Billige flybilletter til Antibes

Billige flyreiser til Antibes

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 469 kr for enveisflyvninger og 723 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Brussels Airlines
Lufthansa
SAS
Lufthansa
Norwegian Air Shuttle
Lufthansa
Lufthansa
SAS
Air France

Fly til Antibes

Antibes er en av byene på Den franske rivieraen. Byen er en populær turistdestinasjon på grunn av det gode klimaet, den unike historien, strendene, lystbåthavna og de mange kunstsamlingene. Her kan du også besøke et stort utvalg av festivaler som går av stabelen gjennom hele sommersesongen. Hvis du ønsker å finne billige reiser til Antibes, kan du benytte et av søkeverktøyene på Internett.

Flyreiser til Antibes

Når du skal fly til Antibes, finner du den nærmeste flyplassen i Nice. Dette er en stor internasjonal lufthavn og en av de viktigste flyplassene i Frankrike. Hvis du ønsker å benytte leiebil i Antibes, finner du et godt utvalg av leiebiler på flyplassen i Nice. Med egen bil står du helt fritt til å legge opp ditt eget program for ferien og besøke de stedene du finner mest interessante.

Hvis du ønsker å utforske mer av Rivieraen før du ankommer i Antibes, kan du også velge å lande på flyplassene i for eksempel Montpellier eller Toulon. Fra Montpellier, som ligger lengst unna, er det i overkant av 300 km å kjøre.

Utforsk Antibes

Langs den 25 km lange kystlinjen som tilhører Antibes, finner du hele 48 forskjellige strender å boltre deg på. Du kan besøke ett eller flere av kunstmuseene i byen. Her finner du blant annet et Picasso-museum og et arkeologisk museum. Reiser du med barn, er det flere vannparker du kan besøke. Byen har også mange historiske bygningen du kan beundre, som for eksempel fortet Carré eller kapellet de la Garoupe. Du kan også ta turen til det livlige markedet og prøvesmake varene der. Med et par billige flybilletter til Antibes kan du koble av med noen fine feriedager ved Middelhavet.

Fly til Antibes

Når du har flybilletter til Antibes og Nice lufthavn, tar flyreisen deg rundt tre timer med direktefly fra Oslo. Hvis du har flere mellomlandinger eller reiser fra andre flyplasser i Norge, tar reisen noe lenger tid.

Nice lufthavn ligger sju km vest for Nice. Dette er den tredje største flyplassen i Frankrike, og du finner alt du trenger av fasiliteter her, fra spisesteder og barer til butikker og kiosker. Hvis du er ute i god tid og skal vente en stund, kan du for eksempel besøke kunstutstillingen på flyplassen.

Hvis du skal kjøre fra flyplassen direkte til Antibes, tar ikke dette mer enn en knapp halvtime. Det går også både busser og tog som du kan benytte deg av. Hvis du skal besøke flere steder på Rivieraen, finnes det også forskjellige busspass som fritt lar deg benytte bussene som kjører på strekningen.

Overnattingsmuligheter i Antibes

Du finner et stort utvalg av hoteller i Antibes. Flertallet av de rimeligere hotellene ligger på sørsiden av byen, ned mot bukta. Hvis lommeboken tillater, finner du også mange luksuriøse overnattingsmuligheter i byen. Du kan imidlertid like godt benytte deg av et bed & breakfast og få en svært gunstig overnatting. Med en flyreise til Antibes kan du oppleve en luksuriøs ferieby og avslappende dager ved Middelhavet, uansett hvordan du velger å overnatte.

Ofte stilte spørsmål

Populære flyvninger til Antibes

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 469 kr for enveisflyvninger og 723 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Lufthansa