Reiser til Gudvangen 2023

Bestill et hotell + fly eller leiebil samtidig og få rabatter

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Skreddersy ferien din enkelt med alt på ett sted.

Fullt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar når du bestiller flyreise og hotell samtidig, og samle Expedia Rewards-poeng til fremtidige reiser

De mest populære hotellene i Gudvangen

Gudvangen Budget Hotel
Gudvangen Budget Hotel
2.5 out of 5
Fetagata 17, Aurland, Vestland, 5747
Prisen er 1 453 kr per natt fra 7. jun. til 8. jun.
1 453 kr
per natt
7. jun.–8. jun.
8,2/10 Very Good! (91 anmeldelser)
Gudvangen Bugdet Hotel
"Fint rom med gode senger. Helt utrolige utsikter inn i Nærøyfjorden fra hotellområdet. Kort kjøretur til Flåm."

Anmeldelse skrevet 15. aug. 2021

Gudvangen Budget Hotel
Gudvangen Fjordtell
Gudvangen Fjordtell
2.5 out of 5
Fetagata 43, Aurland, Vestland
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 2 108 kr per natt fra 8. jun. til 9. jun.
2 108 kr
per natt
8. jun.–9. jun.
7,8/10 Good! (455 anmeldelser)
"Helt topp , gode senger fint og nyoppusset og eventyrlig mat"

Anmeldelse skrevet 15. sep. 2021

Gudvangen Fjordtell
Gudvangen Camping
Gudvangen Camping
3 out of 5
Nærøydalen 27, Aurland
9,2/10 Wonderful! (13 anmeldelser)
Fin plass, ryddig og rent
"Vi var familie på 5 og fikk en hytte med bad, kjøkken , stue og hems, rent og fint. Nydelig plass med flott utsikt om morgenen når solen kom opp over fjellene.. Absolutt å anbefale."

Anmeldelse skrevet 28. jul. 2021

Gudvangen Camping
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til Gudvangen?
Med priser som starter fra , er en pakkereise din inngang til å reise rimelig. Skreddersy din reise til Gudvangen ved å velge og vrake fra utvalget av hoteller, flyreiser og leiebiler.
Kan jeg avbestille pakkereisen til Gudvangen hvis jeg ikke kan reise?
Du kan alltid kansellere eller endre en bestilling, men hvorvidt du belastes med et gebyr vil avhenge av flere ting. Hvis du har bestilt en pakkereise til Gudvangen i løpet av de siste 24 timene, kan du muligens endre eller avbestille reiseplanen kostnadsfritt. Hvis det har gått lenger tid, vil hotellet, flyselskapet eller bilutleiefirmaet muligens belaste et gebyr. Ta en nærmere titt på vår kundeserviceportal for mer informasjon.
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til Gudvangen?
Våre pakkereiser til Gudvangen byr på gode sparemuligheter for budsjettbevisste reisende. Du kan spare stort på å sette sammen overnatting, fly og leiebil til en praktisk pakkereise. Men lave priser er bare begynnelsen på din neste drømmeferie. Når du bestiller hos Expedia, kan du velge blant over 500 flyselskaper og over 1 000 000 overnattingssteder i alle deler av verden. Uansett budsjett og preferanser, kan du skreddersy en pakke som er helt perfekt for deg.
Hvor bør man bo i Gudvangen?
Gudvangen har en hel del fascinerende severdigheter å besøke, blant annet Cruise med bilferge Gudvangen−Kaupanger. Bestiller du hotell like ved, så blir sightseeingen mye enklere.
Hvilke er de beste hotellene i Gudvangen?
Hvis det er første gang du overnatter i Gudvangen, kan du vurdere å bo på Gudvangen Camping eller Gudvangen Budget Hotel. Begge overnattingsstedene tilbyr bra service og er populære blant mange besøkende.
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Gudvangen?
Det avhenger av flyselskapet, men normalt sett kan du finne priser på internasjonale flyvninger på Expedia nærmere et år i forveien. Selv om det ofte anbefales å bestille i god tid, kan heldige reisende av og til finne en billigere billett bare noen uker før avreise.
Hva inkluderer en pakkereise til Gudvangen fra Expedia?
Flyreiser, hoteller og leiebiler – vi gir deg de beste tilbudene. Du trenger bare å bestemme deg for den kombinasjonen som passer deg best. Etter at du har bestilt, kan du legge til spennende ting som sightseeingaktiviteter. Våre pakkereiser gjør det lett å skreddersy en uforglemmelig ferie i Gudvangen.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Gudvangen?
Det å bestille alle deler av ferien din sammen er en smart måte å spare penger på. Du kan kombinere leiebiler, flybilletter og hoteller til én oversiktlig pakkereise. Men hoteller er ikke det eneste alternativet. Expedia byr på alle typer overnattingssteder, inkludert ferieboliger som villaer ved stranden og ferieboliger for korttidsleie. Listen er uendelig.
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til Gudvangen hos Expedia?
Expedia gir deg tilgang til over 500 partnerflyselskaper i hele verden, så det er ikke noe problem. Det er bare å velge flyselskapet du ønsker og sette sammen en pakkereise til Gudvangen.

Populære steder å besøke