Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller i Bishop's Stortford

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Bishop's Stortford

The Green Man Boutique Hotel
3 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 095 kr per natt
3 km fra sentrum
3.8/5Good! (85 anmeldelser)
Tæt på lufthavn

"Tæt på lufthavn. Fin lille sted. Kan anbefales."…"

Anmeldelse skrevet 19. feb. 2020

The Green Man Boutique Hotel
Little Hallingbury Mill
Hent priser
5.02 km fra sentrum
4/5Very Good! (45 anmeldelser)

"Ich war nicht in dieser Unterkunft. Ich hatte eine Absage erhalten"…"

Anmeldelse skrevet 31. mar. 2019

Little Hallingbury Mill
Bonningtons
3 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 826 kr per natt
4.35 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (141 anmeldelser)

"Lovely location, in picturesque village. The rooms are very comfortable."…"

Anmeldelse skrevet 8. des. 2019

Bonningtons
The Cottage @ the Green man
Hent priser
2.99 km fra sentrum
3.5/5Good! (25 anmeldelser)

"It was easy to gain entry with clear instructions for out hours! Great shower, ensuite clean & crisp sheets"…"

Anmeldelse skrevet 4. apr. 2020

The Cottage @ the Green man
Ramada by Wyndham London Stansted Airport
Prisen er 465 kr per natt
0.8 km fra sentrum
3.6/5Good! (1,527 anmeldelser)
Greit Hotel

"Trenger service på arcondition anleggene. Det første laget høye lyder og det andre randt det vann i fra. Sengene var myke og gode"…"

Anmeldelse skrevet 23. mai 2019

Ramada by Wyndham London Stansted Airport
Days Inn by Wyndham London Stansted Airport
Hent priser
0.8 km fra sentrum
3.6/5Good! (941 anmeldelser)

"Billig, enkelt og helt perfekt til en natts overnatting! Også veldig nærme flyplassen med enkel transport."…"

Anmeldelse skrevet 6. nov. 2019

Days Inn by Wyndham London Stansted Airport
Ravens House Sapphire Apartments
Hent priser
3.06 km fra sentrum
3.5/5Good! (2 anmeldelser)
Excellent Apartment

"Good location, close to station, cinema and other amenities. Nice views. Apartment was spacious, well equipped and furnished and the kitchen had a dishwasher and clothes washer/dryer. The owner met us at the apartment to give us keys and show us round."…"

Anmeldelse skrevet 14. nov. 2019

Ravens House Sapphire Apartments
Radisson Blu Hotel London Stansted Airport
Prisen er 1 160 kr per natt
4.48 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (4,479 anmeldelser)
Good stay

"Showers in the Women wardrobe were not clean both days. Otherwise the stay was wonderful."…"

Anmeldelse skrevet 24. feb. 2020

Radisson Blu Hotel London Stansted Airport
The PitStop
4 out of 5
Prisen er 1 083 kr per natt
5.13 km fra sentrum
4.6/5Exceptional! (29 anmeldelser)
en opplevelse

"supert innredet b&b som bør oppleves. Meget hyggelige eiere også."…"

Anmeldelse skrevet 13. jul. 2013

The PitStop
Down Hall Hotel
4 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 332 kr per natt
8.82 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (704 anmeldelser)
A great experience

"We had booked a VIP concert package which included an overnight stay with vorspiel, canapes and champagne, dinner and party overnight. A wonderful experience in beautiful surroundings. We chose to stay an extra night."…"

Anmeldelse skrevet 19. jun. 2019

Down Hall Hotel
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Bishop's Stortford
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotell i Bishop’s Stortford: Etter at lavkostflyselskapene gjorde sitt inntog, har vi blitt kjent med en lang rekke nye steder å ta ferien. Kanskje den flyplassen i Storbritannia som flest nordmenn har blitt bedre kjent med, er Stansted. Med sin beliggenhet nord for London, befinner den seg i en annen region enn Londons andre flyplasser.

Bishop’s Stortford er den nærmeste byen til Stansted, men har ikke latt seg påvirke nevneverdig av denne økte turistflommen like utenfor døren. Når du leter etter overnatting i Bishop’s Stortford sentrum, har du de samme tilbudene som du hadde før flyplassen ble så populær som den er nå.

Heldigvis har den økte utbyggingen litt nærmere Stansted gjort at du nå kan velge blant en mye større samling hoteller ved Bishop’s Stortford enn du kunne i gamle dager. Og gamle dager, det er en av byens virkelige styrker. Som mange engelske landsbyer er de stolte av historien sin, og åpner villig dørene til alle som er nysgjerrig på England i svunne tider.

Finn et billig hotell i Bishop’s Stortford

Heldigvis er det ikke sånn at hotellenes fasiliteter er middelalderske! Hvis du kommer med fly til Bishop’s Stortford, kan du la deg bli hentet av en bil på flyplassen, eller ta bussen direkte til flere av hotellene – sjekk hvilke overnattingssteder som tilbyr henting. Jo mer du betaler for rommet, desto større er sjansen for at dette er tilfellet, men ta en telefon eller send en beskjed til hotellet på forhånd så du kan være helt sikker.

Hvis du føler deg komfortabel med å kjøre på venstre side av veien, kan det absolutt heve kvaliteten på ferien din å leie bil i Bisop’s Stortford. I denne delen av England ligger det mange flotte småbyer som lokker med koselige helgemarkeder, urgamle kirker og rådhus, og selvfølgelig koselige puber som serverer herlige søndagsmiddager. Snakk med hotellbetjeningen for å få de beste stalltipsene om hvor du bør dra på oppdagelsesferd.

Hotell i Bishop’s Stortford

Nå som det har blitt lettere å finne seg et sted å bo, er det mange gode grunner til å reise til Bishop’s Stortford. Spennende turlandskap, hyggelige muligheter for shopping samt lokale, joviale nabolagspuber er gode grunner til å besøke denne lille byen. Er du i mangel av de virkelig urbane opplevelsene, tar det ikke mer enn en times tid inn til London sentrum med toget. Spør på hotellet etter rutetider.

Det sies at den som er lei av London er lei av livet. Men selv om du ikke blir lei av London, er det all grunn til å oppdage nye deler av England, og andre byer enn de aller største. Med én fot i fortiden, men resten pekende fremover, er Bishop’s Stortford en engelsk by som virkelig kan vise til en egen personlighet og et særpreg de fleste som kommer på besøk setter pris på. Med tilgang til stadig flere billige hoteller i Bishop’s Storford, er det bare et spørsmål om tid før denne store småbyen virkelig får sitt store løft.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Bishop's Stortford?
Radisson Blu Hotel London Stansted Airport er høyt rangert av Expedia-reisende. Et hotell 4 stjerner kan blant annet friste med 3 restauranter og innendørsbasseng. Ifølge anmeldelser fra reisende er Holiday Inn Express London Stansted Airport og The Great Hallingbury Manor Hotel også to gode valg for turen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Bishop's Stortford hvis jeg må avbestille?
Ja, de fleste hotellbestillinger kan refunderes i sin helhet så lenge du avbestiller før overnattingsstedets frist for avbestilling, som vanligvis er innen 24–48 timer før du planlegger å ankomme. Selv om du egentlig ikke kan få noen refusjon for bestillingen din, kan det hende at du kan avbestille og få en refusjon i løpet av 24 timer etter bestilling. Oppgi dato, klikk på <<Søk>>, og filtrer deretter på <<Gratis avbestilling>> for å få tilbud i Bishop’s Stortford.
Hvilket overnattingssted er best for en budsjettvennlig ferie i Bishop's Stortford?
Basert på anmeldelser er Ramada by Wyndham London Stansted Airport et populært overnattingssted med 3,5 stjerner. et hotell passer for prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og gratis parkering. Noen andre rimelige alternativer er Days Inn by Wyndham London Stansted Airport og The Great Hallingbury Manor Hotel.
Hva er det beste overnattingsstedet for en tur med hele familien til Bishop's Stortford?
Down Hall Hotel er et populært overnattingssted på Expedia 4 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet en restaurant og gratis parkering. Noen andre alternativer for reiser med barn er The White House og The Cottage Guest House. Attraksjoner som Paradise villdyrpark og Lee Valley senter for elvepadling ligger i området og passer for barn i alle aldre.
Hvilket overnattingssted er best for par som skal reise til Bishop's Stortford?
Bonningtons er et overnattingssted 3 stjerner. et B&B-hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med gratis parkering. Andre valgmuligheter for en romantisk ferie er Down Hall Hotel og Radisson Blu Hotel London Stansted Airport.
Hva er det beste dyrevennlige overnattingsstedet i Bishop's Stortford?
Days Inn by Wyndham London Stansted Airport er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet gratis wi-fi. The Yew Tree er også en valgmulighet hvis du skal ha med kjæledyret ditt.
Hva er det beste luksuriøse overnattingsstedet i Bishop's Stortford?
Down Hall Hotel har 4 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som er på utkikk etter et elegant sted å bo. et hotell kan blant annet friste med en restaurant og spa med full service. Et annet eksklusivt alternativ for ferien din er The Great Hallingbury Manor Hotel.
Hva er det beste overnattingsstedet med boutique-stil i Bishop's Stortford?
The Green Man Boutique Hotel er et overnattingssted 3 stjerner, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. et gjestehus kan blant annet friste med både en restaurant og gratis parkering.
Hva er det beste hotellet for en golfferie i Bishop's Stortford?
Woodlands Lodge er et populært overnattingssted. et B&B-hotell er blant annet en favoritt blant golfentusiaster. Hvis du vil bo i nærheten av en golfbane når du er i byen, er Pearse House Guest House også et bra alternativ. Du kan spille golf på Bishop’s Stortford Golf Club i løpet av ferien.
Hva er det beste spahotellet i Bishop's Stortford?
Down Hall Hotel er blant de beste spahotellene med restaurant, helsestudio, tennisbaner og bar/lounge. På Eden Spa kan du nyte ansiktsbehandlinger, kroppsskrubb eller svensk massasje. Bishop’s Stortford har også andre populære spahoteller, som Radisson Blu Hotel London Stansted Airport og Hunters Meet Hotel, Hatfield Heath Near Bishop’s Stortford.
Hvordan er det å overnatte i Bishop's Stortford?
Familier kan finne barnevennlige aktiviteter i Bishop’s Stortford, og reisemålet byr dessuten på trivelige barer, flotte restauranter og koselige kaffebarer, som de besøkende liker godt. En hyggelig lokalbefolkning og fotgjengervennlige gater er også noe av det som trekker folk til byen. Noen av områdets mest populære attraksjoner er Audley End House (herskapshus), Chelmsford City Racecourse og Paradise villdyrpark. I Bishop’s Stortford kan du velge mellom 47 hoteller og andre overnattingssteder.
Hva bør jeg gjøre i Bishop's Stortford?
Noen av de mest besøkte severdighetene i byen er Bishop’s Stortford Golf Club, Rhodes Arts Complex og Hatfield Forest. I tillegg finner du Audley End House (herskapshus) og Chelmsford City Racecourse i området.

Nylige anmeldelser i Bishop's Stortford

Flere reisealternativer