Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Romantiske hoteller i Gdańsk

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Romantiske hoteller populære blant reisende

Hotel Podewils in Gdansk
5 out of 5
Szafarnia 2, Gdansk, Pomerania
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 574 kr per natt
4.8/5Exceptional! (217 anmeldelser)

"Fantastic, old and charmy hotel. The staff was very kind and helpful and did all they could to make the stay as good as possible. Even the weatherforecast for the next day was delivered as a handwritten note on your pillow before night."…"

Anmeldelse skrevet 30. des. 2019

Hotel Podewils in Gdansk
Hotel Almond Business & SPA
Passer godt til par
4 out of 5
ul. Torunska 12, Gdansk
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 590 kr per natt
4.6/5Exceptional! (1,168 anmeldelser)
Par liker: spa, bar, boblebad
Reisende sier …

"Rent og pent. Spa behandlinga var super. Basseng og sauna med i prisen. Nydelig frokost. Nært til gamlebyen som var helt topp👍"…"

Anmeldelse skrevet 2. feb. 2020

Hotel Almond Business & SPA
Hilton Gdansk
Passer godt til par
5 out of 5
Targ Rybny 1, Gdansk, Pomerania
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 038 kr per natt
4.5/5Wonderful! (998 anmeldelser)
Par liker: spa, restaurant ved bassenget
Luksushotell, til nesten luksuspris!

"Hadde ett meget fint opphold, utrolig fint hotell, flott beliggenhet og utrolig god service fra all betjening som resepsjonistene, vaktmesterne, renholdere og bartendere/servitører. Alle hilser, er høffelige og slår av en hyggelig liten prat om du skulle være av den utadvendte typen! Herlig med basseng ..."…"

Anmeldelse skrevet 9. mar. 2020

Hilton Gdansk
Hotel Gdańsk
Passer godt til par
5 out of 5
Szafarnia 9, Gdansk, Pomerania
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 768 kr per natt
4.5/5Wonderful! (964 anmeldelser)
Par liker: spa, behandlingsrom for par, uteservering
Anbefales !

"Kjempefine og romslige rom. Sentral beliggenhet. Frokosten var god og variert. Hyggelig betjening. Kommer gjerne igjen 😊"…"

Anmeldelse skrevet 21. jan. 2020

Hotel Gdańsk
Apartamenty VNS
3 out of 5
ul. Dlugie Pobrzeze 14, Gdansk, Pomerania
Hent priser
4.5/5Wonderful! (190 anmeldelser)
Fin leilighet med topp beliggenhet!’

"Flott leilighet - veldig sentralt i Gamlebyen. Det var varmt i Gdansk denne uka, og selv om det var ei vifte i leiligheten, så savna vi air-condition. Ellers var alt veldig bra til en rimelig penge😊"…"

Anmeldelse skrevet 29. jun. 2019

Apartamenty VNS
Dwór Oliwski City Hotel & SPA
Passer godt til par
5 out of 5
Bytowska 4, Gdansk, Pomerania
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 838 kr per natt
4.4/5Wonderful! (439 anmeldelser)
Par liker: spa, bar, boblebad
Obliging!

"A winning oasis for the past 10 yrs. the surroundings are filled with beautiful nature. The hotel is trad cottage style bearing signs of aging but that is a part of the pleasure deal. I requested a room with a walk in shower when ai arrived - and was allocated a room also with a round bed nearly ..."…"

Anmeldelse skrevet 10. jun. 2019

Dwór Oliwski City Hotel & SPA
Hotel Number One by Grano
Passer godt til par
3.5 out of 5
Jaglana 4, Gdansk
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 563 kr per natt
4.4/5Excellent! (819 anmeldelser)
Par liker: spa, behandlingsrom for par, bar
Reisende sier …

"God beliggenhet, men litt stusselig gate. God frokost, hyggelig betjening"…"

Anmeldelse skrevet 14. mar. 2020

Hotel Number One by Grano
Grano Apartments
Passer godt til par
4 out of 5
ul. Jaglana 4, Gdansk
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 911 kr per natt
4.3/5Excellent! (583 anmeldelser)
Par liker: spa, behandlingsrom for par, bar
Bosted i nærheten av gamlebyen i Gdansk

