Starten på sidens hovedinnhold

Billige flyreiser til Daytona Beach

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Daytona Beach

Om

Fly til

Drømmer du om et perfekt reisemål der du kan nyte den varme sommersolen, kjenne sand under føttene og leke i bølgene, er kanskje en reise til i Florida midt i blinken for deg. Etter noen late dager på stranden kan du besøke noen av de mange museene i , for eksempel Southeast Museum of Photography og Museum of Arts and Science. Det er også nok av hoteller i å velge mellom.

Hvis du er glad i golf, er det bare å ta turen til sin fantastiske golfbane, LPGA International. Dette er imidlertid ikke en bane hvor hvem som helst kan spille, så du må holde et ganske høyt nivå på golfbanen fra før. Ellers er det den fantastiske stranden som er denne byens største trekkplaster, og i høysesongen økes innbyggertallet betraktelig. Foruten stranden er byen kjent blant motorentusiaster for Daytona 500-løpet.

Finne flybilletter til

Det er nok av selskaper som gjerne vil fly deg til dette ferieparadiset, så det er fullt mulig å finne billige flybilletter til . Et godt tips for å finne de rimeligste flybillettene, er å benytte søkemotoren vår. Med denne finner du helt sikkert et billig fly til , så du i stedet kan bruke penger på et flott hotell eller opplevelser.

Flyreiser til fra norske flyplasser

Det er ikke mulig å fly til direkte, og du må som oftest regne med én eller to mellomlandinger. De raskeste flyvingene gjør unna strekningen på 7 335 kilometer på i overkant av 14 timer, men som oftest må du regne med en reisetid på fra 18 til 20 timer. Siden den første mellomlandingen ofte er i London eller Amsterdam, har det ikke så mye å si hvilken flyplass du flyr fra i Norge – reisetiden er uansett omtrent den samme.

Når du har bestilt en flyreise til , er det viktig å huske på at du må registrere deg på internett i Estas database før avreise. Hvis du ikke passer på å gjøre dette, kan det ende opp med at du må snu på flyplassen i USA og reise hjem igjen. De er veldig strenge på grensekontroll i USA.

Fly til Daytona Beach internasjonale lufthavn (DAB)

Dette er en liten flyplass som ligger omtrent fem kilometer sørvest for , og på flyplassen finner du både spisesteder og butikker. Selv om denne flyplassen geografisk sett er nærmest , gjør du lurt i å sjekke ut prisene til Orlando internasjonale lufthavn.

Orlando internasjonale lufthavn ligger bare i overkant av 110 kilometer sør for , og dette er en gigantisk flyplass med nesten 45 millioner passasjerer innom årlig. Det beste er at det er mulig å fly direkte til denne flyplassen fra Oslo, noe som betyr en reisetid på under ti timer. Dersom du har planlagt å leie bil i , kan du avtale at bilen skal hentes på flyplassen, for deretter å kjøre en drøy time nordover til .

Informasjon om flyreiser til Daytona Beach

Ankomstflyplass Daytona Beach
Ankomstflyplassens IATA-kode DAB

Populære flyvninger til Daytona Beach

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.