Hoteller i Hirtshals

Hirtshals, Nordjylland, Danmark

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Hoteller i Hirtshals

4 Person Ferie Hjemme i Hirtshals
4 Stjerners Feriehus i Hirtshals
Motel Nordsøen
3 out of 5
Niels Juelsvej 32, Hirtshals
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
822 kr
per night
Mar 2 - Mar 3
3.8/5Good! (580 anmeldelser)

"Veldig hyggelig sted med utrolig hjelpsomme ansatte"…"

Anmeldelse skrevet 4. okt. 2019

Motel Nordsøen
Hotel Strandlyst
3 out of 5
Strandvejen 20, Hirtshals
Hent priser
3.4/5Good! (184 anmeldelser)

"Rimelig priser. God str på familierom. God frokost. Dårlig støvtørket på rommet."…"

Anmeldelse skrevet 11. aug. 2019

Hotel Strandlyst
B&B by the Sea Hirtshals
2.5 out of 5
Kystvejen 53, Hirtshals
Hent priser
4.6/5Wonderful! (24 anmeldelser)

"Veldig god frokost!"…"

Anmeldelse skrevet 3. okt. 2019

B&B by the Sea Hirtshals
4 Stjerners Feriehus i Hirtshals
5 Stjerners Feriehus i Hirtshals
5 Stjerners Feriehus i Hirtshals
3-roms Innkvartering i Hirtshals
Kjærlig Utformet Feriehus på en Vakker Naturtomt nær Stranden
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Hirtshals
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Hirtshals

Hotell Hirtshals: Hirtshals er en koselig by i Danmark med rundt 7000 innbyggere. Siden byen er såpass liten, er det begrenset med hoteller i Hirtshals. Du finner ikke de virkelig billige hotellene eller luksushotellene her, men det er noen hoteller i mellomsegmentet å velge mellom.

Hotellene ligger sentralt plassert i byen, så du trenger ikke bekymre deg for å ende langt unna stedene hvor det meste foregår i byen. Hotellrommene har jevnt over en god standard, og prisen er heller ikke avskrekkende. Du kan velge mellom familiehoteller, strandhoteller og romantiske hoteller, og alle hotellene er dyrevennlige hoteller.

Litt om Hirtshals

For nordmenn er Hirtshals hovedsakelig kjent som en av byen i Danmark man kan ta ferge til fra Norge. Det går ferger til Hirtshals fra Bergen, Stavanger, Kristiansand, Larvik og Langesund, og disse benyttes ofte av nordmenn til korte helgeturer eller når man skal på en lenger ferie til Danmark. Byen har også en imponerende havn, som faktisk er Danmarks nest største fiskehavn. Når det kommer til turisme, kan byen by på en rekke spennende museer, strender, et akvarium, aktiviteter for unge og muligheten til å spille golf på en flott bane.

Severdigheter i Hirtshals

Det er mye spennende å se i Hirtshals, og byen har blant annet mange flotte kirker. Ta en sykkeltur til Horne kirke eller besøk Hirtshals kirke. Besøk deretter Hirtshals Fyr, hvor det er mulighet for guidede omvisninger. Avslutt runden med å se noen av byens kjente bygg, som Tornby Gl.Købmandsgaard. Gården er et samarbeid mellom 10 Tornby-forretninger og omtrent 70 frivillige medhjelpere. Gården består av en butikk, kaffestue og en utstilling om natur og kystkultur, som er åpen hele året. Herregården Odden er en annen storslått bygning i byen fra 1400-tallet. I bygningen finner du et koselig museum og en kafé, og bygget ligger idyllisk til i Hirtshals.

Familieaktiviteter

Hvis du reiser sammen med barn, er det obligatorisk å besøke Nordsøen Oceanarium. Dette er Nord-Europas største akvarium, og har akvarier som til sammen rommer 4,5 millioner liter vann. Her kan du se mange forskjellige havdyr, fra små fisker til lekne seler. Havdyrene mates i løpet av dagen, og du kan se det hele på nært hold. Ta med deg hele familien på en ”ekspedisjon” til akvariets forskjellige destinasjoner, og vi lover deg at hele familien vil kose seg. En annen populær attraksjoner for familier, er byens dyrepark og lekeland. I dyreparken er det mer enn 500 dyr, og alle er av den søte sorten. Her finner du hester, lamaer, gjess, rådyr og griser, for å nevne noen. I lekelandet kan barna kose seg med klatrestativer, husker, hoppeputer og månebiler. I tillegg er en ekte fiskebåt trukket på land, som barna kan utforske.

Museer

Er du av den typen som liker å besøke museer, kan Hirtshals friste med Bunkersmuseet og Hirtshals Museum. Førstnevnte er, som navnet tilsier, et museum med fokus på bunkere, nærmere bestemt bunkerne som ble bygget av tyskerne under andre verdenskrig. Hirtshals Museum ligger i en gammel fiskerbolig fra 1880, og har fokus på byens historie.

Hotellbestilling: Hirtshals

Søk etter et hotell i Hirtshals. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Hirtshals ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Hirtshals.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Hirtshals. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Hirtshals for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Hirtshals. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Hirtshals.

Ofte stilte spørsmål

Nylige anmeldelser i Hirtshals

Flere reisealternativer