"Vi var 3 grupper som reiste på tur sammen, alle hadde sin egen "leilighet" med god plass, nok soveplasser, kjøkkenkrok, godt utstyrt stue med sofa, bord og tv (polsk). Det var veldig rent og pent med delikat innredning. Alle leiligheter hadde egen balkong. Godt med håndklær. Den ene av leilighetene ..."…"

Anmeldelse skrevet 7. mar. 2020

Grano Apartments
Finner du ikke det du leter etter?
Romantiske hoteller: Vi har flere hoteller av denne typen. Finn det som passer deg.
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Reiseguide: Romantiske hoteller i Gdańsk

Romantisk hotell Gdańsk: Gdansk er en av Europas hyggeligste byer, en storsjarmør på vei opp og frem blant reisende som vil oppleve det beste Polen har å by på. Det er ikke vanskelig å finne et romantisk hotell i Gdansk. I smale gater og smug ligger de tett i tett og bare venter på at du og din utkårede skal komme på besøk. Byen er full av høye, men smale bygninger med rød skorstein, et av kjennetegnene til Gdansk. Unike og sjarmerende hoteller glir rett inn her, det ene mer romantisk enn det andre. Bruk kartfunksjonen her på Expedia.no for å finne et romantisk hotell til deg og din kjære – vi tror du vil bli fornøyd!

Romantiske hoteller i Gdansk – gammel sjarm

Full av historisk sjarm som denne byen er, er det ikke vanskelig å komme i romantisk stemning. Spesielt hvis du bor på et romantisk hotell i Gdansk. Men glem ikke at byen i tillegg er et moderne kultursentrum, hvor det finnes mange varierte aktiviteter. Museer og konserter, teater og kino, og et kjøkken som ikke lenger bare kan forbindes med bare poteter og saus. Nordmenn er også veldig glad i dra på shoppingtur til Gdansk, og det finnes en rekke kjøpesentre, butikker og marketer i den Polske byen. Utelivet i denne byen står ikke tilbake for noen, og ølen er billig. Skulle du være sliten etter en lang dag med sightseeing, er det dessuten mange muligheter til å få deilige behandlinger på spa. Gdansk ligger langs Østersjøen, og er en av de tre byene i dette området som har blitt verdensberømte for sine gode spa. Når du har funnet ditt hotell i Gdansk er det bare å begynne å nyte.

Ofte stilte spørsmål

Er du på jakt etter romantiske hoteller i Gdańsk?
Er du på utkikk etter en romantisk ferie? Flotte restauranter, spennende historiske severdigheter og gode shoppingmuligheter er grunnen til at mange par velger Gdańsk. Hvis du vil vise din kjære den vakre naturen, kan vi anbefale Oliwa park, Ptasi Raj naturreservat og Mewia Lacha naturreservat. Enten du vil slappe av på spa eller nyte en romantisk middag, kan du velge mellom 11 hoteller og andre overnattingssteder i Gdańsk for å få den perfekte ferien.
Hva er det beste hotellet for par som skal reise til Gdańsk?
Hotel Gdańsk er et overnattingssted 5 stjerner. et hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med sengetøy av topp kvalitet og spa med full service. Noen andre muligheter for en romantisk ferie er Metropolis-leilighet i Sentrum av Gda?sk og Hotel Almond Business & SPA.
Hvordan er været i Gdańsk?
De varmeste månedene er vanligvis juli og juni, med en gjennomsnittstemperatur på 16 °C, og de kaldeste månedene er februar og januar, med en gjennomsnittstemperatur på -1 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Gdańsk er 729 mm.
Hva kan man gjøre i Gdańsk?
Det finnes ikke noe bedre enn å oppleve et nytt sted med sin kjære, så ta en titt på alt Gdańsk har å by på. Ønsker du og din kjære å oppleve områdets kulturelle attraksjoner, kan Gdańsk by på spennende historiske severdigheter og gode shoppingmuligheter. Hvis du skal bruke dagen til å utforske, kan vi anbefale Det gamle rådhuset i Gdánsk, Mariakirken eller Gdańsk hovedrådhus.
Hvordan er det best å komme seg rundt i Gdańsk?
For å komme deg til Gdańsk kan du fly til Gdansk (GDN-Lech Walesa), som er den nærmeste flyplassen. Den ligger 12 km fra sentrum. Hvis du vil se mer av området, kan du ta toget fra Gdańsk sentralstasjon, Gdańsk Stocznia stasjon eller Gdańsk Orunia stasjon.

Flere reisealternativer