Billige flybilletter til Leirvik

Billige flyreiser til Leirvik

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 399 kr for enveisflyvninger og 798 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
Widerøe
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines

Fly til Leirvik

Skal du fly til Leirvik eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til Leirvik. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til Leirvik eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til Leirvik eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.

Ofte stilte spørsmål

Hva er navnet på flyplassen i Leirvik?
Det finnes bare én flyplass her, nemlig Bergen (BGO-Flesland).
Kan jeg fly til Leirvik nå?
Tar du en titt på vår reiserådside for COVID-19, finner du nyttig informasjon om restriksjonene som gjelder for Leirvik, før flyet letter. Der legges det ut informasjon om alt fra helseråd til karantenekrav, så du skal være oppdatert.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Leirvik?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Leirvik, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Leirvik med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Leirvik, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er det best å reise til i Leirvik?
Reisende som planlegger en flytur til Leirvik, kan velge å lande på to hovedflyplasser. Bergen (BGO-Flesland) ligger 60 km fra bykjernen, og Haugesund (HAU-Karmøy) ligger 50 km unna.
Hvor mange flyselskaper tilbyr flyvninger til Leirvik?
17 flyselskaper har flyvninger til Leirvik fra minst 52 flyplasser i hele verden.
Hvilke flyselskaper tilbyr flyvninger til Leirvik?
Leirvik mottar det høyeste antallet flyvninger fra SAS, Norwegian Air Shuttle og Flyr AS. SAS er det mest valgte flyselskapet, og Frogner er byen de fleste passjerene flyr fra.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Leirvik?
Med omtrent 944 flyvninger uten mellomlandinger hver uke, vil du lande i Leirvik før du vet ordet av det.
Hvor har de mest populære flyvningene til Leirvik avreise fra?
De mest populære flyvningene til Leirvik har avreise fra flyplasser i Oslo, Bryn og Frogner.
Hvor lang tid tar det å fly til flyplassen i Leirvik?
Hvilken by du reiser fra, avgjør hvor lang flyturen blir. Fra Oslo til Leirvik tar det vanligvis ca. 53 min. Fra Bryn kan du forvente 53 min, mens det fra Frogner tar 53 min.
Hvordan finner jeg de billigste flybillettene til Leirvik?
Som alle bereiste jetsettere vet – ikke vent for lenge med å bestille. Billettprisene er ofte på sitt dyreste når avreisedatoen nærmer seg. En annen fantastisk måte å finne gode priser på er å sammenligne alle mulighetene. Hvis reisemålet har flere enn én flyplass, bør du sjekke hva prisen er for å fly til en av de mindre. Til slutt må du ikke glemme at førstemann til mølla får først male. Hvis du vet hva flybillettene vanligvis koster, er det lettere å ha betalingskortet klart når du finner et uslåelig tilbud. De beste tilbudene varer ikke lenge.
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Leirvik?
Avhengig av hvor du reiser fra, kan flyreisen din til Leirvik gå lett som en plett eller virke ekstra lang. Her har du noen nyttige tips som hjelper deg med å få et herlig avbrekk fra hverdagens kjas og mas.Dette pakker du i håndbagasjen:

  • Det er enkelt. Først bør du pakke pass, reiseinformasjon, kredittkort og daglige medisiner. Deretter pakker du noe som får flyturen til å gå litt raskere. For eksempel en spennende roman og en PC med forskjellige TV-serier du kan se. Tenker du å ta en liten lur, er en støttende nakkepute og øretelefoner også praktisk å ha med seg. Til slutt kan du finne plass til tannbørste og ansiktsservietter, slik at du føler deg opplagt når du er fremme.

Ikke pakk dette i håndbagasjen:

  • Selv om listen over hva som er forbudt, kan variere fra flyselskap til flyselskap, er det lurt å ikke ta med seg noe som er lett antennelig, skarpt eller eksplosivt. Dette omfatter verktøy, metallbestikk, brennstoff og fyrverkeri. Sportsutstyr som skistaver og andre ting som kan skade passasjerer, f.eks. Pepperspray og skytevåpen, er heller ikke lov å ha med seg inn i kabinen.

Dette kan du ha på deg på flyet:

  • Hovedmålet er å være så komfortabel som mulig. Du bør kle deg lagvis med løse, usyntetiske klær og ta med en genser i tilfelle det blir litt kaldt i kabinen. Det er også lurt å ha på et par romslige, flate sko ettersom føttene kan hovner opp litt i løpet av flyreisen. Pakk heller stiletthælene og de tunge fjellskoene i bagasjen du sjekker inn.
  • DVT (dyp venetrombose) oppstår ved lengre perioder med inaktivitet og er en alvorlig tilstand som kan påvirke passasjerer på lengre flyreiser. De gode nyhetene er imidlertid at det er mulig å redusere risikoen for å få det. Drikk vann, gå opp og ned midtgangen når det er mulig, og bruk kompresjonssokker eller -strømper.

Hvordan kommer man seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal fly til Leirvik?
Hvis du har alt klart før du drar til flyplassen, er det større sjanse for at reisen til Leirvik går av stabelen uten problemer. Ta en titt på noen tips for hvordan du kommer deg raskt gjennom sikkerhetskontrollen:

  • Det første du må gjøre er å vise ID og reisedokumenter i kontrollen. Du bør ha dette lett tilgjengelig, så går alt mye raskere.
  • Neste steg er røntgenmaskinen. Tøm lommene og fjern alt som antakeligvis piper i metalldetektoren. For eksempel hodetelefoner eller øretelefoner samt tykkere jakker og kåper. Alt må gjennom røntgenmaskinen.
  • Alle elektroniske duppeditter, inkludert laptop og telefon, må også skannes.
  • Har du pakket med deg håndkrem? Ikke noe problem. Så lenge beholderen ikke er større enn 100 milliliter og ligger i en gjennomsiktig pose, er det i orden å ha den med i håndbagasjen.
  • Det er mulig at du blir bedt om å ta av skoene og sende dem gjennom røntgenmaskinen, så det kan være lurt å ha på sko som er enkle å ta av.
  • Fjern alle forbudte gjenstander fra håndbagasjen. Hvis du har skarpe eller spisse gjenstander, bør du putte dem i bagasjen du skal sjekke inn. Slike ting er ikke tillatt å ta med om bord og vil bli konfiskert.

Informasjon om flyreiser til Leirvik
AnkomstflyplassKarmøy
Ankomstflyplassens IATA-kodeHAU
AnkomstbyHaugesund
Pris for flyreisen798 kr

Populære flyvninger til Leirvik

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 399 kr for enveisflyvninger og 798 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle