Reiserestriksjoner, inkludert karantenekrav, kan være iverksatt i Italia grunnet COVID-19.

Reiser til Genoa 2021

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Planlegg ferien din i Genoa med Expedia

  • Bestill pakkereisetilbud for 2021 nå! Kjøp overnatting, fly og leiebil samtidig og få ekstra rabatter på din neste reise!
  • Vi har valgt ut noen knallgode tilbud til deg på flotte hoteller i Genoa. Ta en titt ved å bruke søkefeltet ovenfor.
  • De fleste hotellene tilbyr gratis avbestilling*, fordi vi mener fleksibilitet er viktigere enn noensinne.

Besøk vår COVID-19-side for mer informasjon.

Start søket nå!

*Noen hoteller krever at du avbestiller minst 24−48 timer før innsjekking. Du finner mer informasjon på nettstedet.

Hvor du bør bo i Genoa

De mest populære hotellene i Genoa

AC Hotel Genova by Marriott
AC Hotel Genova by Marriott
4 out of 5
Corso Europa, 1075, Genova, GE
Prisen er 1 125 kr per natt fra 24. jan. til 25. jan.
4.1/5Very Good! (410 anmeldelser)
Hygglig opphold i Nervi

"Resepsjons personell er veldig hygglige og imøtekommene, resturangen har en etter vår mening en god meny og hygglig betening !"…"

Anmeldelse skrevet 1. feb. 2016

AC Hotel Genova by Marriott
Mercure Genova San Biagio
Mercure Genova San Biagio
4 out of 5
Via Romairone, 14, Genova, GE
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 729 kr per natt fra 21. feb. til 22. feb.
4.2/5Excellent! (812 anmeldelser)
feilplassert hotell med en stjerne for mye

"et hotell som lå vel langt unna Genova i forhold til reklamen. Hotellet lå ca 25 min unna med lokalbussen. standaren virket under et 4 stjernes hotell. lyspærermanglet på badet samt spottlys som hang og slang."…"

Anmeldelse skrevet 30. jul. 2013

Mercure Genova San Biagio
Hotel Suisse Genova
Hotel Suisse Genova
2 out of 5
Via XX Settembre 21 nero/6, Genova, GE
Prisen er 358 kr per natt fra 25. jan. til 26. jan.
3.8/5Good! (45 anmeldelser)
Soggiorno confortevole

"Il soggiorno è stato tranquillo. Il personale dell'Hotel è sempre stato disponibile per qualsiasi esigenza. L'Hotel è ben curato, pulito e accogliente. Posso ritenermi soddisfatta."…"

Anmeldelse skrevet 12. jul. 2020

Hotel Suisse Genova
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.
0

Populære aktiviteter i Genoa

Strandferie i Genoa (og omegn)

Reiser du til Genoa (og omegn), kan du endelig lene deg tilbake og senke skuldrene. Uansett om planen er å nyte freden og roen ved vannet eller gå en tur langs vannkanten og se etter unike skjell, er Genoa (og omegn) midt i blinken. Vil du holde deg nær sentrum, bør du velge et hotell i nærheten av Arenzano strand. Denne stranden ligger bare 20 kilometer unna. Vi kan også friste med pakkereiser til Genoa (og omegn) med hotell nær Spiaggia Circolo Velico Luigi Sirombra og Canoa Arenzano, to andre populære strender.

Dette bør du vite om Genoa (og omegn)

  • Sjekk inn på et av våre strandhoteller i Genoa (og omegn) for å få en ekstra deilig ferie. Da er det bare å slenge på seg skoene for å kjenne på vannet og nyte den nydelige soloppgangen.
  • Våre leiligheter, f.eks. Lussuosa Dimora del Piombo og La Casa di Dante by Wonderful Italy, er svært populære blant alle slags reisende. Se på fasilitetene som tilbys, og gjør deg klar til ferien i Genoa (og omegn).
  • På vår side med aktiviteter i Genoa (og omegn) finner du gode forslag til severdigheter og aktiviteter i området. Lite måler seg imidlertid med lokalkunnskap, og siden det bor rundt 580 200 mennesker i Genoa (og omegn), er det mange du kan spørre for å få noen gode tips.
  • Få gode priser med Genoa (og omegn)-pakkereiser. Med alt du sparer, har du mer til overs å bruke på opplevelser. Genova havnesenter, Gaslini sykehus og San Martino polikliniske sykehus er steder du ikke bør gå glipp av.

Spar tid og penger med Genoa (og omegn)-pakkereiser

Hvordan kan jeg enklest spare penger på ferien min til Genoa (og omegn)?

Med Genoa (og omegn)-pakkereiser fra Expedia er det enkelt å spare penger. Bestill nå for å få mer å rutte med – så enkelt er det! Databasen vår kan friste med over 500 flyselskaper og over 1 000 000 forskjellige overnattingssteder. Når du har så mye å velge mellom, er det ikke noe problem å organisere drømmereisen. Er du bekymret for at planene dine skal endre seg? Du kan endre mange bestillinger uten å betale gebyrer.

Hvilke flyplasser kan jeg fly til når jeg skal til Genoa (og omegn)?

Det er enkelt å bestille flyreiser til Genoa (og omegn), ettersom det bare finnes én hovedflyplass i byen. På Genoa (GOA-Cristoforo Colombo) lander og letter det 256 fly per måned.

Hva slags overnattingssteder er mest populære i Genoa (og omegn)?

Med mange fristende leiligheter og private ferieboliger, har de som reiser til Genoa (og omegn) mye å velge mellom. Dette er definitivt to av de mest populære alternativene. Men hvis ingen av disse frister, bør du også ta en titt på hoteller og bed and breakfast.

Hva består en bestilling på Expedia av?

Med våre Genoa (og omegn)-pakkereiser kan du bestille hoteller, flyreiser, leiebiler, sightseeingturer og opplevelser. Pakkene kan bestå av det du måtte ønske – alle alternativene eller en valgfri kombinasjon. Jo flere alternativer du legger til, desto mer rabatt får du!