hallingbury Manor Hotel og Radisson Blu Hotel London Stansted Airport også to gode valg for turen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Bishop's Stortford hvis jeg må avbestille?
Ja, de fleste hotellbestillinger kan refunderes i sin helhet så lenge du avbestiller før overnattingsstedets frist for avbestilling, som vanligvis er innen 24–48 timer før du planlegger å ankomme. Selv om du egentlig ikke kan få noen refusjon for bestillingen din, kan det hende at du kan avbestille og få en refusjon i løpet av 24 timer etter bestilling. Oppgi dato, klikk på <<Søk>>, og filtrer deretter på <<Gratis avbestilling>> for å få tilbud i Bishop’s Stortford.
Hvilket overnattingssted er best for en budsjettvennlig ferie i Bishop's Stortford?
Basert på anmeldelser er Days Inn by Wyndham London Stansted Airport et populært overnattingssted med 2,5 stjerner. et hotell er perfekt for reisende som er på utkikk etter et rimeligere sted å bo, og kan friste med blant annet gratis wi-fi. Noen andre rimelige alternativer er Ramada by Wyndham London Stansted Airport og Holiday Inn Express London Stansted Airport.
Hva er det beste overnattingsstedet for en tur med hele familien til Bishop's Stortford?
Radisson Blu Hotel London Stansted Airport er et populært overnattingssted på Expedia 4 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet et innendørsbasseng og 3 restauranter. Noen andre alternativer for reiser med barn er Days Inn by Wyndham London Stansted Airport og Holiday Inn Express London Stansted Airport. Attraksjoner som Paradise villdyrpark og Lee Valley senter for elvepadling ligger i området og passer for barn i alle aldre.
Hvilket overnattingssted er best for par som skal reise til Bishop's Stortford?
Down Hall Hotel er et overnattingssted 4 stjerner. et hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med sengetøy av topp kvalitet og spa med full service. Andre valgmuligheter for en romantisk ferie er The Great Hallingbury Manor Hotel og Bonningtons.
Hva er det beste dyrevennlige overnattingsstedet i Bishop's Stortford?
Days Inn by Wyndham London Stansted Airport er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet gratis wi-fi. Yew Tree Inn Hotel er også en valgmulighet hvis du skal ha med kjæledyret ditt.
Hva er det beste luksuriøse overnattingsstedet i Bishop's Stortford?
Radisson Blu Hotel London Stansted Airport har 4 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som er på utkikk etter et elegant sted å bo. et hotell kan blant annet friste med 3 restauranter og en bar. Down Hall Hotel og The Great Hallingbury Manor Hotel er også to eksklusive overnattingssteder for ferien din.
Hva er det beste hotellet for en golfferie i Bishop's Stortford?
Ramada by Wyndham London Stansted Airport er et populært overnattingssted 3,5 stjerner, og er en favoritt blant golfentusiaster. et hotell kan blant annet friste med en restaurant og gratis wi-fi. Noen andre alternativer hvis du vil bo nær en golfbane, er Days Inn by Wyndham London Stansted Airport og The Great Hallingbury Manor Hotel. Du kan spille golf på Bishop’s Stortford Golf Club i løpet av ferien.
Hvilke overnattingssteder i Bishop's Stortford har basseng?
Radisson Blu Hotel London Stansted Airport er et hotell med 4 stjerner og kan friste med innendørsbasseng, 3 restauranter og gratis wi-fi.

Nylige anmeldelser i Bishop's Stortford

Flere reisealternativer